Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
Kemal bey tebrikler güzel anlatım ve fotopraflamanız için allah her gezenbilir üyesine böyle geziler nasip etsin ;) ;) ;) sizden ricam bende tags a konu açmak istiyotum ama nasıl olacağını bilmiyorum siz veya takip eden arkadaşlardan yardım ??? ???
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar ben ERDEK ten Ömer doğa aşığı avcıyım hobi veya spor diyelim onun gereği bütün avın serbest olduğu günlerde dağ bayır çomur tozlu topraklı yollardayım benimde her insan gibi hayallerim var ama hangini söyleyeyim bitmez mesela en çok defender 110 disco...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Fatih kardeş aramıza hoşgeldin Ben ERDEK ten ÖMER motor bir tutkudur vazgeçmesi en zor olan doğru yedesin burada çok yararlı olacak bilgilere sahip arkadaşlar var her konuda bizde elimizden geldiği kadar etkinliklere katılmaya çalışıyoruz inşallah...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkeze merhaba lar iyi akşamlar resim küçültme konusunu çözdüm ;) ;) bi arkadaşım sayesinde pixreser programını indirdi bana da öğretti baya kolaymış ;D ;D ;D Bu arada Yusuf (yaybek )arkadaşımada buradan teşekkür ederim yardımları sayesinde ve diğer...
Yusuf bey teşekkür ederim ilginiz için yani bana tlf dan mı öğreteceksiniz bide pc de baktım resimlerin altında 4.56 mb yazanda var kb yazanda
Merhaba arkadaşlar yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum doğru yedesiniz şu güzel kış mevsiminde inanıyorum herkez kar kış vede sitemizin vaz geçilmezi offroad resimlerini koymak için can atıyo ama benim gibi bilgisayardan anlamayan çok kişi var...
Ynt: Rüzgar Jeneratörü Yapımı
rüzgar enerji si güzel bi fikir ama şimdi hep rüzgar olacağı kesin değil bu enerjiyi nasıl depolayacağız ??? ve yanan ışık ayarsız akım geldiği için bi çok yanıyo bi az yanıyo bunu nasıl ayarlayacağız ???
Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010)
İnşallah meslektaş eğer buraya yağmassa gitmek şart oldu ama hava kara döndü yarın kısmetse avdayım bişeyler vurursam veya vurmak önemli değil doğa resimlerini koyarım haaa bide kızım yani av köpeğimin ;D
Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem Yaylası Çarşamba Günü (13 Ocak 2010)
Valla meslektaş bunca iş arasında kaçamak güzel keyfine diyecek yok ;D ;D ahhhh ahhhhhhhhhh burayada kar yağsa bizde şöyle karda mangal keyfi yapsak ;D bakıyorum avcılık ta var galiba peki varmı bari av yoksa aksesuar olsun...
Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi
Merhabalar arkadaşlar valla silah konusunda herkezin kendine göre tercihi olur güzellik kullanışlık vede ekonomik olması benim 3 tane av tüfeğim var sarsılmaz süper poze çifsan çifte vede huğlu otomatik 7+1 her ava göre silah tercih ederim...
Ynt: Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009)
Evet uludağ offroad standındaki arkadaşlar iyi ilgilendiler birde sticker verdiler araç ıma yapıştırdım resmi motor bölümü nde var :D
Ynt: Resimdeki oyun...
Ben öncelikle dünyanın sayılı sanatçılarından çocukların Barış abisi ;) Barış Manço ya allah rahmet eylesin kabri cenet olsun daha sonrada Küba nının devrimci emperyalist gerillası CHE ye benzettim
Ynt: Bursa Off Road Oyunları İçin Keşif Gezisi (27 Aralık 2009)
evet araçlar süper ama bi resimde bende var ;) bakalım araç sahibi tanıyacakmı aracını ;D fuara geldiğimde izinsizde olsa resim çekmiştik güzel araç allah sahibine bağışlasın bana da bi defender 110 inşallah ;D