Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz Eski 1.6 vitara, yeni hilux (1986) kullanıcısı olarak konuyu ilgiyle takip ediyorum. :D :D

2. Mustafad

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ali, yanıt için teşekkürler. Çekiş sorunumuz yok biliyorsun, ama insan merak ediyor işte. :D :D Selamlar.
  3. Mustafad

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Son fotoğraftaki traktör lastikli aracın ön tekerleri ters takılmış sanırım. Bunun çamurda faydası olurmu, deneyen arkadaş var mı ?

4. Mustafad

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Yarım saat önce MNG ile gönderdim.
  5. Mustafad

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Biraz sonra gönderir, telefonla size bilgi veririm. Zahmetleriniz için tekrar teşekkürler.

6. Mustafad

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey, ben L bedeni gönderiyorum XL geliyor doğru mu ?

7. Mustafad

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey montu yeni aldım teşekkürler. Yalnız L beden küçük geldi XL varsa değiştirebilir miyiz ?
  8. Mustafad

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Mevsime uygun iki foto, Spil Dağı.
  9. Mustafad

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) İlginç, ;) Kilit, lastik, vinç, snorkel, yükseltme vs.vs.için biz boş yere para harcıyoruz demek ki.

10. Mustafad

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel Maalesef bunlar değil, LN 65'e soldan bağlanması gerekiyor.

11. Mustafad

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel Adnan Bey, Toyota Hilux LN65 için de getirtmeyi düşünür müsünüz ? Bu araçların sayısı az değil, gelirse satılır bence. Selamlar.
  12. Mustafad

Hilux İçin Lastik

Ynt: Hilux İçin Lastik 31 10,5 15 kullanıyorum, jant genişliği 7"

13. Mustafad

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Merhaba, aracınız hayırlı olsun. 31 10.5 15 ebat BF AT ve Silverstone MT 117 Sport lastik kullanıyorum, tavsiye ederim. Aracı çogunlukla yolda ve hafif çamurlu parkurlarda kullanacaksanız sadece BF AT de işinizi görür. Hılux LN 65 için şinorkel...
  14. Mustafad

Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011) Sağlık olsun, yeni tarihi bekliyoruz..
  15. Mustafad

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi, döşeme hiç olmasa da olur, söylediğin gibi kilit şart. Hem yararlı, hem de kullanımı keyifli. :D

16. Mustafad

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ahmet 07 polar teslim aldım yusuferdem polarteslim aldım umut polar teslim aldım bsayil polar teslim aldım fissek polar teslim aldım. Mudanyali polar teslim aldım. cihanülker polar teslim aldım aöztürk polar teslim aldım CDM-SUBARU polar teslim aldım...
  17. Mustafad

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi, geçmiş olsun. Portbagaj o kadar yüksek olmasa, araç ters dönecekmiş gibi görünüyor.
  18. Mustafad

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi, Ekim - Mayıs arası binek araçlar buraya giremiyor, o nedenle şu an temiz. Mayısta piknikçi vatandaşlar burayı istila etmeye başlıyor, (Durumu tahmin edersiniz.) Ben daha yukarılara, onların gelemeyeceği yerlere kaçıyorum. :D :D Selamlar.

19. Mustafad

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek ...
  20. Mustafad

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi, binek araçla bile 80 km.'nin üzerine pek çıkmam, sorun yok yani. :D :D :D Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri