Arama sonuçlarınız

1. Rallici cj5

Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali

Ynt: Ordu Fatsa 6. Jeep Festivali Arkadaşlar isteyen gelebilir çok güzel olucak gibi geliyor ben 1. sinden bu yana hep gittim ve gayet hoştu.detaylı bilgi için sezai_suzen@hotmail.com ;)

2. Rallici cj5

CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008)

Ynt: CJ5 Testi - Belgrad Ormanı Keşif Gezisi (15-16.03.2008) Ya parkurlar çok güzel ama ;) o cj5 yırtıyo oraları ;D
  3. Rallici cj5

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) BUNLAR NASIL BU ARAÇ YENİ TOPLANIYOR

4. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çokta pahallı yav 1850 falan geliyo ama lastik süper ya hoşuma gitti benim arabada bundan olcak varya parçalarım oraları 6 jeep şenliğine gelirken sap gibi gelmeyin yanlız 1 çadır kalın giyisiler ve lastikleri unutmayın çünkü geceleri hava soğuk oluyor ;) ;)
  5. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) off o lastik Ne öle gelin Tabiki bekleriz Ya aracın uzaktan bu kadar güzel gözükmüyordu off süpermiş aracın yaw o lastiklerin fiyatı ne kadar?BU ARADA ARACIN ÇOK GÜZEL ;) ;) ;)

6. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) tamam ama mavi cj5 de çok güzel denge kolu falan var dimi senin makinada ben var diye biliyorum ama senin makinada canavar gibi burada resimini ve videolarını görmüştüm. ;) ;)

7. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) SAOLUN ARKADAŞLAR DAHACA YAPTIRMADIM İNŞALLAH YAPTIRINCA DAHA GÜZEL OLUCAK AYRICA ŞU MAVİ JEEP SİZİNMİ ARKADAŞIM ;) SAOL ARKADAŞIM SİZİN MAKİNA NASIL BİŞEY?
  8. Rallici cj5

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN ACİL ŞİFALAR DİLERİM SAYGILARIMLA SEZAYİ SÜZEN :(
  9. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben Yaptırırsam Zaten Off roada Falan giderken bende Sert demirden yapılan korumalı defransiel kapağı var ben yazın spor görünüm alakasından demiştim krom defransiel kapağını bilgi verdiğin için saol arkadaşım bak benim aracım off roada giderken bende...

10. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ne Alaka Göktüğ Kardeşim Bizim Grupta Cj8 in kısaltılmışı bestop sıfır tente krom eksesuar full 4 vites şanzuman vs ama adam bizim girmediğimiz yerlere giriyo neden defransiyel kapağı krom olunca çamura girilmiyomu?? Ben sadece bilgi almak için sordum

11. Rallici cj5

Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) Gezi Çok Güzel Olmuş Ta SonRadan Çıkan O Jeep ne Öle Acayip Bişe Yaw Ne Diferansiel belli Ne Boya Ama Araba Çok güzel CANAVAR gibi duruyo araç ;)
  12. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim Hoş Bulduk Da Ya Bu Kadar Hardtop Pahallıya Geldiğini bilmiyordum Benim Bildiğime Göre Cj5 İn orjinal hardtop varmış Galiba Sıfırı 1500 ytl imiş. Arkadaşlar USA Dan Buraya 0 Bir Tente CJ5 İçin Getirtsek Takması falan...

13. Rallici cj5

Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08)

Ynt: Kırklareli İğneada - Demirköy Civarı Kamp ve Hafif Off-Road Turu (18-19 Mayıs 08) Gerçekten Güzel Bir gezi Olmuş Hele Etap Süpermiş Deniz Ve dere İnanılmaz :)
  14. Rallici cj5

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar bi Hardtop 2. El veya sıfırının fiyatları ne civarlar?? ???
  15. Rallici cj5

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Ben Ordunu Fatsa İlçesinden SEZAYİ SÜZEN Bu Jeep Hastalığı Bana 14 Yaşında Bulaştı O gün Bugün Hastılık Devam Ediyor.Tapu Kadostroda Teknisyenim Şu Anda Bir CJ5 Sahibim Ve Gayet Memnunum Aracımdan Herkesle Tanıştığımdan memnun Oldum. ;)

16. Rallici cj5

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İşte Buda Benim Aracım CJ5 Aranızda Yeniyim Hepinizle Tanıştığıma memnun Oldum
  17. Rallici cj5

Arazideki Komik Anlarımız

Ynt: Arazideki Komik Anlarımız Resimi Yokta Büyük Bi Gölün İçine Girmiştim Beni Gaza Getirmişlerdi Arabada İp vb Şeyler de Yoktu Ortada Kalmıştım öbür arabalarda da ip olmadığı için Ünimog ile çektik ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri