Arama sonuçlarınız

1. ihsane

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı her şekilde çok güzel Ahmet dedeoğlu nun 10 senelik arge sinden sonra ürettiği bu ısıtıcı çok çoook mennunum bir de sizin dediğiniz gibi digital pano tamamen kapaya bilsek,,,,

2. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı 1.500 tl aldım,,,,Erkan Baydemir
  3. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Bu arada şu an kullandığım lastiklerin çamuru sevmiyor yolda ve toprak zeminde mükemmel tutuyor aynı zamanda yolda hiç ses yapmıyor günlük araçlarını kullananlar için mükemmel ama kar ve çamur da muhakkak çamur lastiği ihtiyaç...

4. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Son olarak ta nevada pro telsiz taktırdım, düz alan da konya ile konuş istanbuldan,,,,arka bagaj çekmece ve buzdolabı için yapılanları bir ara paylaşırım foto ları yok şuanda,,,en son samanlı dağları fotolarından bir kaç...
  5. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Teşekkür ederim ,,,,Keyifli bir geziydi,,,,,bun dan sonra off road ağırlıklı son bölümler daha güzel tavsiye ederim seyredin,,,,Kolay gelsin

6. ihsane

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı 1200 de kullandım fakat benim için önemli olan 2000 bin üzeri bende merak ediyorum inşallah önümüzdeki haftalar kullanacağım paylaşırım

7. ihsane

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı geçen hafta perşembe günü karavanıma DH2500 SHAVA takdırdım ve bolu da deneme şansım oldu hem sessiz hemde güçlü üç yıl garantisi var almanlardan fazlası istediğim saat te ayarlıyorum çalışıyor ben yokken istediğim saat te duruyor geldiğimde ısınmış...
  8. ihsane

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı 2,5 metrekarelik yeni aldığım çekme bir karavanım var bu hafta taktırmak istiyorum ne tavsiye edersinin ölçü olarak,,,DAİ otomotiv,,,ısıtıcı bostancı da oturuyorum
  9. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı kesinlikle doğru, kendin yaptırabilirsin, boyunu uzun tut ki kısa gelmesin, benzin deposunun koruyan muhafazanın için deki pislikleri boşaltıp önden arkaya kadar koruma üç parça olmazsa olmazlardan takılması gereken bir koruma , ön...

10. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı firen hortumlarından başlayalım, dağda bayırda dala taşa takılıp zarar görmesin diye çelik hortum kullanın,,,,,

11. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Bazı arkadaşların tuhaf yorumları olmazsa tabiki devamlı güncelleyeceğim bu araç altı ayda bu hale geldi her aşaması ayrı ayrı ustalarla çalışıldı bu konu da gezenbilir ailesine yardımcı olmak isterim benim keşke şöyle olsaydı...
  12. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Evet şiddetle tavsiye ederim yurt dışından getirir sen daha ucuza getirirsin.

13. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı hayırlı olsun güzel iş yapmışın bu araç birsüre sonra inan karaborsa olacak zamanın da almışsın lastik fiyat vermeyeyim değişkendir üstadı herkes tanır Erkan baydemir maltepe ist. de tampon vs vs Arb Tarkan kendin getirebiliyorsan...
  14. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Arslan bey 60 kuruş düz yolda,, arazi zorlamana bağlı 1 tl geçmez, bu araçtan sonra çevremde çok kişi pajero sahip olmaya başladı hatta ürünleri aldığım firma arayıp senin aracı görenler aynısını yaptırmak için geliyor diyorlar...
  15. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Arka koruma tampondan sonra bir çeki demiri taktırdım ve karavanı aldım,,,

16. ihsane

3.2 Pajero 2004 piyasası ve model farklılığı

Ynt: 3.2 Pajero 2004 Piyasası Ve Model Farklılığı Hayırlı olsun güzel araç almışsın söylüyorum pajero 3,2 Did zamanı geldi bu araçları bir süre sonra malum sitelerde almak için insanlar yarışacaklar Land cruser pabucunu dama atacak,,,,tekrar tekrar hayırlı olsun
  17. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Kesinlikle kıyaslanır td5 99-2004 arası için konuşuyorum heavy off road için daha uygundur çünkü daha manual ve uzun uzun anlatmakla bitmeyecek alt aksamı,,,pajero 3,2 Did 2004-2006 Dakar için konuşursak ekipmanlar ve parçalar...
  18. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Uzun yolcu luklar için hazırlandığım icin bir temiz su birde mazot tanker aldım yukarıya kendi aparatı ile monta ettim ve dört günlük bir yolculukta faydasını gördüm herkes mazot için dağdan indi ben yoluma devam ettim,,,,,

19. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı benim düşüncem model de Dakar2004,2005, 2006 yı geçme biliyorsun 2007 kasa ve aksesuar değişiyor, ne kadar teknoloji o kadar problem bana göre en iyi off road aracı dağ bayır dan sonra sorun çıkarmayan araçtır,,,saygılarımla...
  20. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı herkesin güzel temennileri için çok teşekkür Allah daha iyilerini size versin,,,,,old menu Tar otomotiv den aldım,,,alt korumayı ilfer oto ilyas ustaya yaptırdım lastik ölçülerim resimde,,,,,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri