Arama sonuçlarınız

1. maltan

Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı

Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı Elindeki lastikleri yaz belki bizim grubumuzdan ihtiyacı olan bir arkadaş vardır.

2. maltan

Satılık Maxxis Buckshot Lastik

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik evet duruyor Oğuz, ilan günceldir
  3. maltan

Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı

Selam Arkadaşlar, Yeni kesik OK144 alacağımız için jantları ile beraber sıfır ayarında İnsa Turbo 205x85x16 lastiklerimizi satıyoruz. Lastiklerin tanesi 160 TL , Jantların Tanesi 90 TL dir. Lastik ebatı : 205x85x16 Jant Ebatı : 16" Tel : 0 532 357 88 73 ( Onur ) Offoad camisanın en çok...

4. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Bu arada herkesin sorduğu soruyu burada belirteyim. Lastikler Maxxis MT754 modelidir.
  5. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik at lastik düşünmüyorum. CJ5 için 35x12,5x15 Silverstone MT117 extreme varsa olabilir :)

6. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Slm Serhan, Arazi olayını biraz detaylı anlatman gerekiyor. Offroad yapacaksan MT grubundan 33" veya 35" bakman gerekiyor bence. Yok ara sıra arazi olur diyorsan AT grubu yeterli olacaktır. AT grubu içinde ebat olarak çok büyük seçmene de gerek yok o zaman...

7. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Teknik servis bölümünden bulabilirsin sanırım. Hangi jantçıya gitsen yardımcı olurlar
  8. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik 245 70 16 ölçüsü ile 30x9,5x15 ebat olarak hemen hemen aynı ancak benim lastikler 15 jant seninkiler 16 jant . Jantlarıda değiştirmen gerekecektir. Verdiğin ebata göre kesinlikle uyması gerekiyor.
  9. maltan

Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı Arkadaşlar, Araç Çorlu / Tekirdağ 'dadır. İsteyen gelip görebilir

10. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Nakite ihtiyacım olduğu için fiyatları aşağı çekiyorum. İhtiyacı olana şimdiden hayırlısı olsun 30 x 9,5 x 15 Jant - Maxxıs Buckshot : 130 TL x 4 adet = 520 TL 30 x 9,5 x 15 Jant - Marshal Venture : 150 TL x 1 adet = 150 TL Toplam : 670 TL

11. maltan

Satılık Suzuki Vitara Orjinal Diferansiyel Jlx Ön (Alüminyum)

97 vitara jlx ten çıkartacağımız alüminyum diferansiyelimi dökümle değiştireceğimizden dolayı boş olarak ( kovan ve armut kısmı komple boş olarak ) satıyoruz. Fiyatı 700 TL'dir. Fotoğroflar temsilidir. ( Armut kısmı fotolarda gözükmüyor ) Sahibinden ilan numarası : 13639775
  12. maltan

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı Araç sahibi Ünsal arkadaşımızın cep telini aşağıda belirtiyorum. Her türlü sorularınızı ister buradan isterseniz cepten kensine iletebilirsiniz. >>Cep tel : 0 533 331 48 48

13. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik :) Dişler dahil, dahil olmasa bile senin lastiğinde de dahil olmayacağından yaptığın hesap yinede doğru. MT lastiği 4 mevsim kullanan tanıdıklarım daha dişlerini bitireni görmedim ancak yaz kış farketmez arazi dışında mt lastik sürekli kullanım amaçlı olarak...
  14. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Her zaman internette olmuyorum. Cepten arayabilirsiniz. Cep telim : 0 533 749 64 14
  15. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Slsuzuki X90 Slm , Tekirdağdan bir arkadaşımızda X90 vardı ve 30x9,5x15 ten daha büyük bir lastik takılıydı. Ancak araçta yükseltme kiti vardı. Tahminimce 30x9,5x15 lastiğin muadil ölçüleri 235x80x15 olması gerekiyor. Senin lastiğin ölçüsü 25,6 inç ...

16. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Zaten adamı bitiren şeyde yakışması, ne yapılsa alıyor araba Serkan dediği gibi dipsiz kuyu
  17. maltan

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı İlanlar günceldir.
  18. maltan

Ynt: Satılık Maxxis Buckshot Lastik Biliyorsun , CJ5 aldığım için boşta kaldırlar. Nakite çevirip CJ5 e bişeyler yapmak istiyorum. :) CJ5 de yap yap bitmiyor ;D

19. maltan

Slm Arkadaşlar, Aracımı değiştirdiğim için sadece 3 ay kullandığım boşta kalan sıfır ayarındaki 4 adet Maxxıs Buckshot ve istepne olarak taktırdığım ancak hiç kullanmadığım Maxxıs ile aynı desen Marshall marka lastiğimi satıyorum. 30 x 9,5 x 15 Jant - Maxxıs Buckshot : 155 TL x 4 adet 30 x 9,5...
  20. maltan

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı Ayrıca Grand Vitaradan çıkarttığımız Mehmet BECCE yapımı ayna ve mahruti 375 TL ye satılıktır. Ayna 35 Mahrutisi 6 oranında (dişli sayısı) Arka difransiyelden sökülmüştür.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri