Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu devam...

2. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu meraba resimleri küçültmeyi daha yeni becerdim şimdi bikaç tane resim paylaşıcam inşallah sonra devamı gelicek. :D :-*
  3. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm müslüman aleminin tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutluyorum tüm ailemizde dilekleri olan herkezin yeni yılında olmasını yüce mevladan dilerim başta benim dileğim bi defender110 ve kimine enduru motor kimine cj5 kimine LR kimine xj kimine grand...

4. AVCI_77

Bilecik'ten Bir Lada Niva

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva Mert aracın hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle Allah tekerini düz bastırsın ;)dağ bayır domuz peşine düşersin yeni aracınla kar tipi lastik alırsan bu kış aylarında iyi olur ama yazın aracı yorar tabi Niva cı bir sürü arkadaş var onlar sana daha çok...
  5. AVCI_77

İşte Kadın Bu

Ynt: İşte Kadın Bu :D :D :D :D :D :D :D Evet güzel insan biraz olsun kendinden geçiyoda okadarda değil yani hergün bukadar işmi yapıyor bu kadın milleti yahuuuuuuuu dedikodu altın günü okuma günü apartman günü komşu günü arkadaş günü :D :D :D :D :D :D bunlara nezaman vakit ayırıyorlar...

6. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Emir arkadaş bizde Bursa lı sayılırız fırıncıyız 70 li yıllarda Bursa da fırıncılık yapmış babam ben Karacabey doğumluyum 32 yaşındayım şimdilerde 28 senelik Erdek liyiz babamdan kalan mesleği biz abi kardeş yapıyoruz biri odun fırını biride...

7. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kadir bey hoş geldiniz doğru yerdesiniz burada avcı da öğretmende çok :)
  8. AVCI_77

Aralık Güneşinde Erdek

Ynt: Aralık Güneşinde Erdek Pardon hocam dikkatimden kaçmış ama Erdek e geldiğinizde çayımı içmeye beklerim Erdek te ekmek ve unlu mamüller üreten fırınlarımız var aslen Karacabey liyim ama 28 yıldır Erdek teyiz Boğaz da cok güzel yeşilikler içinde mükemmel biyer hani bide yakınlarında ayı...
  9. AVCI_77

Aralık Güneşinde Erdek

Ynt: Aralık Güneşinde Erdek Merhaba Cavit hocam ben Erdek ten Ömer Erdek i okadar güzel anlatmışınızki dilere destan inanın aynen öyledir ;) Erdek imiz herkezin gelip görmesi gerekilen bir yerdir Erdek ama ne varki Erdek in reklamını yapacak insanlara ihtiyacı var her yıl değişik etkinlikler...

10. AVCI_77

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Nevzat bey hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcınız olsun benimde düşüncem böyle ihaleden bir defender110 almak istiyorum ama daha açıklayıcı bilgiler verirseniz çok sevinirim mesela ihale şartları para nereye ödeniyor nasıl giriliyor ihaleye artırım...

11. AVCI_77

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Bütün GEZENBİLİR üyelerinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım ERDEK ten sevgiler ;)
  12. AVCI_77

4x4 Jeep Arıyorum Bursa-Gemlik

Ynt: 4x4 Jeep Arıyorum Bursa-Gemlik Merhaba avcı16 12/ 20 bine bulursun ama vergileri yüksek oluyor jeep grandchoreke sahibinden com a gir neler var neler

13. AVCI_77

Aykut Urak Motosiklet Kazası

Ynt: Aykut Urak Motosiklet Kazası Allahtan biran önce acil şifalar diliyorum geçmiş olsun
  14. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Tamam teşekkür ederim size iyi hafta sonları geçirmenizi temenni ederim bol çamurlu olsun bende erdek teki etkinliklerin foto ları var ama yükleyemiyorum ;D
  15. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Aleyküm selam teşekkür ederim ilgin için ama bana o çay dan ERDEK E ömer güven adına aras kargoyla yollarsa çok memnun olurum iyi akşamlar .

16. AVCI_77

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba krosçu ben ERDEK ten ömer 9 uncu enduru clup kapıdağ da olmuştu NEDİM abi ile namı değer(APAÇİ) tanışmıştık tabi diğer arkadaşlarıda görsel olarak görmüştüm konuşma fırsatımız olmuştu ama adlarını bilmiyorum ben orada çok güzel iki gün...
  17. AVCI_77

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi HAİX NEBRASKA bot hakkında bilgisi olan varsa görüşlerini yazarlarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler 4 / 7 haziran BURSA av doğa fuarında görmüştüm çok güzeldi fiatı 500 tl idi
  18. AVCI_77

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Levent bey öncelikle size teşekkür ederim insanın içini okşuyor bu resimler ama tabiki Esra hanımı unutmamak lazım onunun kinler başka güzel emek harcanıp çekilmiş doğru hava seçimi ve güzel bir açı yakalamış elinize sağlık ;)

19. AVCI_77

Nefes (2009)

Ynt: Nefes (2009) Herşey VATAN için diyoruz orada bir hiç uğrunamı o ne olduğu bilinmeyen çapulcu sürüsü içinmi ordayız onlara açılım bize gelince lojmandan çık üç kuruş gazi maaşı biz onlarıda istemiyoruz sadece bize ANLIŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI versinler yeter babalarımız analarımız nediyor...
  20. AVCI_77

"Nefes" Dünyanın da 'Nefes'ini Kesti

Ynt: "Nefes" Dünyanın da 'Nefes'ini Kesti Merhaba ben izledim mükemmel güzel insan kendini zor tutuyor ağlamamak için :'(ama yinede olmuyor seyrederken ağlıyorsunuz :'(her TÜRK genç inin seyretmesini tavsiye ediyorum ordaki piskolojiyi ve kimlerle savaştığınızı görmenizi isterim : >:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri