Arama sonuçlarınız

1. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? çok uzaklaştınız

2. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? değil
  3. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? en güzeli de neydi biliyormusunuz bu geziyi bir kitap okuma yarışmasında kazanmıştım bedava gittim :)

4. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? değil ama yakın
  5. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? hadi bakalım o zaman

6. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben mayısta Ispartadaydım da ordan ilk önce o aklıma geldi helikopteri de görünce ora askeri bölge ya bir de deniz bisikleti var diye duymuştum ama görmedim ama çok güzel ve çok büyük bir göl deniz gibi dağ tepelerinde kar bile vardı hala

7. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ne bu şimdi ya hemen bildimmi
  8. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? güzel bir alıntı göletmiş helikopter var Isparta EĞRİDİR GÖLÜ diye başlasam
  9. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bu soruyu bende hatırladım hocam hadi soru bekliyoruz çok uzun zaman olldu oynamayalı hamlamışız

10. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ya bende ehliyet te olmadığı için uçarım bile meydan benim değilmi ayrıca iş yerinde olunca birkaç sayfa geri dönme imkanım da olmadı

11. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben çok uzun zamandır giremediğim iin kopuk vaziyetteyim okudum ama bir anlam veremedim eski yazışma diye düşündüm
  12. pesehodka

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Karadenizde mi bu yer

13. pesehodka

'Tarihi Kılıç Kullanma Sanatı' Ülkemizde de Başladı...

Ynt: 'Tarihi Kılıç Kullanma Sanatı' Ülkemizde de Başladı... Ankara da
  14. pesehodka

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı 10 temmuz yarışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz memnun oluruz teşekürler
  15. pesehodka

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü gerçekten harika görüntüler geçen hafta serindere kanyonundaydık yolda aynı manzaralar yeşile boğuluyorsun karadeniz esintileri her yerde resimler gerçekten harika her işi erbabına bırakacaksın başka yolu yok :)

16. pesehodka

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı neden bu deneyimleri Biz Türkler yapmıyoruz neden hep bizim ecdadımızın icatlarını başkaları farkediyor ne zaman özümüze döneceğiz artık zamanı gelmedi mi alakası yok ama biraz önce sohbet esnansında bir arkadaş dedi ki japonlar gelmiş Ispartaya ve güllerine talip olmuşlar...
  17. pesehodka

Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor

Ynt: Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33285.msg549334#msg549334 bu nasıl
  18. pesehodka

Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor

Ynt: Türk Okçuluğu Yaydan Çıkmak İstiyor sözlerinize katılmamk mümkün değil yalnız şu da varki bu gibi sporlar gerçeten astrınımik fiyatlara mal oluyor neden anlamıyorum ama öle ve biraz da hoca eksikliği var burada herşey para ile dönüyor. Bizim memlekette de spor okulların hepsinde vardı...

19. pesehodka

Rusya Gezisi

Ynt: Rusya Gezisi yanlış mı biliyorum ben ama sanırım Rusya ya hala vize uygulanıyor
  20. pesehodka

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Hala Candan Geri dönemem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd