Arama sonuçlarınız

1. ihsane

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Krampon Satıldı.

2. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni arkadaşlara hoşgeldin der güzel paylaşımlar dilerim, bu forum ma girmek kolay fakat çıkmak zor,bağımlılık yapar bilginiz olsun, uyarmadı demeyin. :)
  3. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Ceket resmini de yolluyorum,şu anki internet satış fiyatı 750 tl dir, Benim istediğim fiyatım yukarıda yazılı Teknik ceketimin kat izleri üzerinde durmaktadır tertemiz hiç kullanılmamış kadar yenidir...

4. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia DEUTER AIRCONTACT PRO 70+15 ÇANTA 571 SATILDI
  5. ihsane

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Çok güzel fotoğraflar bu kış günü içimiz ısınıyor,hep yolunuz açık olsun...

6. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Bot Satıldı.(Boreal 10 size)

7. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Peltz Charlet modeli internet satış fiyatı kdv dahil fiyatı 415 tl.benim fiyatım yukarıda bir kere kullanıldı fotoğrafını çekip yolluyorum. http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=35&alt_kat_id=234&id=7228
  8. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia çağatay teşekküre ederim gerçekten özenle aldığım bu ürünleri hayalim olan bir zirve için kullanacaktım fakat olmadı, bazı ürünler sadece ağrıda zirve yaparken kullandım bir kerelik ve malzemelerim hepsi ilk alındığı gibi...
  9. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Sefa bey, Ben dağcı olacak demiyorum, camia nın içine girecek diyorum, herkes bilirki yorumu bile yapılmaz tecrübenin ve eğitimin olmadığı hiç bir sporu ne kadar ekipmanlar iyi olsada onu zirveye çıkarmaz, ama Dağcılık sporu...

10. ihsane

Bugün Onu Gördüm Beyler

Valla doğru diyorsun, vergisi gerçekten çok adamı kara kara düşündürüyor.. :o

11. ihsane

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Tek tek aslında çekmeyi bende düşündüm ama bütün ürünlerim o kadar temizki hepsi yeni alınıp kutularına kadar atmadım o yüzden beni tanıyanlar ne kadar bu konu da hassas olduğumu bilirler.Everest Outdoora beni sorarsanız...
  12. ihsane

Profesyonel Dağ Malzemesi isteyenler için büyük fırsat,,İşlerimin yoğunluğu nedeniyle itinayla aldığım Pro.Dağ malzemelerimi satıyorum. Toplamda üç faaliyet görmüş dağ malzemelerim ilk aldığım kadar temizdir, itinayla baktığım malzemelerimi hepsini birden vermeyi düşünüyorum. Aşağıdaki fiyat...

13. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlara hoş geldin ve iyi paylaşımlar dilerim....
  14. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ve güzel paylaşımlar dilerim....
  15. ihsane

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Her perşembe , bu hafta dağcılık ile bir filim gösterisi var gelebilirsiniz benim davetlim olarak,,,İdak tan da takip edebilirsin,,,,eğitim programını

16. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu gezenbilir ailesine yeni katılan üyelere güzel paylaşımlar dilerim..
  17. ihsane

Hatay Balık Avları

Ynt: Hatay Balık Avları Tebrikler,,Güzel bir gün geçirmişsiniz,,,Rastgelsin....
  18. ihsane

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Merhabalar İstanbul Dağcılık Klübü üyelerimizden 7 üyemiz 2011 Ağustos ayında İran'da gerçekleştirdikleri Demavend (5671m) dağ tırmanışının öyküsünü ve fotoğraf ve videolarla anlatıyor. Dumanı tüten volkanın izinde yedi Türk dağcısı...Doğası...

19. ihsane

Aladağlar'da Kimlik Bildirim Zorunluluğu

Dağcılara kimlik bildirimi zorunluluğu Niğde Valiliği, Demirkazık, Bolkar ve Aladağlar'a tırmanacak yerli ve yabancı dağcılara, kimlik bildirimi zorunluluğu getirdi. Niğde Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada,dağcılık, kamp ve trekking faaliyetlerinin yapıldığı...
  20. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlara güzel paylaşımlar dilerim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri