Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Güzel Bir Uygulama

Ynt: Güzel Bir Uygulama Evet aynen dediğiniz gibiymiş, 1 saatlik servis Mercedes sadece işçilik 70 Euro + parçalar. İşçilik pahalı ama parça ucuzmuş. Bu sabah bir Alman aile yola çıkacaktı depo delinmiş, apar topar sanayiye götürdük, 2-3 saat sürdü işi 60 TL ye tamir oldu, inanamadılar fiyata.

2. Kuzay

Satılık Unimog 404 S

Ynt: Satılık Unimog 404 S Kampta yan komşum Unimog sahibi. Kanıt olsun diye kendi aracımızla fotoğrafını çektik. İstanbul bırakmıyor, tayin çıkmıyor, bir çıksa neler yapıcam ama kurtulamıyorum İstanbul sokaklarından.....
  3. Kuzay

Güzel Bir Uygulama

Kampta çadır önü oturuyoruz sıcak havada soğuk bişeyler içerek serinlemeye çalışırken 5 km aşmayan hızla "gar gar gar" diye yaklaşan bir ses duyduk. Dedim geliyor bişey ama hadi hayırlısı. Ve bir anda batmaya yakın güneşin alaca ışıklarında önümüzden süzülerek geçmeye başladı. Defender severler...

4. Kuzay

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme - 3 gün önce Çeşme Alaçatı'da 80 TL ye aldığımız Levrek burda 17.5 TL. Yani Temmuz-Eylül Levrek, Ekim Aralık Çupra yemeden dönmeyin - Ayvalık tostu - Kaz Dağları'nın her köşesi - Cunda sokakları, Sakızlı dondurması, - 25 TL ye yapılan yarım gün süren ve Ayvalıktan saat...
  5. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Küçük gelen tavan sepetini biraz daha genişlettik. En azından kamp eşyaları daha rahat sığacak.

6. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Çıkarılıp çalınan Poryo kilidi mandalını tornacıda yaptırdım. Eskisinden daha sağlam oldu. ::) Öncesi

7. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Çeki demirini kestirip portatif hale getirdim. Muayeneye kadar tak çıkar kullanacağım.
  8. Kuzay

Poryo Kilidi (rugged Ridge)

Merhaba Arkadaşlar, Manuel Rugged Ridge Poryo kilidi mandalını 4x2 pozisyonundan 4x4 e doğru çevirdiğimiz anda, lastik aksla birlikte dönmeye başlıyor ve 4x4 pozisyonuna geçmiş oluyor . 1999 model Suzuki kullanmama rağmen, 4x2 ye geri dönmek istediğimde lastik 1 tur geri dönmeden çıkmıyor ve...
  9. Kuzay

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. Teşekkür ederim üstad. Ancak orası birebir çeviri yapıyor. Yani 30/9.5/15 M/T lastiği 235/75/15 yada 245/75/15 olarak veriyor. Bense, uzun yola gideceğimden, 3 inch yükseltme ile asfalt lastiği olarak en uygun hangi ölçüde lastik kullanabilirim onu...

10. Kuzay

Kba 41430 Jant Aranıyor

Merhaba Arkadaşlar, Alta resmini eklediğim KBA 41430 numaralı 15" jant arıyorum 1 adet stepne için. Bir yerde rastlarsanız haber verirseniz çok makbule geçer. Sıfır ya da çıkma, çarık çuruk farketmez. Stepnede kullanacağım. Renk de sorun değil. Teşekkürler.

11. Kuzay

Porya Kilitleri

Ynt: Porya Kilitleri Çok güzel bir konu olmuş. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Bende Rugged Ridge manuel kilit var. Çevirme mandalı plastik ve park ettiğim bir gün birisi tarafından çevirme mandalı söküldü. Yenisini alsam yeni aynı sorunla karşı karşıya kalacağım. Şu an kullanılıyor ama...
  12. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Teşekkürler İlhami Bey, aslında fazla bir bütçe ayırmak istemesem de yine de lastik konusu epey önemli. M/T leri elden çıkarmayacağım. Bir kenarda duracak. Bu nedenle asfalt için bir 5 li takım yapmak istiyorum. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi tabiki. Veriğiniz...

13. Kuzay

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. Teşekkürler çok işe yaradı bu mesaj. :) Peki 30/9.5/15 M/T lastik takılı 3 inch yükseltmeli bir araca 265/70/15 lastik uyar mı ? Tekrar teşekkürler
  14. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Merhaba arkadaşlar, İlhami Bey bu lastik konusunda danışmak istedim. Araç üzerinde 30/95/15 MT ler var hala. 235/75/15 bulamadım bir türlü. Şimdi asfalt için yaz aylarında kullanacağımız 265/70/15 ölçüsünde lastikler var. Nankang, Michelin, Dunlop, Kumho buldum...
  15. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Aslında muhabbet köşesinde videoyu paylaşmıştım kaza ile ilgili yorum almak için ama buraya da ekleyeceğim farklı bir açıdan. Biz araçta takılı kameraya 100 TL verdik. Eşim kurallara harfiyen uyar ve bildiğim en iyi şöförlerden de biridir. Trafik kuralları açısından bana 5...

16. Kuzay

Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen)

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Yorumlarınız için teşekkür ederiz arkadaşlar. Sabah trafik müdürlüğüne gittim. Bana zeytinburnuna gitmemi söylediler. Zeytinburnunu aradım. Onlar da görüntüleri izlemeyeceklerini götürsem de bişey diyemeyeceklerini söylediler. Trafik mahkemesine...
  17. Kuzay

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Bu arada herhangi bir tutanak falan yok ortada. Biz sadece insanlığımızdan masrafı karşılamak istedik çünkü arabayı kullanan arkadaş 50 TL istemiş başta. O anda yanında olmayınca verememiş. 2 çizik için 200 TL vermek üstelik haklıyken vermek...
  18. Kuzay

Ynt: Sizce Kim Hatalı?? (acill Yorum Lütfen) Çok teşekkürler Saygın Bey, kesinlikle hak geçsin istemiyorum. Eşim de "o sırada taksiye ve adama bakıyordum" diyor, o sırada öne atmış kendini. Yine iyi durmuş. Direksiyonda ben olsaydım kesin o aracın tepesine çıkmıştım. Eşim gibi sakin...

19. Kuzay

Arkadaşlar, görüntüdeki kazada, aracımız yükseltmeli olduğu için lastikler karşı aracın tamponuna değiyor ve tamponu biraz çiziyor. Kırık, göçük yok. sadece çizik var. Bu çizikler için 200 TL para istemiş yetkili servis, tamponu sökeceklermiş boyayacaklarmış, bu araç şirket aracıymış onları...
  20. Kuzay

Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Takip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri