Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce de gezi düzenledigimiz parkura yarın yeni bir gezi yapıyoruz katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
önceki gezimizin linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43203.0
buluşma yeri : şile yolu ömerli sapağı
buluşma saati: 09:45
hareket saati : 10:00
1- sinan (tefeci)...
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)
ben de katılıcaktım aslında bu geziye ama cumartesi gece 04:30 da eve dönünce sabah uyanamadım haliyle. şimdi fotoğrafları görünce baya bi üzüldüm katılamadığıma :( gerçi ben de katılsaydım beni de baya...
Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.
evet tek lastik bulmak baya zor ama diğerlerini uygun fiyata bulunca kaçırmak istemedim. aramaya devam ediyorum illaki bi yerden çıkıcak benim tek lastik :)
Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.
selam abicim.
lastikler 3 tane oldugu için elinde kalmış bir bayide buldum. baya uygun aldım (225 TL). şimdi aynısından 1 tane daha bulmaya çalışıyorum.
3 tane cooper STT 245/75/16 sıfır lastik buldum ve aldım. bir tane daha ihtiyacım var. yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara
2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny
3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu)
4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser (5 yıldız)...
2003 Grand Cherokee aracıma çamur lastiği arıyorum. ebat 245/75/16 ama bir alt yada bir üst ebat da uyar. sıfır yada iyi durumda çıkma lastik olabilir. Cooper STT veya Good Year Wrangler MTR tercihimdir. yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Ynt: Karakiraz Şİle 13.12.2009
haberim olsaydı gelirdim bende. gecen hafta biliyorsun arabam arızalıydı. bu haftayı da boş geçtik. haftaya güzel bir organizasyon yapmamız lazım yoksa paslancak alet yata yata :)
Ynt: Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009)
bir an önce açıklama yapılsın ki katılacaksak biz de ona programımızı düzenleyelim di mi ama :)