Arama sonuçlarınız

1. O

İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010)

Ynt: İzmir Yamanlar Dağı Karagöl Kampımızın Ardından (26 - 31 Ekim 2010) Volkan abi inşallah bu kış olan kampta yatıya da gelicem :)

2. O

1975 Land Rover 88 Series III 2.3

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 3 kişilik geçiyor ruhsatta..
  3. O

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 Şimdi gördüm mesajınızı, en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim Selamlar

4. O

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 Benim LPG girişi karbüratörden delerek verilmiş, bir sıkıntısı yok, aşağıya flanş bulup LPG yi oradan vermeniz bence doğru bir çözüm değil, o zaman gaz kelebeği gaz ayarına değil de sadece hava ayarına yarıyor :) Takla barı için yaptırabilirseniz eğer...
  5. O

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? Maşallah gençler, keşke ben de sizin yaşlarınızda lisedeyken böyle turlara başlasaymışım. Anca 1 senedir İzmir'de Perşembe Akşamı Bisikletçileriyle bisiklete biniyorum, zararın neresinden dönülürse kâr. Resimlerde göremedim ama uzun yolda bir...

6. O

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Gönlünce olsun Tarık abi, Selamlar

7. O

LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi Alta hangi tanktan taktırdınız, Ben de tankımı aşağı aldım, hiçbir pozisyonda değecek gibi değil(geri geri gelip bir taşa vs vurma durumu hariç), diferansiyelin en alt noktasıyla şasenin en arka noktası arasında çizilen doğrunun içinde kalıyor...
  8. O

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 Merhabalar, N1G nerede yazıyor ruhsatta göremedim abi, Benim aracım kısa şasi, 3 kişilik görünüyor ruhsatta ve yolcu nakli yazıyor yük nakli değil. LPG tankı kasadaydı. LPG tankı koltukların olduğu yerde istenmiyor evet, o yüzden willyslerde vs arka...
  9. O

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güven abi, satıcının İzmir'de şubesi vs bir bağlantısı varsa, benim araçta deneyebiliriz. Bu tarz denemeler yaparım diye emme manifoldu sökükken delik açıp M5 diş çektirip rekorla hortum çıkardım. Aracımın çalışmasında sıkıntı yok. 45 amperi sürekli kaldırır...

10. O

Disco II Isofix Bağlantısı

Ynt: Disco II Isofix Bağlantısı Uğur abi merhaba, "It's extremely unlikely that a pre-2000 Disco will have them (but I haven't checked). They look like 2 D shaped rings per seat which are located between the seat back and squab. They are out towards the sides of the seat and you can find them...

11. O

serıes ailesine yeni bir üye

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Kendi tentesi kapalıyken dışardan boşluk falan kalıyor mu? Kediler en küçük boşluğu değerlendiriyorlar:) , birkaç kez arkadaki fermuarı tam kapatmamışım valla tüyler vardı arabanın kasada:)
  12. O

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Ben yazın her akşam brandayla örtüyorum Fırat abi, yoksa eşyalarım falan da var, kediler çok seviyor koltuklara çıkmayı, zaten titiz adamım sonradan üzülmeyim diye örtüyorum üstünü. normal araba brandasını örtünce yerden 50 cm yukarısını örtüyor

13. O

Ynt: serıes ailesine yeni bir üye Hayırlı olsun iyi günlerde binin, Bence üstüne orjinal tavan bulamazsanız, bi ustaya sacdan vs elde yaptırmayın, çok çakma duruyorlar, sürücü kabini yüksekliği de orjinalden kısa olabiliyor. Cabrio series başka güzel , gönlünüzce olsun
  14. O

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 Hayırlı olsun abi, iyi günlerde binin
  15. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli ;D ;D ;D abi nasıl çıktınız oradan

16. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli aaa kar :)
  17. O

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011) Murat abi son hafta postayla geliyor nerede gireceğimiz de orada yazacak, daha zaman var, duruma göre katılmak isterim ama gitti deli döndü geri :) gibi bi durum olur heralde :)
  18. O

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011) Kesin ben de gelmeliyim dediğim bi etkinlik ama 24 Nisan Ales İlkbahar Sınavımla çakışıyor malesef, size iyi eğlenceler..

19. O

Çeşme Ovacık'ta Kamp - Su kaynağı

Ynt: Çeşme Ovacık'ta Kamp - Su kaynağı Altınkum , Ovacık ile Çiftlikköy arasında kalıyor, yazın Altınkum'da 2 3 işletme var, şezlong, cafe vs .. onların gösterdiği bir yerde çadır kurabilirsen o imkanlardan yararlanabilirsin, ne kadar ücret isterler bilmiyorum ve bu mevsimde açık olup...
  20. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Ben de akü aldım yeni, sabahları sıkıntı oluyordu şimdi düzene girdi, akü döndürüyordu ama çok devirsiz döndürüyordu, yetmiyordu :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri