Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi... İşte bu yaaaaaaaaaaaaaa üçü biarada defender hayalim hepsi birbirinden güzel bol resim bekliyoruz .

2. AVCI_77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Loiz 61 sende hoş geldin doğru yerdesin benimde 18 aylık kurzhaar ım var dişi ava yetiştiriyorum her av günü dün güzel av geçirdik bugün sadece güzel mangal keyfi oldu .
  3. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz burada avcı var motorcu var off road çı var ne ararsan var yani doğru yerdesiniz herkeze bol çamurlu günler rasgele .

4. AVCI_77

Everest Belgeseli

Ynt: Everest Belgeseli Güzel bi okadarda iştihamlı EVEREST her dağcının hayali Nasuh bey kar leoparı mükemmel bir kişilik yaptıkları ülkemiz için hayırlı şeyler ama video yu face book paylaşmak istiyorum acaba nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
  5. AVCI_77

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf arkadaşım başınız sağolsun konudan uzak kaldım geç fark ettim allah yerinde rahat ettirsin.

6. AVCI_77

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' DENİZ arkadaşım temenin için teşekkür ederim beni yakıp kavuruyor defender tutkusu nerdeyse buradaki ERDEK teki jandarma nınıkini kaçıracam ;D ;D ;D

7. AVCI_77

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Çok güzel bir etkinlik olmuş defender bi hayli çok bende resimlere bakarken kendimi alamadım hepsi birbirinden harika allah kaza bela vermesin inşallah bende hayalim olan defenderi alırsam...
  8. AVCI_77

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı Bende 30 uncuyum ama benimde fikrim yok ama otür eşyalar tarihi eser olarak kullanılır heralde bende geçen gün bitane gazlı löküs aldım hurdacıdan değisik bişey bende meraklıtım öyle şeylere siz eğer varsa oralarda varsa öyle bi eskici veya antikacı bide onlara...
  9. AVCI_77

Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun...

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... Bu arada av sitelerine gir avdoğa avcının günü yaban tv incele bide unutmuşum yanıtlamaya tüfekte fişeğin numarasına barut gramına hepsi etki eder avı vurmada ama tüfekte etkili mesafe 40 ila 80 metre arasıdır tek kurşun atarsan...

10. AVCI_77

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... ADİL arkadaşım pompalı güzel bi tüfek ama hiç ilgilenmediğim için sana marka ve model veremiyeceğim ama sitede ana sayfaya gir diğer sporlar bölümüne gir oradan ling leri incele sana yardımcı olacaktır orada pompalı ile ilgili...

11. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar kar kış yağmur dışarda hepsi var hazır olun offroad çullar çamura avcılar ava yağmur altında nostalji yapmak isteyenlerde herkez kendini dışarı atsın yarın herkeze göre hava var. ::) ;)
  12. AVCI_77

Ynt: Tüfekmi-PomPalımı Kararsız Kaldım Lütfen Yardımcı Olun... İyi akşamlar Adil arkadaşım eğer avcılık yapcaksan tüfek çifte veya süperpoze domuz avı yapacaksan otomatik daha kullanışlı olur ama dediğin gibi pompalı biraz havalıdır birazda ava yakın ama avcılıkta avın bir kaçma avcınında bir...

13. AVCI_77

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? Herkeze iyi akşamlar sorun bendede var bende benim pc de sorun var sanıyordum çünki yeni formatlandı acaba ondanmı diye servise tekrar götürecektim nerdeyse bu bilgi iyi oldu çünki açmayınca sıkılıyor insan teşekkür ederim bilgi için tekrar iyi akşamlar...
  14. AVCI_77

Camel Trophy Fotoğrafları

Ynt: Camel Trophy Fotoğrafları Sinan bey paylaşım öyle mükemelki insan helede bide defender 110 aşığıysa bi okadar heyecenla bakıyor resimlere hep yazdım böyle yarışmalara camel tropy lassa competus gibi ama hep fiyasko bidaki sefere diyolar her neyse inşallah herkezin bir land rover i olur .
  15. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz benim pc çökmüştü servis falan derken bayağı çoğalmışız herkez doğru yerde tekrar hoş geldiniz.

16. AVCI_77

Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...

Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler... Hocam güzel tatil geçirmişiniz ERDEK i beğendinizse ne mutlu bize ben Erdek liyim size mesaj yazmıştım eşimve ben yardımcı oluruz diye ama cevep gelmedi bende fırın işletmecisi olduğum için işlerim çok yoğundu pc ye bakamadım bide çöküşü...
  17. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz doğru yere geldiniz burası geniş bir aile herkeze yer var kocamaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn kucak herkezi alır :)))
  18. AVCI_77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze iyi geceler yorucu bir yaz sezonundan sonra anca fırsat bulabildim 2 aydır buralara uğrayemadım :) yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

19. AVCI_77

14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi pansiyon çok yer sorunu yaşamazsınız sanırım ERDEK te yaz sezonu temmuz ayında başlar yavaş yavaş doluluk olmaya başladı elinizi çabuk tutun :)
  20. AVCI_77

14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi tamm ozaman tüm gezenbilir cilere ve size iyi geceler allah herkezin gönlüne göre versin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri