Arama sonuçlarınız

1. suleimana

Ranger'a Ne Yapmalı?

Ynt: Ranger'a Ne Yapmalı? abicim senın araca yaptiklarin sadece yukseltme, lastik ve vincmi? cunku fotograflardan anlayabildigimiz kadariyla arazide jeeplerin landlerin yaninda hatri sayilir bir yer etmissin hatta hatta isin icine su girdimi diger araclardan bir adimda onde gorunuyosun. tabi...

2. suleimana

Ranger'a Ne Yapmalı?

FORD RANGER XLT YI ARAZIDE EN VERIMLI SEKILDE KULLANMAK ICIN NE YAPMAK GEREKIR? ISIN UZMANLARINDAN BILGILER, ADRESLER, NUMARALAR VS. GENIS ACILIMLAR BEKLIYORUZ. SITEDEKI TECRUBELI ABILERIMIZ YARDIMCI OLURSA, SITEDEKI RANGER SAHIPLERI COK MEMNUN OLACAKTIR. YAZILARINIZI ARACLAR BOLUMUNDEKI FORD...
  3. suleimana

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 SITEDE RANGER SAYISI EPEY BI ARTTI. FUN OLUSTURACAK KADAR OLDU. HAFTA SONLARI RANGER GEZILERI BILE YAPILABILIR. AMA SU RANGERLARIMIZA BI KAC PARCA APARAT TAKMAMIZ GEREKIR HERHALDE? AMA NE TAKMALI NE YAPMALI.. ? BILGISI OLANLAR PAYLASIRSA NEDE GUSEL OLUR...

4. suleimana

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 arazide en iyi pickup ranger. bunu ben solemiyorum,bizzat surekli 4x4 pickup kullanan, botasin ana dogalgaz hatlarini yapan bi arkadasin internetteki syazisindan okudum. diger modellerin hicbiri ranger kadar dayanikli deil. ozellikle arazi icin soyluyorum, sehirde...
  5. suleimana

2005 Ford Ranger XLT 4x4 (Pasif İlan)

2005 FORD RANGER XLT 4x4 108bin km de. abs, klima, 4 cam otomatik, KAPALI KABIN ruhsata isli, GOODYEAR WRANGLER AT/R LASTIK. KABIN VE LASTIK HARICI ORJINALDIR. 29000 YTL ISTIYODUM AMMAVELAKIN YENI BIR ARAZI ARACI ALMAK ICIN EN SON 25500 E VERMEYI DUSUNUYORUM. ILGILENEN ARKADASLAR VARSA MSJ...

6. suleimana

Kayışdağ Keşif Gezisi (06 Mart 2008)

kismet oldu bugun (07.03.2008) kayisdagi parkurunu bulduk. soylendigi gibi giris haricinde takilacak pek bir yer yok. zirveye cikan 3 yada 4 ana yol var. ve bu dikey tirmanislari birbirine baglayan yatay yollar var. agaclarin arasindanmi gidelim dedik ama rangerlar malum fazla uzun oldugu icin...

7. suleimana

Kayışdağ Keşif Gezisi (06 Mart 2008)

bende kayisdagina yakinim yakin olmasinada buralar nereler. bilenler genis genis bi anlatsa. bbi guzergahi cizseniz yada harita vs vs. biz acemilere gore bir yer midir. standart 4x4 ford ranger pickupla cikabilirmiyiz. vinc vs yok. sadece yoldisi lastik mevcut..
  8. suleimana

(SOS) 4x4 Pick Up'lardan Nasıl Faydalanılabilir?

Ynt: (SOS) 4x4 Pick Up'lardan Nasıl Faydalanılabilir? eyvallah saolasin verdigin bilgiler icin....
  9. suleimana

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

2005 ford ranger xlt... 25,500 e vericem, ilgilenenlere duyurulur. adres budur. http://www.sahibinden.com/arazi_canavari_alev_ati_4x4_vWQQaXQQ4449249WQQpXQQdisplayitem

10. suleimana

(SOS) 4x4 Pick Up'lardan Nasıl Faydalanılabilir?

herkese merhabalar. 2005 model 4x4 ford ranger xlt sahibiyim ve bu konularda fazlasiyla acemiyim. oncelikle teknik basligi altindaki bircok yaziyi okudum. ama bana cok profesyonel geldi. okudugum yazilar bendeki seceneklerden cok cok fazla. en basitinden solemek gerekirse benim aracimda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri