Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı 99 Vitara JLX 16 Valve motor için Castrol Magnatec 10W/40 4 Lt Motor Yağı tavsiye edilmiş. Daha 1 ay önce Aksiyonda değiştirilmişti motor yağı. Ancak motor (değiştirilmeyen lpg enjeksiyonu ve fitresi nedeniyle aşırı zorlamadan dolayı) yağ yakıyor. Her ne...

2. Kuzay

Vitara Pedal Yükseklikleri Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Aslında genelde bütün araçlarda var olan bir durum ama ben kullandığımız araç için soracağım. Mantık olarak neden fren pedalının gaz pedalından daha yüksek olduğunu çözemesem de Vitara'daki pedal yakınlığı bize önemli bir sorun çıkartıyor. Hatta ben mi alışamadım diyerek...
  3. Kuzay

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (22 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (22 Aralık 2013) Güzel bir etkinlik. İzmir'e selamlar :)

4. Kuzay

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Merhaba Haydar Bey, Aynı sıkıntılar bizde de vardı, hepsi çözüldü. Enjektörlerin değişmesi lazım motoru daha fazla zorlamayın derim. Rüstem Usta ile bir görüşmenizi tavsiye edeceğim. Hemen yan dükkan da Land Rover ustası zaten...
  5. Kuzay

Lpg Ustası - İstanbul

Ynt: Lpg Ustası Ve Motogezer - İstanbul Bugün (21 Aralık 2013) yaptırılan işler Araç: Suzuki Vitara JLX LPG: Atiker Sıralı Sistem 1- Enjektör değişti. (Piyasadan 250 TL ye alınnan Orjinal Enjektör - İnternette 120 TL ye de var ama görerek almak istedim) 2- LPG Filtresi değişti 3- Filtre uyarı...

6. Kuzay

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Emek verilip yapılan her iş taktire değer. Süper olmuş. Elinize, emeğinize sağlık. Ayrıca vakit ayırıp kademe kademe paylaşımda bulunduğunuz için de ayrıca teşekkürler.

7. Kuzay

Karavan için Yerli Üretim Tente

Ynt: Karavan İçin Yerli Üretim Tente Takip. Güzel konu. :)
  8. Kuzay

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Biz bu serinin, bu çalışmanın ve emeğin birgün gerçek anlamıyla değerini bulacağına eminiz. Şu an elinizde muazzam bir arşiv var. Umarız en iyi şekilde değerlendirilir.
  9. Kuzay

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları Ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Biz de size teşekkür ederiz :) Bu ayrıntıyı özellikle yazmak istedim çünkü Gezenbilir yöneticileri öyle reklamasyon işleri sevmeyen kişiler gördüğüm kadarıyla. Hoş, Gezenbilir'in reklama ihtiyacı da yok ama yine de belirtmekte...

10. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Çekilen Videoları Yayınlama Çektiğimiz videoları yayınlamak için birçok alternatifimiz var. Dailymotion, Youtube bunların en önde gelenleri. Gezenbilir sitemizde youtube videoları gömme şansı olduğu için ben youtube yüklemeyi anlatayım. Youtube hesabımıza (eğer google...

11. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası 2. SD Karttan yükleme Kameramızın sağ tarafında bulunan SD kart bölümünü açıp içerdeki SD kartı tırnağımızla içeri doğru iterek dışarı çıkmasını sağlıyoruz.
  12. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Çekimlerimizi bilgisayara aktarmak için 2 yolumuz var 1. Kamerayı direk olarak USB kablosuyla PC ye bağlayarak dosyaları almak. 2. SD Kart okuyucusu ile bilgisayara aktarmak. 1. Kamera bağlantısı ile USB girişini bilgisayarımıza, firewire girişini kameramıza takıyoruz

13. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası 200 ise çok iyi fiyat bence. 2 iş birden görüyor. ayrı ayrı alındığında 300'ü bulur kamera ve GPS. Bulup denemek lazım.
  14. Kuzay

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları Ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Resmi organizasyonların yanı sıra Gezenbilir üyelerinin küçük gruplar halinde yapmış olduğu etkinlikleri de sayarsak yılın her gününde bir aktivasyon görmek, katılmak, izlemek mümkün. Bisikletti, yürüyüştü, fotoğraftı derken...
  15. Kuzay

Oto Teyp Tamiri - Temizliği

Teyp bir tornavida ile yerinden çekilerek çıkartılır.

16. Kuzay

Lpg Ustası - İstanbul

İstanbul'da LPG ayar, tamir, bakım konularında Rüstem Usta'yı tavsiye ederim. Hatta tek geçerim... Yeri Piyalepaşa'da. 7/24 Telefon: 02122388525 Cep Tel: 05072054790 Google Koordinatlar: 41.056231,28.964976
  17. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası AÇIKLAMALAR Size: Çekim süresi (5 dk, 3 dk, 2 dk, 1.3 ve VGA bölümler halinde çekimler kaydedilebilir. Seçilen süre sonunda baştan loop yapar, ayrı ayrı kaydeder) Quality: Kalite: İyi, standart, ekonomik olarak 3 farklı seçim yapılabilir Scene mode: Otomatik, spor, gece...
  18. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası Yerleşim

19. Kuzay

Araç Kamerası

Ynt: Araç Kamerası http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81452.30 Başlığı altında yazdıklarımıza ek olarak bu konu başlığından devam ediyorum. Önce kısa bir özet yapayım Benim aldığım model Cyber AN-4501: Kutusunda, usb kablolu (dosya aktarma ve şarj), 8GB kart, çakmak girişli şarj ile...
  20. Kuzay

GEZENBİLİR STİCKER I

Ynt: Gezenbilir Sticker I Aynen katılıyorum. 8)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri