Arama sonuçlarınız

1. BarZef

1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ?

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? kendi yazımı tekrar okuduğumda aslında maksadımın dışında bir anlama geldiğini gördüm, yanlış anlaşma için üzgünüm. tabi ki sizlerin cevaplarından kesinlikle böyle bir sonuca varmadım ve böyle birşey anlamadım , jimny almak...

2. BarZef

Ynt: 1996 RAV 4 (100.000 km); Arazi Aracı Olarak Ne Dersiniz ? herkese çok çok teşekkürler, bu görüşllerde sonra 3 kapı vitara / Jimny bana oldukça sıcak bir fikir gibi geliyor. sn Otisabi , küçüklüğü haricinde jimny'yi önermemenizi sebebi nedir, saygılarımla
  3. BarZef

merhabalar, ben 14-17.000 tl civarında bir cip düşünüyorum, aklımda suzuki 1.3 vitara 3 kapı veya suzuki jimny var, ancak RAW 4 1996 100.000 km 14.000tl bi araç buldum 1985cc ve 105 bg ( 77 kw ) amatör olarak yaylalara geziler yapıyorum, off -road düşünmüyorum. bahsettiğim raw 4 arazi...

4. BarZef

Küre Dağları Gezisi

merhabalar, 1-6 eylül arasında gezideydim ben de bi amatör olarak notları sizinle paylaşmak istiyorum önemli olduğunu düşünüyorum eşimle beraber Karabük ( safranbolu, bulak mağarası, düzce -sırçalı kanyonu , yenice ormanı ) , Bartın (amasra ) ve Kastamonu (pınarbaşı ilçesi ve çevresindeki...
  5. BarZef

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İçten karşılamalarınız için herkese çok teşekürler

6. BarZef

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, sanırım oldukça keyifli bir platform burası... doğa gezileri ve fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. 98 model polo'ma jip muamelesi yapıyorum ama bi yere kadar artık.... herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri