Arama sonuçlarınız

1. Doğu.

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Herkese Merhaba , foruma yazmiyalı uzun zaman olmuştu . Zonguldaktan 4 kişi katılıyoruz bizde etkinliği , zonguldak civarından gelicek başka arkadaşlar varsa haberleşip yola birlikte çıkabiliriz .. Saygılar , Doğukan

2. Doğu.

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Kıyaslama yaparsanız PUMAREX mi arazide daha iyi performans sergiliyor yoksa TGB 550 mi ?
  3. Doğu.

Kamp Ocağı Seçimi

Kardeşim bende de aynı ocak var , dx.com dan almıştım . Canavar gibi çalışıyor ben hep pürmüz gazla kullandım yani benzin kullanmamı gerektiricek bir ortam durum olmadı hiç sıkıntıda vermedi . Güle güle kullan için de rahat olsun :)

4. Doğu.

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Herkese Selamlar ; Bir atv almaya karar verdim ve yaklaşık bir aydır araştırıyorum , 2 motor arasında kaldım birisi "TGB 550 LT IRS" bir diğeride "CFMOTO TERRALANDER 800" .... Bu ikisi arasında tercih yapmamız lazım .... Bilen kişilerin yorumlarını alabilirsem sevinirim ...
  5. Doğu.

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı Her kampcida ve doga severde oldugu gibo kampa giderken yanimda silah veya tufek goturmeye bende oldukca karsiydim ne zaman bu kisin basinda gerede de bunus yaylasina gidip arkadaslarla 1 gece kaldigimizda sabab uyandigimizda geldigimiz yolda ayi pati izlerinj gorduk . Hhalbu...

6. Doğu.

5 MEVSIM CADIR SECIMI

Herkese Merhaba , Uzun zamandir 5 mevsim bir cadir bakiyorum gerek yazin gerekse kisin en zor hava kosullarinda bile kampa gidiyoruz cidden zor kosullarda can kurtariyor cadir . Internetden arastirdigim ve buldugum kadari ile sizlere bir kac cadir sunucam hangisi daha iyidir alinabilir ...

7. Doğu.

Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim Arkadaşlar Merhaba , Konuyu açan arkadaşımızın yorumunu okudum çok teşekkürler paylaşım için benimde bir kaç tecrübem var size aktarmak istediğim , yaklaşık 3 4 ay once ebay den...
  8. Doğu.

Kamp Ocağı Seçimi

Bir kaç sayfadaki yorumlara baktım ama hepside çok pahalı bu msr lar filan ben 2 ay önce ebay den aldım 2 haftaya elime ulaştı http://www.ebay.com/itm/2012-Outdoor-Camping-Stove-Multi-Use-Fuel-Backpacking-Stove-Cook-Gear-New-ItS7-/120970508796?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2a6779fc oldukça...
  9. Doğu.

Ankara çevresinde kamp alanı !!!!

Ynt: Ankara çevresinde kamp alanı !!!! Çok teşekkürler ..

10. Doğu.

Ankara çevresinde kamp alanı !!!!

Arkadaşlar Merhaba , Önümüzdeki haftalarda ankara yakınlarında kamp yapabileceğimiz pusulalarımızı kullanıp yolumuzu bulabileceğimiz güzel yerlerin tariflerini bekliyorum sizlerden . Yeşilliği olan gitmeye görülmeye değicek ve etrafında su alabileceğimiz bir yer olması tercihimizdir ama...

11. Doğu.

Zonguldak Harmankaya Şelaleleri

Ynt: Zonguldak Harmankaya Şelaleleri Ne demek sen necisin ? Bu arada söyliyim biraderin değilim ben senin .
  12. Doğu.

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Herkese Selamlar , Kendime 3 kişilik , 5 mevsimlik bir çadır bakıyorum . Yaklaşık 1 hafta kadar oldu verebiliceğim ücret 400 tl civarını yanı +50 -50 fark etmez . 2 model arasında kaldım arkadaşlar bunların arasında hangisini seçmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim ...

13. Doğu.

Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011) 01- Zerrin Yiğiter 02- Nuran Hanım 03- Doğukan Güngör , İbrahim , Abdullah
  14. Doğu.

Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011) Takip
  15. Doğu.

Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ?

Ynt: Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ? Bunu bilmiyordum :) Almayı düşünüyorum baabında değilde donanımla derken bundan mı bahsetmiştin yani bu tipte bir şey iş görür sanırım ?

16. Doğu.

Ynt: Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ? sahibinden.com da şöyle bir ilan var gözüme bu takıldı sanırım yapılı derken böyle bir şeyden bahsediyorsun deniz ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-cok-temiz-cj-6/detay/
  17. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) Son gece yakmış olduğumuz 2. kamp ateşimize dair hiç bir fotoğraf varmı ? :)
  18. Doğu.

Ynt: Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ? Anladım peki normal bir cj5 i aldığımızda ne kadar masraf yapmamız gerekir aracı uyugn hale getirinceye kadar buna lpg de dahil olucak ve de neler yapmamız gerekir öcelikle ?

19. Doğu.

Ynt: Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ? Haklı olabilirsiniz kategorileri hakkında . Benim hiç bir bilgim yok şu anda araçlar hakkında önemli olan fazla masraf çıkarmaması vede yakıtının uygun olması yani sonuçta bu arabayı dağa taşa vurucaz yüksek miktarları verip sonra bir şey oldugunda...
  20. Doğu.

Ynt: Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ? Ofroad yapmaka için şehirler arası belli bir mesafe kaydedilicek sonuçta peki yakıt bakımından bakarsak olaya lpg de hangisi daha mantıklı olur yada hem yakıtı uygun olup hemde arazide yolda bırakmıcak hangi aracı tavsiye edersiniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR