Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Kesinlikle katılıyorum. Ama hangi bölümde açılması gerektiğine bir türlü karar veremedim. Çünkü offroad, karavan, binek, motosiklet hepsini kapsıyor. Yeni bölümde açılırsa ayarları resimli olarak oraya yerleştiririm.

2. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Sayın Prafa, (Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Bir süredir şehir dışındayım) Tarih gibi ayarlar, kamerayı açtıktan sonra ekran üzerinde soldaki "menü" düğmesinden ayarlanıyor. ilk bastığınızda "size" ile açılıyor ikinci basışınızda "format"...
  3. Kuzay

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor Suzukilerin kronik hastalığı cam. En net çözümü üstadlar role sarma olarak göstermişti forumda. Motoru değiştirmeyin, iyi bir elektrikçiye sardırın sadece.

4. Kuzay

Suzuki,ler İçin Jant Ve Lastikler

Ynt: Suzuki,ler İçin Jant Ve Lastikler Merhaba, Hercules M/T lastik 15 inch 30-9.5 mu? Teşekkürler
  5. Kuzay

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Kimin aracı neden devrildi anlayamasak da büyük geçmiş olsun. Epey maceralı geçmiş anlaşılan. Sonuçta sağ salim geri dönmeniz ise sevindirici. Land'çiler bulur yolunu 8) Daha çok fotoğraf ricası...

6. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Kutunun içinde bir ucu USB diğer ucu FireWire olan kablo var. Onu taktığınızda hem dosya aktarması yapıyor hem de kamera kapalıyken şarj ediyor. Ayrıca şehir ceryanına takılan küçük bir aparat var ayrıca satılıyor. Güvenlik kamerası olarak da iş...

7. Kuzay

Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Eski modellerde Xenon farların hem ayar hem de elektrikle ilgili problemler çıkardığını okudum bazı yerlerde ama net olarak bilmiyorum. Bu konuda üstadların cevap vermesi daha doğru olur. :)
  8. Kuzay

Ynt: Vitara Pioneer Teyp Tamiri Aslında doğru söylüyorsunuz İlhami Bey, ortak marka sonuçta teyp. Yeni bir başlık açarım, fotoğraflı olarak yok nette. Ama açıkçası bunları JLX dışında başka bir araçta yapmaya pek cesaret edemem doğrusu. Bozulsa bile tamiri ne tutar ki diyip girişiyorum :)...
  9. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Merhaba Sayın Prafa ve Sayın nkurtkaya, Teşekkür ederim. Sorularınıza ortak cevap vereyim. Montajı 2 şekilde olabiliyor. Vantuzlu parça ile cama yapıştırılabiliniyor ya da torpido üzerine konulabiliyor. Ayrıca istenilen yere monte etmek de mümkün...

10. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Teşekkürler :) Ayrıca verdiğiniz fikir için de teşekkürler :) Gece görüş ayarını tam yapamasam da çekimler yine fena değil. Bu çekimden sonra kurcalayıp buldum, gece görüşünü de açtım. Yarın onu da çekerim :) İşimizi görecek en azından

11. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Sesli çekim http://youtu.be/KOnm5XQPaVQ Gece Çekimi http://youtu.be/5HpzTiQEgc0
  12. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Verdiğiniz adrese bir türlü ulaşamadım. Başka bir model aldım. Cyber diye bir marka. Çekimlerden bazılarını ekliyorum.

13. Kuzay

Ynt: Vitara Pioneer Teyp Tamiri Yine burdan cesaretle Pioneer teyp yerinden sökülür. Arkadaki anten ve güç kablosu kolayca çıkartılır. Teyibin üst kapağı çetiklerinden çıkartılır.
  14. Kuzay

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Teşekkürler Oğuz Bey ve İlhami Bey. :)
  15. Kuzay

30/9 15 Mt Stepne Aranıyor

Merhaba Arkadaşlar, Hercules 30/9 15 MT çıkma ya da sıfır olarak nerede bulabilirim ? (Stepne) Teşekkürler

16. Kuzay

Ynt: Vitara İç Aydınlatma Yetersizliği Çözümü Bu ön aydınlatma kutusu nasıl açılıyor ?
  17. Kuzay

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire Tebrikler, anlamlı ve gurur veren bir etkinlik.
  18. Kuzay

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) Öncelikle Gezenbilir'in klasına yakışır bir toplantıydı. Dayatma yoktu, diretme yoktu, saatlere ayrılmış bir düzenleme yoktu. Sakindi, huzurlu bir ortamda isteyen bir tur attı çevrede, isteyen sohbetlere katıldı, isteyen çayını...

19. Kuzay

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 48- Ayça - Önder (Aslında kampa gelecektik ama frenlerde problem çıktı. C.tesi akşamına yetişmemiz pek mümkün görünmüyor. Nasipse pazar ordayız)
  20. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! teşekkürler. :) Kalitesi nasıldır ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR