Arama sonuçlarınız

1. UfukU

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. Öncelikle teşekkür botonunu kullanmayı hatırlattığınız için teşekkür ederim, kullandım :D Bu fanlar gerçekten çok sessizler ve beklenenden çok iş yapabiliyorlar. Daha büyük çaplı olanları da var ama...

2. UfukU

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. Mesut bey, bu fanları bagaj havalandırmasında zaten kullanıyordum. İçeride de aynen dediğiniz gibi kullanmayı önümüzdeki sıcak günler gelmeden uygulamak üzere plana almıştım. Faydalı olduğunu deneyip onaylamanız...
  3. UfukU

Karavanım İçin Lastik Seçimi

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Arka lastikler zaten LC/T iken önlere neden farklı bakıyorsunuz ki o zaman? En iyisi dördünü de eşitlemek olur.

4. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Hem C sınıfı, hem A/T hem de M+S her ölçüde bulunamıyor tabii ama 225/70R15C ölçüsü için güzel bir örnek : Petlas Advente PT875 225/70R15C 112/110R 8PR 4 mevsim lastik http://www.petlas.com.tr/lastik.php?id=12#...
  5. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Sava kullanmadım ama lastik konusunda çok da ucuza kaçmayın derim. Unutmayın ki yıllarca ve binlerce km. sizi taşıyacak lastikten bahsediyoruz ve bir tanesi bir depo mazot parası bile değil. Maliyet şu anda önemli ise Sava yerine Petlas bakın. Lassa ve Petlas...

6. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Ne yazık ki bütün ölçülerde bu lastiğin C sınıfı olmuyormuş. :( www.continental-tires.com/www/tires_de_en/themes/suv-tires/summer-tires/conticrosscontact-at/conticrosscontact-at.html?page=4 Burada olan ölçülerde uyan lastik bulursanız sorun yok, siparişle...

7. UfukU

Ynt: Karavanım İçin Lastik Seçimi Kısa sure önce ben de lastik araştırma ve alma sürecini yaşadım. Michelin Agilis Camping çok güzel bir lastik. Uzun sure yük altında kalan kamper ve karavanlar için yanakları özellikle güçlendirilmiş. M+S ve ayni zamanda C tipi olduğundan bizim icin...
  8. UfukU

Otovan (otobüs Karavan)

Ynt: Otovan (otobüs Karavan) Bir Alman, bir İngiliz, bir Fransız bir de Türk olur mu Bülent bey? :D Fıkra tadında geziler olabilir :D
  9. UfukU

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Webasto'yu ise bir hava girişi ızgarası ile bir de üfleme menfezi olan bir başka bir dolap varyasyonuna koyacağım. İç yüzeyine çalışma sesini azlatacak izolasyon ayrıca düşünüyorum :) Abartıyor muyum acaba? :)

10. UfukU

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Kusura bakmayın 8 ay sonra gördüm mesajınızı ::) Ben inverter, converter, mppt şarj cihazı, aküler, buzdolabı vs ses ve ısı üretecek tüm cihazları yatak altında ve yaşam kabininden tamamen izoleli bir bölmeye yerleştiriyorum. Havalandırması ise tamamen...

11. UfukU

Eski Bir Motokaravan Hk.

Ynt: Eski Bir Motokaravan Hk. Nokta ayiraci kullanmadigindan 10.000 yazmak isterken yanlışlıkla 100.000 yazmış belli ki. ;)
  12. UfukU

Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları

Ynt: Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları Kısmen de entegrasyon olduğundan sadece okutulması ile geçiş olursa benim için iyi olur doğrusu. Bilgi için teşekkürler. Acaba yakın zamanda bu geçişi kullanan var mıdır? Vize çok girişli, o açıdan sorun olmaz. Benim beklentim tek schengen...

13. UfukU

Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları

Ynt: Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları Hem üzerinden zaman geçmiş hem de biraz farklılık olmakla beraber Bulgaristan Romanya vizeleri hakkında benim açıklığa kavuşturmak istediğim birkaç şey var, buradan devam edeyim. Malum Bulgaristan ve Romanya Schengen bölgesine 1 Ocak 2014...
  14. UfukU

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Tesekkurler. Tavanda vardi pencereler icin gorusecegim.
  15. UfukU

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Zahmet olmazsa bekliyorum, tesekkurler.

16. UfukU

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Hayirli olsun perdeleriniz cok guzel ve kullanisli gorunuyor. Umraniye deki ustanin telefonunu verebilir misiniz? Tam su anda beim de sineklik ve perde ihtiyacim var :)
  17. UfukU

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? Ne yazık ki kurtarmaz. Ancak net 150 cm civarı bir genişliği var. Yukarıdaki tipte bir planı kaldırmaz Starex. Ancak ikinci koltuk sırasının arkasına boylamasına çok rahat yatak yapılır. Yanına da ince bir mutfak...
  18. UfukU

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abi sayfana yazmak bu güne nasipmiş, öncelikle yengemize çok geçmiş olsun, sağlığına tez zamanda kavuşur inşallah. Henüz aktif bir üye değilken hem de fotoğrafların görünmediği zamanlarda konuyu okumuştum. Çok özel ve...

19. UfukU

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Hayirli olsun :) Resimlerde guzel ama canli daha guzel diyebilirim :)
  20. UfukU

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Ortalama 2-3 ay gezen 9-10 ay yatan motorlu karavanların kaza riskinin ve priminin, ambulans ve itfaiye aracıyla bir tutulmaması gerekiyor. Ufuk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri