Arama sonuçlarınız

1. maltan

Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı Tşk.ler Serkan. Yeni aracımız hazır olunca onunda fotoğraflarını koyarız

2. maltan

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı En önemli şeyi fiyatını yazmamışım. :) 23.750 TL
  3. maltan

Merhaba arkadaşlar, Trakya offroad clubünden Ünsal arkadaşımız yeni profesyonel bir şekilde rolcate , rolbar gibi tam donanımlı bir araç hazırlayacağından offroad için hazırladığı Grand vitarasını satıyor. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

4. maltan

Suzuki Vitara Ekipmanları

Ynt: Suzuki Vitara Ekipmanları Slm. Yükseltme kitinin markasını öğrenebilirmiyim. Carmini yada fourart ın yükseltme kitimidir. Ayrıca son fiyat nedir bu kitin araçtan sökme işçiliğide olacaktır. Bilgi verirmisin...
  5. maltan

Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?..

Ynt: Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?.. Teşekkürler Zirve , Bugün heryere güzelce sıktım ve motoru tanzikli su ile yıkattım. Ardında marşa bastıımda bir kerede aldı. hiç sorun olmadı. Bu sprey süper bişey. Tüm offroafçulara tavisye ederim.

6. maltan

CJ Süspansiyon Hakkında Soru

Ynt: CJ Süspansiyon Hakkında Soru Makaslarla oynamadan önce amörtisörleri söküte denemek gerekmez mi. Tabiki amörtisörsüz araç olmaz ancak ben daha önceki aracımda biliyorum arazi için sert amörtisör koymuştuk ve araç helezonlu olmasına rağmen kütük gibi olmuştu. aynı işin tersini yani yumuşak...

7. maltan

Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?..

Ynt: Cj'lerde Su Geçişi Problemi Nasıl Çözülür?.. Slm arkadaşlar, WD-40 uygulamasını anlatabilirmisiniz. Buji kabloların söküp iyice bujilere mi sıkıyorusunuz. Aynı şekilde distribütör kapağını açıp içine ve üstündeki buji kablolarını söküp takıldığı yere sıkarak mı takılıyor. Olmazsa olmaz...
  8. maltan

Jeep Marka Saat

Ynt: Jeep Marka Saat slm , Foto varsa koyabilirmisin Teşekkürler
  9. maltan

Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik

Ynt: Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik Yaaww sende hemen direk kapı dışarı yaptın " UYMAZ " :)

10. maltan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...

11. maltan

Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik

Ynt: Satılık Az Kullanılmış Cj 7-8 Amerikan Abs Kalite Dodik Mrb Tarık, Dodiklerin genişliği hakkında da bilgi verebilirmisin Teşekkürler
  12. maltan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoş geldiniz Kenan Bey. Güzel paylaşımlar dileğiyle...

13. maltan

Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. Kendim yaparım gibi geliyor ancak önce cj5 almam gerekiyor yapabilmek için :D:D:D:D:D
  14. maltan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni Arkadaşlar hoşgeldiniz
  15. maltan

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. Aynı şeyi düşündüm ancak kendim yapabilirmiyim o açıdan ustaya götürmeye gerek yok gibi geliyor.

16. maltan

Ynt: Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi. Arkadaşlar , Yukarda bahsedilen makasları dingil üzerine alma işini Cj5 te uygulayan varmı acaba
  17. maltan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çeçen20, barbiturk, westy, hako arkadaşlar HOŞGELDİNİZ
  18. maltan

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) Çok geçmiş olsun Musa Bey, Benzer bir olay benimde başımdan geçti. Şuna dikkat çekmek istiyorum. Videoda Aracı düzelttiikten sonra ilk çalıştırmada attığı duman biraz anormal geldi. Sen aracını daha iyi bilirsin. O...

19. maltan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Arkadaşlar, MustafA Altan , 1978 Çorlu Doğumluyum. İlk arabam 2001 Yıl'ında aldığım 98 model vitara JLX ile offroad hayatıma başladım. Sanıyorum bu offroad sevgisi sonradan olma bişey değil bence doğuştan gelen bişey. 2004 model Suzuki Jimny At Offroad...
  20. maltan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri