Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Merhaba Ali Bey, o yöntemi biliyorum damar lastiği dediğimiz ve eskiden sapanlara taktığımız lastikler çok işe yarıyor fitile geçirince. Keşke onu deneseydim önce. Olmuşken iyisinden alayım dedim, orjinal Vitara fitili aldım metresi 15 tl, 4 metre gitti ama sorun...

2. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Her ne kadar kış yağışsız geçse de önemli bir problem arka kapı. Orjinal Vitara fitili aldım ancak kapı tam kapanmıyor ve üstteki aralıktan bagaja su giriyor. Reno fitili kullanılmıştı onda da kapı kapansa da su alıyordu.
  3. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Sabah çalıştırma. Önceleri kurum püskürtmesinden yer ve yandaki araç simsiyah oluyordu. Yağ değişince durum ortada :) http://youtu.be/AEtJSV1KzsE

4. Kuzay

Satılık Ya Da Takas 30/95 /15 M-t Lastik-vinç-jant

İstanbul'da - Hercules marka 30/9.5/15 M/T (çivi uygulanabilir) Çok iyi durumda 3 adet ve orta seviyede 1 adet (Lastikçi toplam 1200 TL. veriyor)
  5. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Konuyla ilgili bir örnek daha vereyim daha yeni yaşandı bu olay. Araçta pioneer teyp var, çalışmıyor. Ayrıca anteni de iyi çekmiyor. Güngören, ikitelli sanayi, bağcılar 4 farklı usta ile görüştüm. 100-150 arası fiyat verdiler. Yenisi 200 TL zaten. Söktüm teybi...

6. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Çok güzel özetlemişsiniz ve yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Bütün hikayede anlatmaya çalıştığım bu zaten. Olaya farklı bir açıdan yaklaşayım. Bu Vitara'yı almadan önce iki araç arasında kaldık. Biri Pajero diğeri bu Vitara. Pajero 6 yıl boyunca yerinden...

7. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Bu arada aynı araç hiç offroad yüzü görmemiş olsa da bu hale gelirdi. Normal bakım ve sorun tesbitinin tam olarak yapılamaması. Normal asfalt yol sıkıntısı bunlar. Normal bakım. Yarışlara girmediği sürece bir aracın offroad ile yıpranması mümkün değil. Yarışa da...
  8. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Merhaba, Aslına bakarsanız iki bilinmeyenli denklem gibi. Önemli olan bence donanımlı ya da donanımsız hiç farketmez temiz araç almak ve hangi usta'nın elinin değdiğini bilmek. Temiz araç ona ödenen her kuruşu hakkediyor. Bu aracı satan arkadaşımız bu camiada ve...
  9. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Dertler bitmiyor diyip sitemle devam etmek istemiyorum ama bir yandan da yaşadığımız sıkıntıları yazarak yeni alacak arkadaşlara bir nebze olsun fikir vermek istiyorum. Programıma :) Kartepe dolaylarından bir şiirle devam ediyorum, Şiir Oğuz Abi'ye (oguz1134)...

10. Kuzay

Suzuki Vitara Çeki Demirinin Ruhsata İşlenmesi

Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demirinin Ruhsata İşlenmesi Eski bir konu gerçi ama şu anki uygulamada bir değişiklik var mı ? Hafif kusurla TÜV'den geçmiş çeki demiri daha 3 ay önce. Ama arkadan çarpma durumunda hatalı duruma düşüyorsak çok kötü bir durum bu.

11. Kuzay

Denizatları

Ynt: Denizatları İşe bak, hayatım Değirmendere'de geçti, Hereke'de eskiden kılıçbalıkları olduğunu duymuştuk da ilk kez bu yazıda Değirmendere'de denizatı olduğunu okudum. Dünyayı karış karış dolaşsak ne yazar kendi toprağını bilmedikten sonra, değil mi ? Güzel bir ders oldu. Teşekkürler...
  12. Kuzay

Karavan için Yerli Üretim Tente

Ynt: Karavan İçin Yerli Üretim Tente takip

13. Kuzay

Dünya'nın en tehlikeli ülkeleri hangileridir?

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Tek halde dolaşırsanız yol kenarındaki guruplar, gurup halinde dolaşsanız her köşe başındaki polisler çevirir. Polisi çok serttir, hiç tölerans tanımaz olarak biliniyor zaten. Adım başı pasaport kontrolü yapıyorlar. 3 farklı zamanda 3 farklı...
  14. Kuzay

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Yanından geçmekle orda kalmak arasında bir fark var biliyorsunuz. ::) Konumu ve yapısından ötürü Avrupa'nın suç oranı açısından en önde gelen şehridir Charleroi. Bunu her yerden öğrenebilirsiniz. Ama benim yaşadığım, şahit olduğum öyle...
  15. Kuzay

Ynt: Dünya'nın En Tehlikeli Ülkeleri Hangileridir? Ülke olarak değil de şehir olarak belirtmekte fayda var. Örneğin Charleroi (Belçika), aile çoluk çocukla gidilecek bir yer değil kesinlikle. Tek başınaysanız aman polisine dikkat derim. Gece sokağa çıkmadan önce 3 kez düşünmelisiniz. Tam baş...

16. Kuzay

Güneşe Doğru

Ynt: Güneşe Doğru ;D süpermiş. :-X
  17. Kuzay

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Ailesine, yakınlarına, dostlarına sabır dileriz. Allah rahmet eylesin.
  18. Kuzay

Paracord

Ynt: Paracord Elinize sağlık çok güzel olmuş. Video için teşekkürler.

19. Kuzay

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Yedek parça ticaretten siparişini verdiğimiz Castrol Tam sentetik 10 W 40 geldi. Önceki yağ da aynı 10W40 4 lt + 1 lt 66 TL ye aldık. Yağ oranı iyice azalmıştı, yokuş aşağı inerken frene bastığımızda hem abs hem yağ uyarı lambası yanıyordu. 2 lt yağ ile...
  20. Kuzay

Duster'ımı Yükseltme Maceram

Ynt: Duster'ımı Yükseltme Maceram Özellikle lastik konusundaki tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri