Arama sonuçlarınız

1. AB77

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? bayramın 2. günü D90 ıma kavuştum sonunda :) ne yalan söyleyim gözüm hiç kalmadı canonda, çocuklar gibi şenim desem yeridir :) bukadar araştırmanın sonunda internette 1.600 ila 3000 tl fiyat aralığında birçok makina buldum fakat ankara ankamall'ın en üst...

2. AB77

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? kesinlikle Canon'un bir fiyat avantajı var, kullanan arkadaşlarım var hepside çok memnun, benim compact makinamda canon ama ben Nikon D90'a duygusal olarak bağlandım galiba ;)
  3. AB77

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? çok teşekkürederim tavsiyeniz için, tam aradığım cevabı buldum, çünkü benim gönlüm Nikon'dan yana ;) Canon cevabı alsaydım çok üzülecektim :)

4. AB77

merhabalar herkese, dSlr bir makina almayı düşünüyorum önceleri Nikon D5000 almaya karar vermiş olmama ramen daha sonra D90 da kara kıldım, fakat oldukça uygun bir fiyatada Canon D500 buldum. Şuan kafam oldukça karışık. Tabii şöyle bir soru gelebilir, gereksinimlerin nedir ne çekmek istiyorsun...
  5. AB77

Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği

KARSAD Karamürsel Sualtı Sporları Kulubü Derneği Kayacık mah. İsmet İnönü Cd. No:89 Tel & Fax : 0 262 454 41 59 www.karsad.org

6. AB77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler Ayhanbursa, hepsini inceledim, bikaç tane var beğendiğim, ben 97 ve üstü bir model düşünüyorum, kısmet bakalım....

7. AB77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çok teşekkürederim, araştırmalarım devam ediyor, en kısa sürede inşallah :) aracın güzel görünüyor Ayhanbursa, maaşallah diyelim nazar değmesin :) sanki satılık gibi geldi bana ama yanılıyomuyum... :) bi yerde gördüm sankii ;D
  8. AB77

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba, gezenbilir ailesi ile 14 aralık 2008 tarihinde yapılan menekşe yaylası gezisinde tanışmıştım. Geziye orhun kardeşimin davetlisi olarak umutkaptan'ın defenderinde vinç operatörü olarak katıldım :) çok güzel ve eğlenceli bir geziydi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri