Arama sonuçlarınız

1. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? zeytinlik kesinlike ege altınoluk a inerken o bayırda vardı öle çeşmeler

2. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet tam sayın anerkada yakışır cevap tebrikler hoş geldiniz yeniden ha şöle yaa ben gündüzleri açamıyorum forumu akşama kadar ne oldu meraktayaım :( yeni soru bekliyoruz
  3. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kapıdağ yarım adası desem

4. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? birinci atış hakkımı kullanıyorum Erdeğe benziyor birazcık
  5. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? tamam gene terk edilmiş bu köşe kimin ne garezi var buraya nazar mı değdi ne sayın anerkad siz bari nerdesiniz adrenalim, ekinoks nerelerdesiniz yahu ağlıyor burası ha

6. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Goran Karan :Ostani GoranKaran : Stay whyt my Doğum gününüz kutlu olsun (çestit rojden den)

7. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Te Conozco Bien - Marc Antony
  8. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? orkestır kristal: kamınite padat
  9. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? 1980 lerin miziklerinden

10. pesehodka

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli bana mı ölegeliyoryoksabirde bayansürücü gördüklerindeözelliklemi gıcıklığına mı yakıyorlar o lambaları anlam veremiyorum

11. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? blus
  12. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? oyun havaları memleket memleket

13. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? karanfil .. hala ceceli
  14. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? mustafa ceceli--Ben o değilim
  15. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? değil

16. pesehodka

''Yavuz Sultan Selim'' Prof. Dr. Feridun M. Emecen

Yavuz Sultan Selim; Osmanlı’nın en meşhur, aynı zamanda en meçhul padişahı… Ölümüne sevgiyi de ölümüne korkuyu da bir arada ve her daim yaşayan kabiliyetli ekibiyle, fizik ve teknik bakımdan en üst seviyedeki ordusuyla zamanın ve mekânın şartlarını sonuna kadar zorlayan bir idealist...
  17. pesehodka

''Kanuni Sultan Süleyman'' Yavuz Bahadıroğlu

Kanuni hiç kanuna aykırı davranmış mıydı? Yavuz Bahadıroğlu imzalı 'Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan' Osmanlı saray hayatını ve Kanuni'nin 'Muhteşem'liğini konu ediyor
  18. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? abi araycan bulcan oyunun amacı o zaten biz biliyormuyuz senin resimdeki yeri sanki arıyoruz soruyoruz sana sende bize ipuçları vercen bulunca yanıtı devam edeceğiz hadi şimdi google amcana sor o söyler :)

19. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? evet sorun oldu ama sanırım giderilmiş vaziyette evet burası neresi
  20. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? şimdi siz benim sorduğumu bilin bilirseniz siz sorarsınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri