Arama sonuçlarınız

1. hüseyin-

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. devam..

2. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. bu ara jant ve lastik aldım..
  3. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. İlk lpg ölçümünü yaptum. Lpg tankını iyice bitirdikten sonra (kendi alarm verip benzine geçene kadar ) Opet'ten 100tl lik Aygaz marka gaz aldım . birdaha bitip benzine geçene kadar 217km yol yaptı .265-75-16 At lastik ve standart ağırlıkla .90km neredeyse...

4. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Serkan bey teşekkürederim.. cüneyt bey çok sağolun.. Aykut bey çok teşekkürler.. Ömer bey çok sağolun...
  5. hüseyin-

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi TOYOTACILARIN GEZENBİLİR LİSTESİ -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40...

6. hüseyin-

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Araç hakikaten süper olmuş, maşallah. sizden ricam yanında başka araçlar varken fotosunuda koyun ozaman farkı daha çok anlaşılır ,ne kadar iri olduğunu daha iyi anlarız...

7. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. kötücü olmak nedemek ,tüm arkadaşların yorumları benim için çok önemli bu dikkate aldığınız gösterir, iyi eleştiri kadar olumsuz eleştiride yapınki eksiklerimi hatalarımı göreyim. teypin ses kalitesi okadar kötü değil alırken bende arkadaşa oğlum bana bunu...
  8. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. yok tabiki 7 koltukta ilksahibi türkiye gelişte 4 işletmiş bende uğraşmamak için 4 işlesin istiyorum, tekrar gitgel sıkıntı zaten çıkaracağım diğerinide. bu ara silindir testinden eminmisiniz 3 kere çıkardılar araba 3 kere kendini attı ,benim bildiğim 4...
  9. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. ..

10. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Sonra tüv e gittim biran önce lpg yi ruhsata işliyip muyaneden geçecemki yapmam gereken usulsuz işleri hızlandırayım(film -kaplama gibi :)) Tüvdeki arakdaşlar tam bir japon askeri ama japon arabalarından anlamıyorlar.fren testine ve 7mi 5mi koltuk...

11. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Bu hafta tabi en kritik olan tüp işinide hallettim , Uzun araştirmalar sonucu tartarini marka tüp takamayacağımı anladım(galiba markayı getiren disti. yurtdışı ile sıkıntı yaşamış ,marka direk ürünleri kendi getirecekmiş türkiyeye, oda 2-3 ay sürecekmiş )...
  12. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Arka çeki demirinii ,silecekleri paslanmış yerlerini boyadım.

13. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. ilk önce teyp ve sessistemini değiştirmeye karar verdim, aracımın üzerinde orjinal teypi vardı,hoparlörler zaman içinde çürümüş ve patlamıştı. ben aracımı sokakta da bıraktığım için hırsızların çok dikkatine çekmeyecek çok pahalı olmayan usb girişi olan...
  14. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. İsmail abi o benim aracın ilanı değil , çok benziyor ilk bakışta ben bile şaşırdım :) ama ilandaki plaka TH 6175 benim plaka TH 6125...
  15. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Arkadaşlar bişey soracağım , Arazi vitesini H den L alınacağı zaman otomatik vitesin konumu ne olmalıdır ,oda L de mi olmalı yoksa D mi olmalı yada N mi !!!! :)

16. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Mücahit bey çok sağolun ,teşekkürederim..
  17. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Urfi bey çok teşekkür ederim çok sağolun. Teşekkür ederim gökhan bey ,sağolun..
  18. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. bugün aradım ama güven beyin ayrıldığını söylediler. yusuf beyle konuştum tartarını markasını bırakmışler ,landi marka olduğunu söyledi Bu marka hakkında bilgisi olan varmı ,b

19. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Erkut bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Abi sende yusuf ustanın telefonu varmı
  20. hüseyin-

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. diğer resimler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri