Arama sonuçlarınız

1. UfukU

Yerel Yönetimlerin-belediyelerin, Karavancıya Ve Karavancılığa Bakış Açısı.

Ynt: Yerel Yönetimlerin-belediyelerin, Karavancıya Ve Karavancılığa Bakış Açısı. Bütün araçların park edebildiği bir park yerinde (özel mülk olmadıkça) zabıta veya herhangi bir kimse gelip "buraya karavan park edemez gidin" nasıl diyebilir? Bunun herhangi bir yasal dayanağı olduğunu sanmıyorum...

2. UfukU

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Daha 2 hafta önce gecikmeye girdim, iyi biliyorum ;) Yenilendiği tarih oluyor. 1 gün gecikmekle 30 gün gecikmek aynı bedele yani %5 artışa sebep olduğundan, araç güvenli bir yerde duruyorsa 30. günde sigortalayarak 1 ay süre kazandığınızdan kara bile...
  3. UfukU

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bekir bey burada en çok dikkatimi çeken konu farklı bir e-posta adresinden dönüş yapmaları oldu. Yanlış mı anladım acaba. Siz abc@hotmail.com gibi bir adresten yazdınız ve cevabı onlara hiç iletmediğiniz xyz@giresun.edu.tr gibi bir adresten mi geldi...

4. UfukU

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Erdoğan bey çekilen karavan veya romorka ruhsat gerektirmeyen 750 kg. üst sınırının 1500 kg. çıkması düzenlemesinin çıkması beklentisi konusunu biraz açar mısınız? Bir yasa veya yönetmelik mi hazırlanıyor, talep edilmiş de değerlendiriliyor mudur...
  5. UfukU

En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ?

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Bir de mobilyaların 16-18 mm veya ne kadar düşünüyorsanız et kalınlıklarını da dikkate alarak düşünmek daha gerçekçi olur.

6. UfukU

En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ?

Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ? Tebrikler, sketchup kullanımında epeyce ilerlemissiniz :D Ancak aracin tavan genişliğini tabanla ayni düşünmek hatasini mi yaptiniz acaba?

7. UfukU

Karavanım İçin Lastik Seçimi

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Sayın ince999, daha önce de belirttiğim gibi Latince değil, Latin tabanlı dillerde yani Portekizce ve İspanyolca konuşulan birçok bölgede kayısı ağacı ve meyvesi Damascus ve benzeri kelimeler ile tanımlanıyor. Dünyada kayısı'nın anavatanı Ermenistan veya genel...
  8. UfukU

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Sadece Türkiye'den girişte soruyor olabilirler mi? Rica ederim. Bu arada geçişim İpsala'dandı. Yeni tip ehliyetlere de iyi bir dönüşüm parası ister sevgili hükümetimiz. Yine de uluslararası ehliyetten ucuza geleceği için hiç...
  9. UfukU

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. Etezcan Hayirli olsun. 750 kg altı ruhsatsiz statüde kullanmayı düşünüyorsanız, agirlik hesabi yaptiniz umarim. Masallah özellikle elektrik donaniminiz zengin :)

10. UfukU

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Ne yazik ki turing'in dedigi dogru. :( Bayramda gidip gelerek bizzat denedim. Benim ehliyetim olmasina ragmen ozellikle vermedim, yunan polisi de israrla istedi, anlamazliktan gelince de bir ornek gosterip bundan dedi :) Bunun uzerine...

11. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Kusura bakmayin mesajinizi yeni gordum ve bir hata yaptigimi farkettim. Latince temelli degil Latin temelli diller demeliydim. Simdi cep telefonumdan yaziyorum, yarin pc'den daha detayli yazip, kaynak da belirtecegim.
  12. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Bundan iyisi Şam'da kayısı :) Not : Anlamını hemen herkes bilir de kaynağı pek bilinmeyen bir deyimdir. Şam’ın uluslararası bilinen adı Damascus'tur. Damask veya Damascus Latince temelli bütün batı dillerinde "kayısı” demektir.

13. UfukU

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Kaza durumu kotu olabilir, uzak olsun inşallah. Ben hic kontrole denk gelmedim. Ancak touring den uluslararası trafik sigortası (yesil kart) alırken bunu belirttim ve sorun olur mu diye sordum. Policenin dönüşümden önce olduğunu da söyledim...
  14. UfukU

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Gecen sene dönüşümden hemen önce kamyonet olarak yaptırdığım trafik sigortami son gününde ( yenilemeye etkisi vardır diye umarak ama ölçme imkanım olmadan ) karavan olarak zeyil ettirdim. Sadece 1 senelik hasarsizlik indirimi, sadece kayitli...
  15. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Bir ihtimal, üzerinde M+S ibaresi de var mı? :)

16. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Hayırlı olsun :) Sürekli maksimum taşıma kapasitesine yakın gezen (veya bekleyen) araçlar için C veya LT önemli bir kriter bence, doğru seçim yaptınız.
  17. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Önceki sayfalarda belirttiğim gibi, aldığım Continental'ler hem A/T hem de C sınıfı ancak o lastiğin de her ebatta C'si olmuyor. Bütün markaların uygun modellerini tarayıp A/T+C lastik bulabilme olasılığınız var. Lastik boyutu arttıkça yük endeksi de...
  18. UfukU

Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler...

Ynt: Karavanı Hacmen Büyük Göstermek İçin Yapılabilecekler... Madem konu tekrar gündeme geldi bende koleksiyona bir katkıda bulunayım Mesut bey ;) Oscar'lık görkemli bir film dilerim :)

19. UfukU

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Zeyil işini sigorta bitmeden birkaç gün önce yaparsanız, birkaç günün farkı 20-30 gibi küçük bir rakam olur ve poliçe yenilendiğinde daha düşük fiyat çıkmasının önü açılmış olur. Eğer Melih beyin üst mesajda belirttiği gibi sadece yeni satın...
  20. UfukU

Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demirine Takılan Bisiklet Taşıyıcı Elinize sağlık, amatör bir çalışma olarak mükemmel :) Hem çeki demirinden hem de kapıdan düşey eksende birer noktadan sabitleniyor anladığım kadarıyla. Ancak tam anlayamadığım bir kısım var, burulma veya dönme yapmıyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri