Arama sonuçlarınız

1. O

Opel Frontera Sport Şanzuman Arızası ACİL YARDIM

Ynt: Opel Frontera Sport Şanzuman Arızası Acil Yardım Arkadaşlar merhaba, Konunun üzerinden uzun süre geçmiş ama, aynı model aracımda şöyle bir sorun var. Öncelikle ön hublarım boş, Ön hubları çözeceğim fakat arazi şanzımanımın durumunu öğrenmem lazım. 2H ye takınca aracım arkadan çekiş...

2. O

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Mesela, alttaki linkteki cam krikosu bizim fronteralarla aynı mıdır? Çok benziyorlar resimden bakınca. http://www.otoyedekparcaburada.com/ISUZU-TFRTFS-PICK-UP-ON-CAM-KRIKOSU-SOL-MANUEL,PR-50241.html
  3. O

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Merhabalar, Bir Frontera A Sport'un yeni sahibiyiz. Parça konusunda forumu detaylı aradım ama böyle bir konuya denk gelmedim. Tecrübesi olan arkadaşlar bu başlıkta İSUZU, Vectra vs diğer parçaları kolay bulunabilen araçlarla aynı olan muadil parçaları yazarak bu listede devam ettirebilirlerse...

4. O

205 80 16 At 29" 205 R16 Goodyear Wrangler Vitara Jimny Niva Discovery

205 80 16 AT 29" 205 R16 GoodYear Wrangler Vitara Jimny Niva Discovery gibi araçlara uygundur. Daha ayrıntılı resimleri malum sitede 137472159 ilan numarasıyla aratabilir, orada yazan telefon numarasıyla benimle iletişime geçebilirsiniz. Lastiklerin 7.8 mm diş derinliği vardır. Saygılarımla
  5. O

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar 83 son senesi ya abi, ondandır :) 1 sene beklese def 90 olacakmış

6. O

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Abi çok sevindim doğru yolu bulup Series aldığına :) 5 sene önce benimkinden kaptın virüsü :D

7. O

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut abi hayırlı olsun güle güle bin :)
  8. O

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Makaslardan sallanan kayışlar şase ile dingili birbirine bağlıyor, tekerler fazla açmasın diye, sökünce artikülasyon biraz artıyor ama çok açılırsa geri kapanırken makas küpesinin ters dönme ihtimali var, normal kullanımda olmuyor ama bende bi defa oldu
  9. O

Lr Series 3 109 Hakkında

Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında Hiç mi geçmiyor sert mi geçiyor, ya da yerine geliyor ama araba ilerlemiyor mu? Geçmiş olsun

10. O

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Derya abi Series2a'm var avatarımdaki, o araç için düşünüyorum göbek çapı 11 cm e yakındı yanlışım yoksa. Eğer anlaşırsak ben talaş da aldırabilirim jantları göbeklerinden eğer bijonun geçtiği delikleri çok...

11. O

satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant

Ynt: satılık 245/70/16 cooper discoverer M+S kar lastiği + P38 jant Merhabalar sadece jantlara ne fiyat düşünürsünüz, internette bulamadım, hub ın geçeceği göbek çapı nedir acaba Selamlar
  12. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli akü suyu önce akü sacını çürütüyor, şaseye kadar inmesi ilginç, makaslar nereden çatlattı şaseyi? Vites kolu herkesin arabasının başına gelmiştir, tam da kökünden kırılıyor, araba bende ilk senesindeyken ışıklarda 1e takarken kırılmıştı...

13. O

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Merhabalar, Benim Çalışır durumda Series2a şanzımanım var, arazisiyle bütün şekilde, şanzıman İzmir'de Selamlar
  14. O

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) 1 - Hasan - cj5 2 - Ayhan - Duster 3 - Rüstem abi - Kara kuzu :) Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=93267.0;last_msg=1200856#ixzz2Cys9L5JP
  15. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Hayırdır abi emniyet niye takıldı, bu arada cabrio 109 hoş duruyormuş :) branda düşünüyor musun abi?

16. O

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Fırat abi orjinal lastik genişliği ile haklısın ama geniş lastik takınca ne kadar gücümüz yetse de döndürmeye mekanik kutuyu bozuyor kısa sürede
  17. O

Merhabalar abilerim ve kardeşlerim.

Ynt: Merhabalar abilerim ve kardeşlerim. Hoşgeldin, genç yaşta cadde arabalarındansa LR tercih eden azınlıktanız :) Selamlar
  18. O

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Ben 19 u cuma geliyorum, bi 10 gün izmirdeyim, program yapalım gezelim hep beraber

19. O

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Umut ve Murat abi, Türker abiyi boş bırakmayız bu sene :) , smyrnoff gezilere akar bu kış :)
  20. O

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Güzel gezmişsin Türker abi, zaten bu tarz ve çamur zeminlerde asla frene basılıp inilmez, motor freniyle inilirmiş. sebebi frene bastığımızda her teker için birbirinden farklı tutunma katsayısı olan bir zemine denk gelirse kızaklanıp arabanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri