Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Başın sağolsun Ayhan abi allah yerinde rahat ettirsin geride kalanlara sabır versin.amin.

2. AVCI_77

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV Tebrik ederim çok güzel olmuş benimde arkadaşım aynısını yapmıştı oda mondial kt motoru bazupta eğer resim alabilirsem buraya eklerim oda sanayide tornacı kendisi..
  3. AVCI_77

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Mükemmel bir program olmuş tam offroad tutkunları için o yüzden face de paylaştım bütün offroad çular görsün diye emeği geçen herkeze çok teşekkür.haaa bu arada ERDEK te on raiders offroad toplantısı olacak 29 haziranda yer tam olarak...

4. AVCI_77

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Gözünüz aydın bulunduğuna çok sevindim ama emniyet güçleri bu konularda biraz ağır kalıyorlar bizim de arkadaşımızın motoru çalındı sizde arayın şuralara falan bakın diyolar biz bulursak size haber veririz diyolar .
  5. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Cem bey siteye hoş geldiniz avcı arkadaşlar toplanıyoruz silahları temizledik yağladık dolaba koyduk taki yeni av sezonuna kadar...

6. AVCI_77

10 riders motosiklet festivali

Arkadaşlar 10 raiders motosiklet festivali ERDEK'te yapılacak kordinasyon toplantısı yapıldı yer ve festival organizasyonları Erdek belediye başkanı ve Erdek kaymakamı ile görüşüldü ilerliyen günlerde açıklama yaparız.eğer bi aksilik olmazsa 29 haziran günü

7. AVCI_77

Yeni Forum? :)

Ynt: Yeni Forum? :) Benim sorumda şu olacak eskisinde taks diye bir link vardı ona bakıp son yazılan konuları görüyordum şimdi nerden bakacam :))
  8. AVCI_77

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan abi eline sağlık bizi eşim ve beni 10 yıl öncesine götürdünüz bizde Bordum a gitmiştik balayında aynı heykelin önünde eşiminde resmi var bende marinada resim çekinmiştim güzel yerler komutanıma ve doktor hanıma çok çok selam hayırlı...
  9. AVCI_77

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Allah nazardan sakınsın çok güzel bi araç daha meydana çıkıyo hani delerya güzel şeyler için allah sahibine bağışlasın .

10. AVCI_77

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan abi sağlıcakla gittin bana haber vermeden sağlıcakla gel inşallah engüzel yolculuk seninki olsun Erdek e gelince muhabbet ederiz ama insan bi haber verirdi PAŞAMIZIN GÖKER Albayım ve eşi doktor hanımın yanına uğrayacağınızı onların en çok...

11. AVCI_77

Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş

Ynt: Boreal Bulnes ve Boreal Cayenne - Boreal kaliteyi bozmuş İyi akşamlar arkadaşlar çok güzel bir konu açmışınız hani ben şikayetçi olmayayım diye yazmıyodum ama benimde sorunum Borael cayenne botum var hiç dağda giymedim şehir içi giydim alalı 2 ay kadar oldu bağ ipleri iki katman ipek...
  12. AVCI_77

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 58 Numarayıda ben alayım AVCI 77 Biricik kızım olunca bırakmıştık 20 aralık 2002 doğum günü veeeeeeeeeeeeeeeeee işte okadar olmuş o hain meretten uzaklaşalı ama birsorun var oda baskül ailesi olduk :) :)

13. AVCI_77

www.kursadergan.com

Ynt: www.kursadergan.com Haaaaaaaaaaaaaaa pardon siz sattınızmı yani sizin adınıza üzüldüm alan arkadaş adına sevindim güle güle kullansın eğer Cem arkadaşımızın zeytinliği nerdede biliyorsanız söylerseniz ben bulurum inan olun ki arabanıza okadar hayrandımkiiiiiiiiiiiiiiiiiii pc min ekaran...
  14. AVCI_77

www.kursadergan.com

Ynt: www.kursadergan.com Kürşat bey iyi akşamlar ben ERDEK ten yazıyorum arabanızı Erdek te gördüm eğer Erdek te iseniz tanışmak isterim disco ve defender 110 hastasıyım inşallah birgün benimde olur en azından bir fotoğraf çektiririm :)
  15. AVCI_77

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Serkan bey teşekkür ederim bilgi için su serpti içime nort face sandalet almıştım çok memnunum genelde vibran tabanlı ayakkabılarda bu sorun var amaaaaaaaaaaa dağda süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama yinede memnunum botumdan .

16. AVCI_77

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Hasan bey iyi akşamlar nasıl botlarınızdan memnunmusunuz bende aldım bot güzel memnunum ama şehir içinde ideal deniyordu kaymaz rahat kullanım deniyordu ama asfalta ve fayans zeminde kayıyor dikkat edilmesi lazım bence sizde de böyle sorun varmı acaba.
  17. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Hüseyin arkadaşım meslektaşım sende hoş geldin demekki fırıncılarda bulaşıcı bir hastalık defender 110 bende askerde kullanmıştım inşallah allah enkısa zamanda bütün defender tutkunlarına nasip etsin.
  18. AVCI_77

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavit abi başınız sağolsun allah sabırlar versin mekanını cennet mekanı olsun .

19. AVCI_77

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? Bu konu okadar kısa aslında kabul edenler etmeyenler edilmemiştir dersiniz olur biter aslında ama Halil kardeş her yazılan cevaba diyorum çünki konuyu çok baydı mısralar dolusu boş yorum yapıyor hemen hemen herkeze yoptığı yorum...
  20. AVCI_77

Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???

Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi??? İyi akşamlar bu konuyu modorotörden silinmesini rica ediyorum bu kadar güzel bir site de bu tür polimiklere girilmesin avcılık insan oğlunun doğuşundan beri var avcılık spor olsun diye yapılmıyor avcılığı yaparken spor oluyor zevk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri