Arama sonuçlarınız

1. AKCANLI

Karayoluyla Türkiye - Fas

Bizde ailecek Hundai i20 aracımızla biraz farklı bir güzergah tercih ederek bu yaz Türkiye-Fas Turumuzu gerçekleştirdik.

2. AKCANLI

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) paylaşımlarınız için çok teşekkğrler doğan bey. bizde çekme karavan alma aşamasındayız.eşimle kafamızda bazı soru işaretleri vardı.sayenizde içimiz rahatladı.ben, eşim ve kızımla birlikte gezmeyi yeni yerler görmeyi çok seviyoruz.
  3. AKCANLI

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Çok geçmiş olsun metin bey, Bizde çekme karavan almayı istiyoruz.ama bu söylediklerinizden sonra biraz endişelendim açıkçası.

4. AKCANLI

Suriye ve Ürdün Gezi Notlarımız

Ynt: Suriye ve Ürdün Gezi Notlarımız Bizim aracımız Benzin+LPG'li olduğu için dizel araçlar gibi herhangi bir ücret istemediler
  5. AKCANLI

Suriye ve Ürdün Gezi Notlarımız

Ynt: Suriye ve Ürdün Gezi Notlarımız Sayın Bartek öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Bu yılki senelik iznimizde,Temmuz ayında bizde ailecek Suriye ,Ürdün ve Lübnan gezisi yaptık.Ben,Eşim ve kızım birlikte. Döneli 15 gün oldu.Gezi notlarınızı az önce okurken hepsi gözümde canlandı. Paylaştığınız...

6. AKCANLI

Suriye'ye Giriş Artık Vizesiz!

Ynt: Suriye'ye Giriş Artık Vizesiz! Pasaport süresinin dolmasına 1 ay kala Suriye'ye giriş yapabilirmiyim.yoksa en az 6 ay şartı varmı.

7. AKCANLI

Ömer Kaplıcası

Ynt: Ömer Kaplıcası Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Çok faydalı oldu.Yaz tatilinde geçerken Afyonda mola vermeyi planlıyorduk.
  8. AKCANLI

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Hülya AKCANLI.Aranıza yeni katıldım. Böyle güzel bir site hazırlayanları tebrik ediyorum.
  9. AKCANLI

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri