Arama sonuçlarınız

1. AKPINAR07

Güzelyurt

Ynt: Güzelyurt

2. AKPINAR07

Güzelyurt

3. AKPINAR07

Güzelyurt

Bunu silebiliriz

4. AKPINAR07

Güzelyurt

bunu silebiliriz.

5. AKPINAR07

Ladik

6. AKPINAR07

Gideros Koyu

7. AKPINAR07

Beypazarı Festivali (Tarihi Evler ve Güveç Festivali)

Ynt: Beypazarı Festivali (Tarihi Evler ve Güveç Festivali) Haziran Ayı'nın ilhaftası bu festival düzenleniyor. Ben 3 yıldır sürekli gidiyorum. Festivallerin listesini veren siteden küçük bir araştırmayla gayet kolaylıkla öğrenilebilir.

8. AKPINAR07

Ürgüp 2010

9. AKPINAR07

Uçhisar Kalesi

10. AKPINAR07

Fotoğraflarla Erzurum

Ynt: Fotoğraflarla Erzurum Kaledeki saat kulesinden... Ulu camii, Çifte minareli medrese ve uzaklarda görülen Palandöken dağının eteğindeki ağaçlık alanda yer alan Abdurrahman Gazi Türbesi.
  11. AKPINAR07

Fotoğraflarla Erzurum

Ynt: Fotoğraflarla Erzurum Olimpiyatların hazırlığı büyük bir hızla devam ederken şehirde müthiş bir çalışma vardı. 2011 baharında tekrar buraya gitmek istiyorum. Daha önce gitmediğime çok pişman oldum. Mutlaka görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum. Güzel bir gezi rotası hazırlanırsa 1...
  12. AKPINAR07

Fotoğraflarla Erzurum

Ynt: Fotoğraflarla Erzurum 9 EKİM 2010 tarihine ait Erzurum Fotoğrafları

13. AKPINAR07

Sivrihisar'daki kilise

Ynt: Sivrihisar'daki kilise bu kilise Sivrihisar'ın en sonunda evler bittikten sonra tepeye doğrudur.
  14. AKPINAR07

Gerdek kaya

Ynt: Gerdek kaya Burası Eskişehir'deki Yazılıkaya'daki MİDAS kaya anıtına çok yakın bir yerdir. Buraya Seyitgazi ilçesinden kolaylıkla gidebilirsiniz. Yol asfalt ve manzaralıdır. Yol üzerinde deve boynu kale ve başka anıt mezarlar da görebilirsiniz. Sadece yön levhalarını kaçırmayın...
  15. AKPINAR07

Havran'a Alışveriş Merkezi Yapılıyor

Körfezin en büyük alışveriş merkezi Havran'a yapılıyor. Eski otogarın bulunduğu alanda dev bir alışveriş merkezi yapılması için çalışmalar başladı. İçerisinde ünlü markaların bulunduğu dükkanlar, bankalar ve sinemaların bulunacağı alışveriş merkezi büyük ilgi çekeceğe benziyor.

16. AKPINAR07

Menekşe Mağarası

Ynt: Menekşe Mağarası (Alıntı) Haber: Menekşe Mağarası Resimlerle Süslendi Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Bozağaç köyünde yaşayan Mustafa Öztürk, Menekşe Mağarası'nın içerisini oyarak desen ve resimlerle donattı. Öztürk, 18 yıl önce o günün Kültür Bakanı Fikri Sağlar, zamanında teşvik olarak...
  17. AKPINAR07

Alahan Manastırı 2009

Ynt: Alahan Manastırı 2009 Alahan manastırı Mersin’i Karaman’a bağlayan devlet karayolunun 2 km kadar doğusunda ve Mut ilçesinin kuş uçuşu 15 km kadar kuzeyinde yer alır. Toros Dağları üzerinde ve yaklaşık olarak 1200 m. rakımındadır. Manastırın yolu hemen hemen her mevsim açıktır ve ana...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri