Arama sonuçlarınız

1. Karameşe

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu günaydın arkadaşlar, siteye yeni giren arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum

2. Karameşe

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar geniş açıdan bakmayı böyle kastetmiştim...
  3. Karameşe

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar çok değişik düşüncelerle araçlara binenler olabilir, bunu konu etmek de gereksiz . herkes kendine göre alsın kullansın...hava da atsın, ihtiyaç içinde kullansın. bizi rahtsız eden ne olabilir

4. Karameşe

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar Düşüncelerinin hiçbirine katılmıyorum. insanların yaşantılarını bilemezsiniz, arzularını da... yaşama geniş açıdan bakmalı
  5. Karameşe

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... sandıksız hali de bu...

6. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... bundan ibaret .şu anda arkadaşım çekme römork ve kayıkla balık avına çıkıyor ..Ankara da yıllardır.bir sorun yok.kayıtta istemiyor.benim yaptığım taşıma selesi ankara dan erbaa ya gitti.yıllardır orada kullanılıyor ve aksine bir durum daha söz konusu değil.birde...

7. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... kullandığımız çekme römork larda da durum aynı , emniyete gidip işlettirmiyoruz.örneğin balık avına giderken kullandığımız çekme römork ve kayıkta aynı.
  8. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... arkadaşlar endişelerinizde haklısınız, ancak daha önce ben ve ankarada bazı avcılar bu "sele" yi kullandılar.ben daha önce lada niva da kullandım. plaka ve st0p,sinyal lambaları monte ettirdim. halende kullanılıyor.şimdi sıra bunları monte ettirmeye geldi.
  9. Karameşe

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu birkez daha aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum

10. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım...

11. Karameşe

12. Karameşe

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar arkadaşlar benim aracım 4.0 lt zj 4x2 konumda şehir içi 55.3 litre shell gaz ile (lt.1.780 lira .ANK.) 165 mil yapıyor.

13. Karameşe

Kartalkaya'daki Sıcak Kahveniz !!

Ynt: Kartalkaya'daki Sıcak Kahveniz !! zerrin hanım resimler ve geziniz çok güzel ...verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum
  14. Karameşe

Kartalkaya'daki Sıcak Kahveniz !!

Ynt: Kartalkaya'daki Sıcak Kahveniz !! zerrin hanım merhaba ben ankaradan emin. kartalkaya ya en kestirme yolu ve km.sini yazabilirmisiniz.saygılar
  15. Karameşe

16. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... yeşil zj 4.0 diğeri ise 5.2 GC. Ankara da Murat ve Cüneyt ustalar ile birlikteyiz.bu resimleri paylaşmak istedim.
  17. Karameşe

18. Karameşe

ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı

Ynt: ZJ de Katalizör İptal Etmede Yakıt Farkı arkadaşlar iyi akşamlar. 93 model 4.0 zj kullanıyorum.çok yeni sayılır. bu kategoride gazlı araç kullanan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum.herkese ve her yere göre değişebilir ama kabul edilir bir yakış ortalaması ne olmalıdır. tecrübeli...

19. Karameşe

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... arkadaşlar, forumda mutlaka bu soracağım konu konuşulmuştur. yinede cevap vermek isteyen arkadaş olabilir,çok sevinirim. 93 model zj için hangi tip çamur,kar lastiği önerirsiniz.
  20. Karameşe

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar, bende yeniyim yeni gelenlere bende hoşgeldiniz diyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri