Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Çok teşekkürler Mehmed Bey, açıkçası tecrübesizler için tam bir kabusa dönüşebiliyor. Hele hele düşünüyorum da Gezenbilir olmasa zaten böyle bir şeye kalkışır mıydık ? Hiç sanmıyorum. Aracı aldığımız arkadaşımız triger kayışını değiştirmiş, egzozun bakımını...

2. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Kupa yükseltmesi yok Ali Bey, tavsiyenize de bakacağım, teşekkürler. Gerçekten lastik konusu tamamen tecrübe işi ve fikir alışverişi çok önemli o konuda. Deneme yanılma yoluyla olacak iş değil. M/T lastiklerden herkes ses yapması ve tutunma sorunu olarak yakınmış...
  3. Kuzay

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var...

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var... Sizi çok iyi anlıyorum aynı süreçten biz de geçtik, sizin yaşadığınız sıkıntıları biz de yaşadık. Bütçeniz bizim gibi sınırlı bir bütçe. Bu nedenle işletme maliyetlerini de hesaba katmak zorunluluğu oluyor. Biz de binek araçtan çıktık...

4. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Evet aynı durumdayız anlaşılan. :) Sonuçta her araçta birçok sorun çıkabiliyor. Tamamen masrafsız araç bulmak imkansız. Ama şöyle de düşünmek lazım sıradan bir Doblo'ya veriliyor o paralar ki Vitara'lar offroad donanımsız ticari bir araca da çevrilebilir hem...
  5. Kuzay

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: Dak/sar Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Yıl 1999... Saat 03:02... AKUT burdaydı................ O gün ve ertesi gün ve sonraki gün İzmit'te ne Kızılay vardı, ne jandarma, ne devlet, ne de resmi uzman ekipler. 2 gün sonra Saraybahçe Belediye Başkanı yanımıza gelip "ne...

6. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Akü'yü biraz da garanti olsun diye değiştirdik İlhami Bey. Zorlasaydık belki bu kışı ve yazı atlatırdı. Ama biliyorsunuz sehirlerarası git gelimiz var, eşim kullanıyor. Ne olur ne olmaz diyip değiştirdik. Yağı hergün kontrol ediyorum. Renginde bir değişiklik yok...

7. Kuzay

Uğultu Sesi

Ynt: Uğultu Sesi Motor hortumunu kontrol ettiniz mi ? Yerinden çıkmış yada yırtılmış olmasın ?
  8. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Arkadaşlar, Aracın alış fiyatı ile ilgili bazı mesajlar alıyorum. Bilmiyorum tanımayan var mı ama Oğuz Ağabey, İlhami Bey gibi üstadların tavsiyeleriyle kendimizi yönlendirdik biz. Bugün donanımsız düz 90-91 Vitaraların satış fiyatı 11-13 arasında değişiyor...
  9. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Konuyla ilgili 2 hafta önce basında haberler çıkmıştı Trafik ihlali yaptığı vatandaşlarca belgelenen sürücüye ceza yazılabilmesinin önünü açacak düzenleme hazırlandı. Her yıl yaklaşık 10 bin kişinin hayatını kaybettiği trafik kazalarını azaltabilmek hedefiyle 2013′ü...

10. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Çekimleri gayet güzelmiş. Kaliteli olduğu belli. Trafikte ne kadar çok kamera, o kadar az trafik teröristi. 8)

11. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Ali Bey LPG de 35 çok fazla geldi bana. Suzuki'nin verdiği değerler benzinde 6.5 lt şehirdışı, 9.6 lt şehiriçi. Bu işte bir anormallik var sanki. Bence Rüstem Usta'ya bir alo diyin. Bir görsün derim. Pişman olmazsınız. Öyle bakmaya, kontrole ücret isteyecek bir...
  12. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Almak için araç ararken bana yazdığınız gibi bu biraz da bütçeyle alakalı bir durum. İstanbul şehiriçi trafiğini olmasa büyük ihtimalle Defender almıştık. Suzuki ise sizin de yönlendirmelerinizle tam nokta atışı oldu. Tek sorun ise aracın bakımını yapacak kadar bir...

13. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Verdiğiniz destek için binlerce kez teşekkürler İlhami Bey. :) Açıkçası belki yanlış anlaşılır diye isim vermek istemedim. Sizden cesaret ve destek almasak binek otomobilden offroad aracına bu kadar rahat geçemezdik. Gerçi plakayı gören bu işte sizin katkınız...
  14. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Ali Bey benzin mi lpg mi 350 kuruş yakıyor ? İlk aldığımızda Bolu'dan İzmit'e 160 km, 50 TL LPG ve 10 TL civarı benzinle geldik. Ortalama şehirler arası olmasına rağmen 400-420 kuruş yakıyordu. Son düzenlemelerden sonra İstanbul - İzmit arasını otobanda 20 TL lpg...
  15. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Merhaba Ali Bey, çok ucuza değil normal bir fiyata aldık 21'e. Benim istediğim 93-95 arası donanımsız 12-13'e bulup 7-8 masrafla iyi bir hale getirmekti. Danıştığım üstadlar donanımlı almamı tavsiye ettiler. Başta düşündüğümde, daha üst model ama biraz...

16. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Ertesi gün doğru Bauhause'a. 10 kutu WD 40, fırça, zımpara, vida. Araç MD40 ile yıkandı güzelce önce. Elektriğinde, kablolarında problemler var. Ön sis farları yanmıyor, sağ ayna çalışmıyor, sağ cam kapanmıyor. Pioner set çalışmıyor. Akü'nün garanti kağıdı torpido...
  17. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi Motordaki sorunu ve frenleri biliyorduk. Bütçemizi ona hazırlamıştık. Ancak kaldırıldığında başka ekstraların da bizi beklediğini gördük. Kaportada paslanma ve çürümeler var. Üstte olsa bu kadar dert etmem de aracın altı kötü durumda. Moral sıfır :( :( :(
  18. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi "Ford'dan ağzı yanan, Vitara'ya üfleyerek biner." diye bir söz vardır. :) Bizimki de o hesap uyandık sabah, apar topar Aksiyon'a. İstanbul trafiği malum, o frenlerle aniden yolcu almak için önümüze dalan bir-iki taksiyi biçmeden, sağ salim ulaştık Aksiyon'a.

19. Kuzay

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Köroğlu'nun diyarından, Bolu'nun dağlarından biraz maceralı gidiş gelişlerle getirdik Vitara'yı İstanbul'a. Bütçemizi epey aşmıştık ama tavsiyeler doğrultusunda yapılı -bakımlı bir araç almanın daha akılcı olduğuna karar verdik. Ağır offroad değil çayır çimende İzci kampları için rahatça...
  20. Kuzay

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Sevgili İlhami Bey, Aksiyon'da yağı, filtresi değişirken 10W40 koymuşlardı, yağ değişim kartında da yazıyor. Ama hangi marka olduğunu sormadım. Tam sentetik mi onu da bilmiyorum ama Murat Usta öyle dandik bişey kullanmaz, hele hele yağda bunu hiç yapmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri