Arama sonuçlarınız

1. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Memnun oldum Ahmet bey. Bir kestane zamanı buluşmasında yüzyüze de tanışırız inşallah :)

2. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler İlhan bey. Sizin LT35 var anladığım kadarıyla ve bizim 413 CDI ile aynı kasa olduğundan dönüşüm adımlarınız benim için kılavuz niteliğinde olacak. Ah bir de görünmeyen resimler konusu çözülmüş olsaydı ???
  3. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tesekkurler Bekir bey. Bizim isyerimiz de tam Unalan mah. sinirinda, ben is gunlerinde hep oradayim, geldiginizde haberim olsun sizi memnuniyetle ofisimde misafir ederim :)

4. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler Eralp bey. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi siz benim komşum sayılırsınız. Memnuniyetle sizinle tanışıp sohbet etmek ve aracınızı incelemek isterim :)
  5. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler seyyah54 adınızı henüz bilmiyorum, profilinizde göremedim :) Dediğiniz gibi evime yakın bölgelerdeki arkadaşların pek çok yazısını okudum ve kısmetse tanışıp yüzyüze bilgi alışverişinde bulunacağız. Avcılar'dan Atilla bey de uzak sayılmaz, onun da...

6. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkür ederim Süleyman bey. Bilgi edinme süreci tam gaz devam ediyor.

7. UfukU

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Gezenbilir. Ben İstanbul Büyükçekmece'de yaşayan, 42 yaşında, evli ve bir çocuklu, ailece gezmeyi seven ve hemen hemen her konuda araştırmaya meraklı bir Matematik Mühendisiyim. Yazarkasa yazılımları ve sistemleri geliştirme üzerinde çalışıyorum. Son...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri