Arama sonuçlarınız

1. ihsane

Hilux 3.0 178 bg off road

Ynt: Hilux 3.0 178 Bg Off Road 3.0 kullandım dehşet keyifli fakat söylüyorum artık zaman hesabını bilme zamanı eyer bir araca binerken mazotunu harcadığını düşünürsen o araca binme keyiflikten çıkıyor aman gaza basmayayım aman araziye girmeyeyim çok yakar dedinmi o iş bitmiştir o yüzden bizler...

2. ihsane

Hilux 3.0 178 bg off road

Ynt: Hilux 3.0 178 Bg Off Road Merhaba Mustafa bey 2011 de açtım bu konuyu o günden beri bir hilux, bir td5 oldu, doğru diyorsun fazla sormaya gelmez ki ben gerçekten sık eler sık dokurum ondan sonra karar veririm şimdi yeniden bir araba yapacağım ama acele etmeyeceğim.....Kolay gelsin
  3. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bütün yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin der güzel paylaşımlar dilerim

4. ihsane

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Aracın hayırlı olsun alınacak en güzel araçlardan birisi biraz bilgi verirsen aracın hakkında sevinirim araç için yapacağın bir donanım varmı
  5. ihsane

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim Ufaklığın Son Hali Maşallah güle güle kullan Toyota dan başka araç tanımam hangi modeli olursa olsun

6. ihsane

Tur Kayağı ( Zirve Keyfinin Taçlandırılması)

Ynt: Tur Kayağı ( Zirve Keyfinin Taçlandırılması) Beyler ekipman yapmakla başlanır fakat dağcılık riskini ikiye katlayın iyi bir eğitim ve tecrübe ister bende varmı kesinlikle hayır ben çocukluğumdan beri yaptığım kayak ve dağcılıktan tecrübe ve eğitimi birbirine karıştırıp bir şeyler yapmaya...

7. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim.
  8. ihsane

Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık)

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık)
  9. ihsane

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık) Sedat bey haklısın gayret ederim, İstanbul Dağcılık Kulübü internet sayfasına üye olabiliyorsanız gurub olarak devamlı bilgilendirilirsiniz, Bu arada her perşembe19,30 da eğitimlerimiz devam ediyor Kozi yanı belediye koferans...

10. ihsane

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık) Zerrin eyer bir kulüb adı altında bu işi yapıyorsan davet gelir, tabi güzel bir organizasyon olsun,

11. ihsane

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık) Çok güzel bir sunum yaptı Tunç Fındık, samimi ve yapıcı tavsiyeleri ile gönlümüzde taht kurdu dağcılğın ve sporculuğun ne yapması gerekiyorsa yaptı ve kitabının imza törenine katılarak ayrıldı,o heyecanla biz de doğru dağlara yöneldik iki ekip...
  12. ihsane

Merhaba Arkadaslar, Gecen donem Messner ile veda ettigimiz eski sezonun yenisini bu kez bizden bir dag adami ile aciyoruz. 14x8000 projesi kapsaminda dunyanin ikinci yuksek ama en tehlikeli dagi K2'ye (8611 mt) Agustos ayinda basarili bir tirmanis gerceklestiren Tunc Findik, bu tirmanisini ve...

13. ihsane

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Geçmiş olsun ayhan bey uzun zamandır açmıyordum bu konuyuda ilgi ile takip ediyordum kaza yaptığınızı yeni okudum tekrar tekrar geçmiş olsun
  14. ihsane

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz? Teşekkürler murat İstanbul dağcılığı bir sene sonra ankete koydurabildim,,,,,rastgelsin.....
  15. ihsane

Kazbek Faaliyeti

Ynt: Kazbek Faaliyeti Mücait tebrikler, faliyetin hikayesi ve raporunu da yollarsan iyi olur, bu gün itibariyle İDAK olarak bizde bir ekip yolladık şuanda inmiş olmaları lazım, Kazbek tırmanışa yarın itibariyle başlayacaklar dört kişilik bir ekip......faliyet raporunu bekliyoruz,,,,tebrikler tekrar

16. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin ve güzel paylaşımlar dilerim.
  17. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin der güzel paylaşımlar dilerim.
  18. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin ve güzel paylaşımlar dilerim...

19. ihsane

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Sonunda Kürşat aracına ulaşmışsın tebrik ederim çok ta güzel görünüyor, bu hikayesi uzun olan araç Allah nazarlardan korusun Allah kaza bela vermesin,,,güle güle kullan,,,,
  20. ihsane

İsrailli'den Türk dağcıya: Kardeşim orada mısın?

Ynt: İsrailli'den Türk dağcıya: Kardeşim orada mısın? okurken tüylerim diken diken oldu yazılanların ne anlama geldiğini sadece zirve aşkıyla yanıp tutuşan dağcılar iyi bilir, bu ölümüne bir aşktır, onla everest arasında geçen bir efsanevi bir öyküdür,o zirveden vazgeçmek bir dağcı için belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri