Arama sonuçlarınız

1. UfukU

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Malzeme temini ile uğraşıyorum. Klimayı halledince sendeyim.

2. UfukU

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Güzel olmuş abi, güle güle kullan :) Senelik kontrol muayenesinde sorun çıkarmazlar umarım. Eğer daha büyük bir alan farklı rente olursa, ruhsata çift renk diye işlemek gerekiyor ama böyle az miktarda ve çok renkli olunca yazacak birşey de bulunmaz :) Sonuçta...
  3. UfukU

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Guzel bir gezi yapmissiniz tebrikler. Verdiginiz faydali bilgiler, guzel fotograflar ve anlatim icin de tesekkurler. Her farkli yolculuk ve farkli bakis acisi yasayana onemli tecrube kattigi gibi okuyanlara da katkisi oluyor kesinlikle. 3...

4. UfukU

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Harika görünüyor, ellerinize sağlık :) İlk denemede sorunsuzca yerleştirmeniz ayrıca takdire şayan. Bir şeyi merak ettim, pop-up tavanın arkasında özellikle bırakılmış alana tavan havalandırması mı gelecek? Veya başka bir deyişle...
  5. UfukU

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Afiyet olsun, güle güle kullan :) Gerçekten çok güzel oldu, darısı başımıza :) Artık benim de araya başka meşgaleler girdiği için beklettiğim işleri hızlandırma zamanım geldi, seni yormaya başlayacağım haberin olsun ;)

6. UfukU

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Haydi hayırlısı Turan abi, geçmiş olsun :) Evet Ek1 formu isteniyor, 1-2 ay önce ben de doldurmuştum.

7. UfukU

Çöl Kartalı İle 2013 (5000 Km.) Gezi Notları

Ynt: Çöl Kartalı İle 2013 (5000 Km.) Gezi Notları Tebrikler, çok güzel bir gezi yapmışsınız. Teşekkürler, çok da güzel fotoğraflayıp anlatmışsınız :)
  8. UfukU

Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..

Ynt: Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik.. Geçmiş olsun, üzücü bir durum tabii ancak siz oradayken olmaması da sevindirici. Başlığı okuyunca karavan tamamen kullanılamaz hale geldi sanmıştım ama yazdıklarınızın tamamını okuyunca, nihai duruma şükretmelisiniz diye düşünmeden de edemedim...
  9. UfukU

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma Henuz aracim hazir degil mesgale icin birsey diyemem. Ancak isitici ve diger fanli cihazlarin bulundugu kabinleri ses izolasyon sungeri ile kaplamayi planliyorum.

10. UfukU

Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ?

Ynt: Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ? Şükür kavuşturana :) Fotoğrafsız gezi ve inşa yazıları okumaktan daha kötü bir forum tecrübesi düşünemiyorum, inşallah bir daha yaşamayız. :)

11. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Levent bey. Henüz araştırmalarım ve planlama çalışmalarım sürüyor. Ancak proje yapmak ve gezmek konularında sebatlı ve çalışkan olmama rağmen, fotoğraflı gezi ve proje aşama yazıları hazırlamak konusunda pek iyi değilim galiba, bana daha zor geliyor :)
  12. UfukU

Ynt: Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ? Bir gelişme var mı Sedat bey?

13. UfukU

Ynt: Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ? Tabii siz çözemediğini söylemediniz ancak henüz çözülmediğini görebiliyoruz veya göremiyoruz da diyebiliriz :) Sunucular VeriTeknik binasında ise işlem yapacak tarayıcının LAN üzerinden gelip dışarıdan gelmiş gibi görünmesini sağlayarak çözmeye çalışma...
  14. UfukU

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi? 3 yillik Starex kullanicisiyim. Yakit acisinda sofor kadar onemli husus tabii ki aracin bakimlari. Uzun sase TCI motor hem de otomatik yani en cok yakacak araci 45 binde aldim simdi 105 binde. Alir almaz ilk uzun yolumda...
  15. UfukU

Ynt: Forumdaki Resimler Neden Görünmüyor ? Sedat bey Merhaba, Cem bey gibi veri uzmanı bir profesyonel de bu sorunu halen çözemiyorsa nasıl çözülecek merakla bekliyorum. Nasıl bir optimizasyon yapıldığını ve nerede ne kadar zaman sürecek bir işlem olduğunu yazabilir misiniz? Sitenin...

16. UfukU

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Teşekkürler Turan bey, kısa zamanda görüşmek üzere.
  17. UfukU

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Yeni araciniz hayirli olsun Turan bey. Donusum icin kolay gelsin. Sagolsun Yusuf bey telefonda bahsetmisti o sekilde haberim oldu. Ben de yakinda donusum yapmak istiyorum ve cok yakinda oturuyoruz. Musait oldugunuz zamanda bir araya gelip...
  18. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Talat bey, ben kayıt tarihi itibarı ile size göre hayli eski sayılırım, siz de hoş geldiniz :)

19. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Yusuf bey, evet çok yakınız :) Sizin aracın resimlerini göremedim ana yapım yazılarını okudum :) Telefonunuzu kaydediyorum kısa zamanda arar numaramı size bırakırım, müsait zamanda da görüşürüz inşallah. Karavan dönüşümünü kendim yapamayacağım ama...
  20. UfukU

Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.

Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin. Merak ettim şimdi, gerçekten psiko terapi forumu bilen var mı? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri