Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Ustamızı Buldum...
istanbul avrupa yakası navara ustası arıyorum.yetkili servislerden bıktım.müşteri hiç servise arızayı bulma konusunda yol gösterip,birde üzerine çuval dolusu para verirmi :) yardımm
Ynt: Navara Kullananlar
1.yakıt sistemin bir şekilde hava alıyor.baglantıları kontrol ettir.yakıt deposundan pompaya girnceye kadar.2.yakıtında su varbiraz draın edin.
pazar günü bende çanakkale yi gezmeye gideceğim.şehitlerimizi saygıyla anmaya.ordan ver elini bozcaada üzüm-şarap olayı yani :)
temmuz son haftası istanbul bodrum antalya üçgeninde kıyı kıyı köylerden daglardan başlıyoruz cümbür cemaat bakalım ne olacak eta ve mevkileri aralarda burdan veririm :)
:) aa olurmu daha milli eğitim ve saglık bakanlığınada kaynak lazım bunlar iyi günlerimiz.sonuçta satacak millet bu araçları bir dahada almayacak.bu araçları üreten şirketler düşünsün artık :)haa unutmadan diyanetede kaynak ayırsınlar malum trafik kazaları ölümler...
benim araştırdığım kadarıyla hobi amaçlı husisi araç olarak kullanılan şahıs adına kayıtlı araçlarda k2 istenmiyormuş.tabi bundada bazı yoruma açık noktalar var bana göre.zamanla bu konu da bir netliğe kavuşur bence.yoksa bu pick up lar ve panelvan tarzı araçların...