Arama sonuçlarınız

1. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? yosun tuttu yüreğim selçuk Balcı

2. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Selçuk Balcı '' Deniz Üstünde Fener''
  3. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yok ege orası yaa Balıkesir tarafları olmalı

4. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sakarya olabilirmi
  5. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? aladağlar da olabilir rakım çok yüksek olmalı sadece kayalık var ama

6. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? <<<Gavur dağları olmalı

7. pesehodka

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Fatoş, Tiponun kıyısından geçtim :) ama bu bir yılıma mal oldu :D kendi arabamı kullanabiliyorum (çiziklerini saymazsan )
  8. pesehodka

Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar

Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun :)
  9. pesehodka

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? haklısınız çok yavaş gidiyorum ama sağım uçurum yol tamirde ben acemi acelem yok evime dönmek istiyorum yani diyeceğim o ki sellektörlerinizi ve kornalarınızı ve bağırmalarınız boşuna hiç birini duymuyorum ben saygılar

10. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? onlar olunca oyun daha da zevkli hale geliyor ama söyleme yine de :) pabuçdere kamp alanı olma ihtimali nedir

11. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? yok yok ipucu yok daha dur bakalım az kafayı çalıştıralım beya :D
  12. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çilingoz diil gibi de bir trakyalı olarak bunu nasıl bilemiyorm awwww

13. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Nursel, muhtemelen değil ama ilk aklıma gelen Serindere oldu. oraya çok benziyor
  14. pesehodka

En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz? kulaklığını takmış trafiğin ortasında kaldırımda yürüyor gibi sallana sallana yürümekte, trafiğin aktığı yöne değil ters yöne bakmakta, kornayı da bağırtınca hem tıngırdamaz hem kaldırıma çıkınca arkasını dönüm el kol işareti ile ne var ne oldu der gibi...
  15. pesehodka

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim FIKRA Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş.. Aksilik işte o gün de Türkiye'ye uçması gerekiyormuş. Ne yapıca diye düşünürken yolda bir pasaport bulmuş Hemen almış yerden, bir de bakmış Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. napalım deyip şansını denemeye karar...

16. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? adalar diyesim geldi ama
  17. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? russkoe radyo
  18. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? birisi soru sorsa

19. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çataltepe üzerindeki ekşi çeşme tabiki cunda daaa