Arama sonuçlarınız

1. Keçi

Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) çiğdemmmm saçmalama geleceksin bahanen çok komik gel yaaa :'(

2. Keçi

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Aslan Ahmet hocam bizim kampın en büyük özelliği yardımseverliği oluşudur. arkadaşlıklar dostluklar burda oluşur. bizler ne güne duruyoruz.. sizin gibi bir doğa aşığının maaş zamanını bekleyipte böyle bir doğa gezisinde mahrum...
  3. Keçi

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Ertürk hocam bilgiler için teşekkür ederim ... Senin Tayinin gerçekten hakkariye mi çıktı ??

4. Keçi

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Bu ne yaa kriz dağcılarıda vurmuş : ??? sanki 5 yıldızlı otele gidip tatil yapacaksınız ... en ucuz hafta sonu tatili işte size buyrun..
  5. Keçi

Ynt: Nallıhan-Seben Kamp ve Trekking Duyurusu (21-22 Şubat 2009) Selo çok sevindimm heyyooo ;D

6. Keçi

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Sevgili Efe abi, Bilgilerin için teşekkür ederim.. Ben şuan araştırma içerisindeyim.. bizim üniversitede dalış yapan arkadaşlar var onların hangi derneklerle temasta olduklarını öğreneceğim.. ama galiba bu etkinlik için çok yol almam gerekiyor.. umarım seninle bir...

7. Keçi

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Sevgili EFE abi, Seni mağaracılık etkinliklerinde gördüm. senin ekipman tamam mı.. benim sadece mayom var.. ;D
  8. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Sevgili Seloo, boşver yaa ye manken mi olacaksın... ;D
  9. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Sevgili EFE abi,, bu kızıldereli sözü imiş,, meraklı olduğun için göndereyim dedim... sevgilerimle... ;D Çadırında yere oturup yaşam ve onun anlamı üzerine düşünen, tüm yaratıkların akrabalığını kabul ederek evrenle...

10. Keçi

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Merhaba efe abi seni burda görmek beni çok mutlu etti..Ben dalış yapmadım ama çok iyi yüzüyorum.. nefesimide güveniyorum.. Ruhum isterse gezinirim dipsiz uçurumlarda :)

11. Keçi

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Merhaba bende faaliyetlerinize katılmak istiyorum..Banada haber verirseniz sevinirim.. Teşekkürler...
  12. Keçi

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Bende etkinliklerinize katılmak istiyorum...

13. Keçi

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Merhaba Cem seni burda buldum
  14. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Zerrin hanım gezenbilir'in web sayfası çok karışık çözemedim bir türlü ben mağaracılık etkinliklerinize katılmak istiyorum mesela etkinlik tarihlerini nasıl öğrenebilirim... bize mail olarak bildirilecekmi benim mi...
  15. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Bu arada yolu İstanbul'a düşecek arkadaşlar 2 hafta sonra 21-22 Şubat'ta Gebze'de yapacağımız kampa katılabilir. Çevre gerçekten inanılmaz güzel. Tavsiye ederim. Brütal bir gece yürüyüşü de programımıza dahildir...

16. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) selo sen çok tatlısın çok komiksin yaa sensiz bir kamp nazi kampı gibidir...iyi varsın... canımsın...
  17. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Zerrin hanım o macera dolu halatlı tikenli uçurumlu adrenalin li yürüyüş resimleri çoğu sanırım ismailin fotoğraf makinasında ilginç ve heyecan dolu bir yürüyüştü..
  18. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Cem, bikerem serdarla sen 12 den sonra çadıra diil kayalıklara doğru gittiniz...hihihihi ;D

19. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) ÇİĞDEMİ BOĞAR İKEN
  20. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) ERKEN GELMENİN FAYDALARI

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri