Arama sonuçlarınız

1. muhacir

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 günaydınn...

2. muhacir

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah gani gani rahmet eylesin.....tüm yakınlarının ve gezenbilir camiasının başısağolsun...saygılar
  3. muhacir

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya eyvallah yavuz abi ..... doğru bölüme doğru yaklaşımdamı bulunmuşum tereddütüm vardı ama herhalde sıkıntı yok site açısından ... ayrıca abi masraflar çoştu ama bende çoştum (yani imkanlar dağilinde) inşallah güzel olacak...........

4. muhacir

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

sitede böyle bir sayfa var ken onlarca belkide yüzlerce dodge S100 sevdalısı neden hiçbir şey yazmamış çok şaşırdım ve güzel şeyler çıkacağı ümdiyle başlığa ilk konuyu açayım dedim...lütfen size S100 ler le dodgelerle ilgili tüm konuları burada bizlerle paylaşın .......... selamlar...
  5. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 onuda sen yapta takipedelim sinan kardeş...

6. muhacir

Akü takviyesi, JEL AKÜ, ama cebinize sığacak boyutta !!!

Ynt: Akü takviyesi, JEL AKÜ, ama cebinize sığacak boyutta !!! takip...

7. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 yok yok abi öyle bir niyetim yok :) ben orjinalinden memnunum...abi herhan bi 9000 lik bir vinç alabilirim işin üstündeyim .haber vereyim dedim
  8. muhacir

4x4 Dodge

Ynt: 4x4 Dodge ön arka 2 defransiyele ne diyosun aga?
  9. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 evetyaaa adamlar yaparken hesap etmiştir :) orjinal herzaman iyidir

10. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 sabitlemek derken ya raya profil, U yada köşebent falan koymak gerek yada kasayı direk kupaya civatalarla kaynakla macunla birleştirmek gerek ama bence ayrı daha hoş :) zaten araya parca koymadan birleştirirsen şasedeki kupa bağlantı yerleri geride...

11. muhacir

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin mustafa bey selamlar...özelden bir mesaj attım görebildinizmi
  12. muhacir

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç gökhan kardeş pardon yaaaaaa :) alakan için teşekkürederim.yarın arayıp bir görüşeyim bakalım ...çok sağol

13. muhacir

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç bu 835 tllik fiyata gezenbilir üyesi olarak bi indirim yapıyormusunuz birde mailorder ile taksite bölme imkanı varmıdır :)
  14. muhacir

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç ben suanda çiftkabin 4x4 dodge S100 topluyorum arac 2500 kg sizce nekadarlık bir vinç almam gerek...offraod yapmıyorum ama arazidende cıkmıycam insallah
  15. muhacir

Britpart Vinç

Ynt: Britpart Vinç bu vinçler halen satılıyormu ????güncel fyat nedir bilen arkadas varmıdır?

16. muhacir

4x4 Dodge

Ynt: 4x4 Dodge başka dodge parcan varmı......suanda bir cift kabin 4x4 topiuyorum
  17. muhacir

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin selamlar .... güncelmidir????
  18. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 abi bak aynalara resiztans falan yaparsan haberim olsun cok kullanıslı bişey olur.ben arka cama bile resiztans uyduramadım...buna uygun öyle cam yokmus ...........

19. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 aynen abi bende rüyamda bile aracla uğrasır oldum...4 senedir ölü olan bi alacağım var nerdeyse 10.000 bine yakın bakalım canlanacak gibi para bi elime gecse yandı ortalık vinci jantı hepsini 10 numara alıcam valla :) bu gün ilave bir çorum kaloriferi...
  20. muhacir

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 amma çile yaptırdım dimi sana :) bu üstündeki takımlarmı satılık ollanlar abi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri