Arama sonuçlarınız

1. maltan

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Merhaba , Jantlar 5 bijon ve bijon aralığı 139,7 ( 5,5 inç ) tir. dodge ların bijon aralığını bilmiyorum, ama bu sitede biraz araştırırsan kesin bilen vardır

2. maltan

Gezenbilir Tekirdağ Grubu

Ynt: Gezenbilir Tekirdağ Grubu Ad - Soyad: Mustafa ALTAN Doğum Tarihi Ve Yeri: 1978 - ÇORLU Memleket: Semt: ÇORLU İlgi Alanı: Offroad, Trakya Offroad Kulübü Faaliyetlere katılmak isteyen arkadaşlar Facebook sayafamızdan takip edebilir veya katılabilir...
  3. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Jantlar özel krom kaplama yapıldı. Fiyat sondur.

4. maltan

16" çapında 20 cm ( 8" ) genişliğinde Ofsetli CJ den çıkardığım Ofroad jantlarım satılıktır. Fiyat olarak 4 adeti 400 TL uygun olacağı düşüncesindeyim. 5 bijonlu Suzuki vitara, samurai ve jimny gibi araçlara da uygundur. tel: 0 533 749 64 14 Mustafa ALTAN Ofset ölçüsü : iç kenar ile jant...
  5. maltan

cj serileri için motor takozu yerli

Ynt: cj serileri için motor takozu yerli Kırmızı poliüratan olanından varmı? yerlilerde motor çok sarsılıyor

6. maltan

4 adet 265-75-16 İnsa Turbo Special Track

Ynt: 4 adet 265-75-16 İnsa Turbo Special Track bence % 100 offroad lastiği, adamlar asfaltta gittiği için % 5 onroad demişler herhalde ;D

7. maltan

Dana 44 Defransiyel Kilidi Sıfır Jeepler İçin

Ynt: Dana 44 Defransiyel Kilidi Sıfır Jeepler İçin Merhaba , CJ6 , 76 model arka dif. dana 44 , kilit uyarmı, birde kilit limited slip mi yoksa % 100 kilitleme yapıyormu?
  8. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Arkadaşlar, Uzun zamandan beri kimse sormadı bende aracımın üzerine taktığım için geçici olarak satışı durdurulmuştur. 1-2 ay sonra kışlıklara geçince tekrar haber veririm teşekkürler..
  9. maltan

CJ - 7 HARDTOP ve KAPILAR

Ynt: CJ - 7 HARDTOP ve KAPILAR Slm, Kapılar halen satılıkmıdır, güncel fiyat verirmisin.

10. maltan

Orjinal CJ7 Kapıları

Ynt: Orjinal CJ7 Kapıları Merhaba, Kapılar duruyor mu?, güncel fiyat verirmisin özelden

11. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin ben ölçüsünü vereyim sen kontrol et en iyisi, 5 bijon x 139,7 mm delik çapı vitaranın hemen hemen tüm modellerine ve CJ nin tüm modellerine oluyor
  12. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Krom Kaplama jant, Güncel

13. maltan

2. El CJ Orjinal Parçaları

Ynt: 2. El CJ Orjinal Parçaları slm, dodge 100 ön ve arka dif. arıyorum, cj5'e takacağım, yardımcı olabilirmisin Dodge 100 arka dif. içinde %100 kilit ihtiyacım olacak, varsa onun içinde fiyat alabilirim
  14. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Krom Kaplama Güncel
  15. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin krom kaplama , güncel

16. maltan

Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka

Ynt: Satılık Cj5'ten Çıkma Diferansiyel Dana 44 Ön - Arka Slm, Benim CJ nin ön dana 30 ve arka amc20 diferansiyellerini satıp ön arka dana 44 veya ön dana 44 , arka dana 60 diferansiyel araştırıyorum. kampana olabilir. Benim diferansiyeller ön arka disk fren mevcut ve oranı 41,10 dur. Geniş...
  17. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin .
  18. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin fiyat vermek yanlış olur krom yaptırdığım yer normalde jant kaplama işi yapmıyordu. hatır hesabı yapıldı, piyasa fiyatınıda bilemiyorum

19. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Güncel Resimler,
  20. maltan

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin Jantlar, 5 bijonlu ve 139,7 mm ölçülerindedir, Çorlu merkezdeyim telefonum yukarıda yazıyor, Açıkçası kimse sormadığı için Jantalara krom kaplama yaptırdım , Güncel fiyatı 600 TL dir. Yeni Fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri