Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Kedi Nerede?

Ynt: Kedi Nerede? On saniye falan sürdü resimi mausun oku ile soldan sağa doğru taradımtabiki pür dikkat çünki daha öncede böyle bi resim de kahvelerin içinde bi adam aramıştım o1 dakikayı almıştı sonra olayı çözdüm şimdi kolay oldu kedi taşlık olanyerin önünde kamufüle olmuş :)

2. AVCI_77

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ İyi akşamlar Hüseyin arkadaş Defender olsunda ne renk olursa olsun :) ama g4 güzel olur , tavan beyaz kaporta koyu mavi,tavan beyaz kaporta koyu yeşil , yada camel trophy sarısı yada fil dişimi diyolar veyahut kirli beyaz oda olur amaaaaannnnnnnnnnn...
  3. AVCI_77

Kırşehir'den Geçen MKE Defenderleri

Ynt: Kırşehir'den Geçen MKE Defenderleri Sistem öyle işliyorki insanın aklı ermiyor ben Ankara da askerlik yaptım ordu donatım a gidiyordum araç bakımına m38 a1 jeep kullandım yani cj 5 e benziyordu oradaki hurdaya çıkan araçlar hepsi yürür vaziyette yani hiç eksiği yok tabiki istisnalarda var...

4. AVCI_77

SATILIK LAND ROVER DEFENDER 2500 TURBO DİZEL FORD MOTOR-77 MODEL

Ynt: SATILIK LAND ROVER DEFENDER 2500 TURBO DİZEL FORD MOTOR-77 MODEL İyi akşamlar Aracın resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
  5. AVCI_77

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Arkadaşlar önce herkeze iyi geceler dilemek istiyorum çok gelmek istesemde imkansızlıklar sebebi ile gelemediğim çooooooooook ama çooooookk güzel organizasyonlardan birisidir GEZENBİLİR organizasyonları ben şahsım adına...

6. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi geceler arkadaşlar baya oldu mesaj atmayalı çooooooooooooooooooooook yeni katılan arkadaş gelmiş herkez hoşgeldi doğru yerdesiniz

7. AVCI_77

Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 .
  8. AVCI_77

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 .
  9. AVCI_77

Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Raporu 23 Nisan 2011 - 24 Nisan 2011 İiyi geceler arkadaşlar güzel paylaşım Hasan dağının iştihamında çok güzel bir video olmuş elinize sağlık Efe arkadaşım bende kurban bayramı tatiline giderken Hasan dağının resimlerini çekmiştim oradan geçerkende birde iç...

10. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İyi akşamlar arkadaşlar herkez hoş geldi doğru yerdesiniz MUSTA arkadaşım balon firmasının bilgileri ingilizce eğer siz daha detaylı bilgiler verirseniz çok memnun oluruz biraz anladığım kadarıyla kişi başı fiyatımı 175 euro nekadar süre kalıyor...

11. AVCI_77

Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz?

Ynt: Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz? Niyazi bey iyi akşamlar o buğdaydan ekmek tabiki dünyanın engüzel ekmeğidir bizim dediğim gibi iki fırınımız var odun fırınımızda maya haricinde hiç bir katkı yok ama diğeri fabrikasyon olduğu için katkı kullanıyoruz malesef :(
  12. AVCI_77

Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz?

Ynt: Biz Ekmeğimizi Evde Kendimiz Yapıyoruz, Ya Siz? İyi akşamlar ben ve abim babadan oğula fırıncıyız iki fırınımız var biri odun ekmeği fırını diğeride fabrika tabir ettiğimiz döner fırın ımız var unlu mamüller ve ekmek çeşitleri üretiyoruz kendi ekmeğimizi ve Erdek halkının ihtiyacını fas...

13. AVCI_77

Gözlerinize İnanamayacaksınız.

Ynt: Gözlerinize İnanamayacaksınız. Buuuuuuuuuubaaaaaaaaaaa muharem kayada kaldıııııııııııııı bir zamanlar böyle bir reklam vardı keçiler inatçıdır nerde olmadık kaya var oraya çıkarlar ağacın en üst dalında ki filizleri yerler çok sevimli birazda muzdarıp hayvandır keçiler.MEEEEE EEEEEEE...
  14. AVCI_77

Afyon Gezi Planı

Ynt: Afyon Gezi Planı Bülent bey tavsiyeleriniz için teşekkür ederim evet aynen bende Afyonkarahisar kalesi Afyonkarahisar konaklarını kültür evlerini 1273 yılında yapılmış ulu camii ni zafer müzesini gezdim Afyonkarahisar çok hoşuma gitti güzel ülkemizin nadide illerinden biridir herkeze...
  15. AVCI_77

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon İyi akşamlar CANAVAR hazırlanıyor allah kolaylık versin bide bol para modifeye işleri malum parasız olmuyor bide vakit bizede takip etmek kalıyor kolay gelsin bol resim bide masraflarıda azda olsa yazarsanız seviniriz.

16. AVCI_77

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkeze iyi geceler tatil için gittiğim Afyonkarahisar da Antoff üye satılık jlx suzuki gördüm lacivert bilen tanıyanan arkadaşlar varsa fiyat ne kadar acaba merak ettimde araç on numara off road için biçilmiş kaftan satan arkadaşa hayırlı satışlar alacak...
  17. AVCI_77

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor En iyisini yapana kadar EN İYİSİ bu SARI KIRMIZI
  18. AVCI_77

Afyon Gezi Planı

Ynt: Afyon Gezi Planı İyi akşamlar valla bende bekliyorum Afyonlu arkadaşları TRT den yarışma kazandım korel termal clinik spa hotelde 2günlük tatil kazandım nereleri gezelim yardımcı olursanız seviniriz.

19. AVCI_77

Yeni İzlediğim Filmi Size De Öneririm

Ynt: Yeni İzlediğim Filmi Size De Öneririm Burak kardeşim şimdi pc mi açtım flaşıma indirdim bende seyredecem seyrettikten sonra yorumlarımı paylaşırım.
  20. AVCI_77

Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!.

Ynt: Manisa Spil Dağı'na Çıkan 2 Dağcı Kayboldu!. Arkadaşlar biraz kaybolan arkadaşları ti ye alıyosunuz ama her insanın başına gelebilecek olaylardır bunlar belki ilk defa oraya çıkan birileridir sis ve daha başka etkenlerden dolayı kaybolmuşlardır benimde başımdan geçen bi olay var kaybolan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri