Arama sonuçlarınız

1. AVCI_77

Sındırgı : Keşfedilmeye bekleyen güzellikler

Ynt: Sındırgı : Keşfedilmeye bekleyen güzellikler

2. AVCI_77

3. AVCI_77

4. AVCI_77

5. AVCI_77

6. AVCI_77

Ynt: Sındırgı : Keşfedilmeye bekleyen güzellikler iyi geceler özay bey siz sındıgılı mısınız ben oranın damadıyım

7. AVCI_77

Ynt: Sındırgı : Keşfedilmeye bekleyen güzellikler Murat bey şize teşekkür ederim ben sındırgı dan evliyim hayatımda gördüğüm en güzel yerlerden biridir bende bir iki resim yükleyeyim
  8. AVCI_77

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi İyi akşamlar arkadaşlar gezenbilir off road grubu Kars projesi İZCİ çekimi kalitesi ile FARUK abinin anlatımıyla YABAN TV de kaçırmayın
  9. AVCI_77

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! iyi akşamlar arkadaşlar valla ne söyleyeyim ben arkadaşın hesaplı olsun dedi diye bunları yazdım ama bende and out door çadırım var ne söyleyeyim çok kaliteli değil ama işimi çok kere gördü 4 haziran 2007 de ve 4 haziran 2009 da moto gp...

10. AVCI_77

Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım!

Ynt: Yedi Göller Bölgesi Çadır Kampı Hakkında Yardım! iyi geceler valla nediyeyim gidin migros tan alın uyku tulumuda var çadırda bahar ve yazın kulanacaksanız fazla para vermeye gerek yok ozaman 67 tl çadır 10 tl uyku tulumu yanlız gece soğuk oluyor ya sıcaksu torbası yada fazladan bir...

11. AVCI_77

Çiftalan Şenliklerine Devam

Ynt: Çiftalan Şenliklerine Devam İyi akşamlar etkinlik mükemmel olmuş havanında güzel olması piknik gibi çoluk cocuk herkez eğlenmiş amlaşılan ha buarada Nedim abi (APAÇİ) oda kendine güzel bi oyuncak bulmuş tanıdık yüzleri görmek çok güzel NEDİM abi ile ERDEK te manastırda içtiğimiz çayın...
  12. AVCI_77

Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı Haaaaaaaaa bu arada yollar güzel dediysem ;D ;D öle 100 km yapılmaz nede olsa köy yolu virajı ve çukuru çoktur :o :o :o maksimum 60 km

13. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı iyi akşamlar araç fark ettmez binek veya 4x4 oto yollar güzel iki yol var birincisi bandırma tatlısu üzerinden bu asfalt yol yaklaşık bandırmadan 20 ila 30 km arsıdır bide bandırma yukarıyapıcı köyü 20 km oradan da manastır 5 km manastırdan ballıpınar...
  14. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı dağ yolu çok güzel motorlarla balıpınara gitmiştik oradanda düzler köyüne inip oradaki kyzikos harabeleri var görmek isterseniz
  15. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı motor bölümüne girerseniz 9 uncu enduru clup kapıdağ manastırda olmuştu resimleri vede uydu görüntüleri olacaktı

16. AVCI_77

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı İyi akşamlar nasuryare arkadaşım hangi konuda yardım istiyorsunuz ben ERDEK liyim size elimden geldiği kadar yardım edebilirim cadır konusunda ERDEK kamplar bölgesi ve oteller bölgesi iki kısımda cadır campikler var ama sezon daha açılmadığından...
  17. AVCI_77

Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar

Ynt: Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar iyi akşamlar yüksek irtada nefes almak çok zordur allah yardımcısı olsun sağ salim ülkemize TÜRKİYE mize rekorla dönsün
  18. AVCI_77

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor İyi akşamlar Faruk abi evet güzel ülkemiz TÜRKİYE mizde çok güzel sahillerimiz var bende ERDEK LİYİM yanlış hatırlamıyorsam denize girilebilen en uzun sahil ERDEK İMİZDE :o :o :o

19. AVCI_77

Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar

9 nisanda oksijen desteği almadan çıkacağı everest'e "KARLEOPARI" ve ekibine başarılar .
  20. AVCI_77

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İyi akşamlar herkeze evet Abdi abinin ev tam bi şantiyeye dönmüş allah yardımcısı olsun biz ABDİ(dalgıç) abi ben ÖMER (AVCI 77)vede (58ayhan) AYHAN abi sizleri ERDEK E bekledik havanın yağışlı olması sebebiyle iptal olmuş inşallah haftaya bekliyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri