Arama sonuçlarınız

1. Kuzay

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Onu yapanla, arkadan taciz eden arasında hiçbir fark yok. İkisi de saygısız, ikisi de cezalık.

2. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! O kameralardan bulmam lazım ;D İyi fikir :)
  3. Kuzay

Ynt: Selektör Yapana 1 Yıl Hapis Cezası! Kanıt ???

4. Kuzay

Gezenbilir.com Dergi Çıkarmalı

Ynt: Gezenbilir.com Dergi Çıkarmalı Gezenbilir çok geniş bir platform. Yıllardır kendisini kanıtlamış, belli bir çizgisi var ve bu saygı görüyor. Bu çok önemli. Burda tanışıp, gruplara ayrılıp farklı platformlar kurulsa da kimse burdan kopmuyor. Burdaki tek sorun idareci arkadaşların...
  5. Kuzay

24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? Takip...

6. Kuzay

Araç Üstü Bisiklet Taşıma Aparatı Yapımı

Ynt: Araç Üstü Bisiklet Taşıma Aparatı Yapımı Çok güzel olmuş, sağlam görünüyor, çekişte ve uzun yolda bir sıkıntı veriyor mu ? Özellikle yandan otobüs, kamyon geçerken yada yandan rüzgar vururken ?

7. Kuzay

3. Bisiklet Turum; Sakarya - Meşeli - Kocaeli Akmeşe - Ambarcı Parkuru

Ynt: 3. Bisiklet Turum; Sakarya - Meşeli - Kocaeli Akmeşe - Ambarcı Parkuru Güzergah güzel, fotoğraf az 8) Takip...
  8. Kuzay

"nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi

Ynt: "nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi Güzel olmuş, içerik de sağlam. Elinize sağlık
  9. Kuzay

Kartepe mi Uludağ mı?

Ynt: Kartepe Mi Uludağ Mı? Kartalkaya...

10. Kuzay

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Son derece doğru. Aynı durum Kartepe için de geçerli.

11. Kuzay

Kampın İnsana Etkileri

Ynt: Kampın İnsana Etkileri Kampçılık doğa ile ne kadar barışık olduğunuza bağlı bir konu. Kendini rahat hissettiğin yeri bulmaktır önemli olan. Birçok kampçının en büyük çekincesi doğanın kendisi değil, kendi ortamlarını bozacak, rahatsız edebilecek insan türleridir...
  12. Kuzay

Gezenbilir.com Dergi Çıkarmalı

Ynt: Gezenbilir.com Dergi Çıkarmalı Gezenbilir'in e-dergi çıkarmasının pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Google da bile arasanız bütün konular zaten önünüze geliyor. Arşivdeki konuların derli toplu sunumu anlamına gelir bu ve ana kaynağa direk ulaşırken neden bana sunulanla yetineyim ki ...

13. Kuzay

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü Kalbinin götürdüğü yere gidenlere selamlar olsun. Biz de fotoğraflar arasında sizinle birlikte kaybolduk. İnsanın geri dönesi gelmiyor. Sevgiyle kalın... Ayça&Önder
  14. Kuzay

Dolunayda Tuz Gölü Bisiklet Turu (10/11 Eylül 2011)

Ynt: Dolunayda Tuz Gölü Bisiklet Turu (10/11 Eylül 2011) Harika.. Mükemmel kareler...
  15. Kuzay

İzcilik Federasyonu'na...........

Ynt: İzcilik Federasyonu'na........... Teşekkürler başkanım :) http://www.tif.org.tr/tif//tr/main/haber/meb-izci-liderlerimiz-ve-il-temsilcilerimize-duyuru/238 :)

16. Kuzay

GEZENBİLİR STİCKER I

Ynt: Gezenbilir Sticker I Gezenbilir yöneticilerinin herhangi bir ticari düşüncesi olmadığı için maddi destek gerektiren konularda sıkıntı yaşanabiliyor. Bana kalsa reklam anlaşmalarıyla yaptırılabilecek sticker, çanta, şapka vb. hem sıkıntıları bir nebze olsun çözer hem de isteyenler için bir...
  17. Kuzay

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: Dak/sar Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü Takip..
  18. Kuzay

Bizim Köy (burhaniye-balıkesir)

Ynt: Bizim Köy (burhaniye-balıkesir) Google maps koordinatları: 39.485727,26.947337 Maps Link: http://goo.gl/maps/OK8hs

19. Kuzay

Bizim Köy (burhaniye-balıkesir)

Sıradan bir çiftçinin kendi el emeği, uğraşı ve sanatı ile oluşturduğu Bizim Köy müzesi geçmişten köy izlenimleriyle ziyaret edilmesi gereken bir yer. "Sıradan bir çiftçi" olarak özellikle belittim çünkü yapılanların hiçbiri sıradan değil. Sensörlü, hareketli, 3 boyutlu inanılmaz şirin bir köy...
  20. Kuzay

İzmir'de kamp yeri arıyorum.

Ynt: İzmir'de Kamp Yeri Arıyorum. Biz gittiğimizde resim-fotoğraf sergisi vardı kamp girişinde ve çok elit bir yere benziyordu. Kalamadık misafirlikteydik ama aceleyle içini gezdik. Güzel bir kamp yeri olarak not almıştık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR