Arama sonuçlarınız

1. Keçi

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Belli Belli eşşek gibi taşıyomuşun kral gibi yaşıyomuşsuun ama varya çizme ve ip taşıman gözümden kaçmadı sanma o çamurlu yolları kral benim yollar benim yürüyordun. bizde 2 metre çamurla marsta yürüyor gibiydik.. ;D

2. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Biz cumartesi 14:30 civarlarında ordaydık... Adnan abi Murat iso ben selda DOST balıkları ayıtladık salatayı yaptık ateşi yaktık Çardağı kurduk Çardağı kurmak çok zordu apartman yapmak daha kolaydır herhalde Baş...
  3. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) Cem yazın çok hoş olmuş... bu arada o market nerdeydi... :D

4. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009) mayomu getirmediğim için çok pişman oldum:(
  5. Keçi

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) ARKADAŞLAR BALIKLARI BİZ AYITLAYACAKMIŞIZ SELDAYLA BİTTİK BİZ :(

6. Keçi

Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009)

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Kimm onlar kimm onlar benide alın benideee :'(

7. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Benim fikrim var Sen ankaradan Akçakoca otobüsüne bin ben seni Akçakoca sapağından alayım diyorum ne dersin?
  8. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Çiğdem ne yaptın? Nasıl gideceksin Akçakocaya??
  9. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Burası erkekler hamamına dönmüş.. ;D

10. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Arkadaşlar ben gelemeyeceğim... :( Sizlere güzel bir kamp diliyorum... Sevgilerimle...

11. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) YAA HERKEZ NERDEEE KORKTUM BEN GİDİYORUM ::) ???
  12. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Keçi gibi tırmandığım için öyle diyorlar efe abi..:)

13. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Harika mayolarımızı getiriyoruz o zaman ::)
  14. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Yaa mutlaka iyileşmelisin ama hasta hasta gelme
  15. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) evet ;D bu arada haftasonu hava nasıl olacak acaba ::)

16. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) yok 4 kişi idik 3 günde gittik samsun yolu kenarından gitmek zevkli oluyor kamyoncu ve tırcıların korna seslerine aldırmadan ;D
  17. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Amaç macera değil mi yollarda sürünmekten hoşlanırım ben bu ilk değilki ben ankaradan kırıkkaleye yürüyerek gittim. 80 km.
  18. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) yok otostopum işe yaramadı :P

19. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) evet Kapitan kampta çok mutlu oluyoruz bazen yanan ateşi paylaşamıyoruz sığmıyoz kavga ediyoz:) ;D
  20. Keçi

Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking Duyurusu (7-8 Şubat 2009) Bu sefer kesin gitarımı getiriyorum...Efe abi şarkılar senden... :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri