Arama sonuçlarınız

1. O

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Merhabalar, Ellerinize sağlık çalışmalarınız için Fakat torrent dosyası hiç paylaşılmıyor ve ben indiremiyorum. Eminim benim durumumda olanlar vardır, indiren arkadaşlardan Seed desteği bekliyorum. Sevgiler

2. O

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner abi merhaba, Tam orjinal görüntüsünde toplayacağım yazmıştınz ya, 1986 da panjurlar ve far çerçeveleri siyah olmuyor muydu acaba? Güle güle binin
  3. O

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması Oktay abi ben bu konuyu yeni gördüm daha, telefonda demiştin gerçi diske geçtim diye, ben arka frenlerini anlamadım abi, tek tek kontrol ediyorsun ya, içerdeki kolda piston var da oradan yağ mı gönderiyorsun yoksa telle falan...

4. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Sanırım dediğiniz gibi bir şey yapacağım abi, teşekkürler ilginz için. Ankara'ya yolum düşerse ziyaret etmek, sizin Series'i görmek isterim. Selamlar
  5. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Yaşar abi ellerine sağlık, Bu arada benim Series2a'nın ön camına buğu çözmek için kaloriferden gelen hortumun takılacak yeri yok. Elimde ince uzun bi takım var ama onları da mevcut silecek motorlarıyla kullanamıyorum çok uzun oldukları...

6. O

Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu

Ynt: Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu Selam Serdar abi, araç yükseltilince şaftın boyunun kısa geleceğini düşünmüştüm. Arabamı İzmir'de bırakmasaydım mevcut şaftı ölçer gönderirdim.Şaft boyunu kıyaslayamıyorum çünkü şanzımanlar da farklı. 2 şeyden eminim. Series ön...

7. O

Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu

Ynt: Defender 90 Salisbury Diferansiyel için arka şaft uzunluğu Serdar abi merhabalar, Series şaftı ile kıyaslama şansım olmadı ama şaftı kayıcısından ayırdıktan sonra şaftın frezelerinin olduğu yerden 1 2 cm talaş kaldırarak kısaltabilirsiniz. Yalnız aracı yükseltirseniz 1- 2 cm uzun şaft...
  8. O

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Yapıldı Rüstem abi, 5 araba gittik de pek resim vs eklenmedi. Önce Karagöle çıkmaya çalıştık, sonra yol asfalta dönüyor diye biz de Spil'e gittik Ansızca köyünün yolundan...
  9. O

-Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012)

Ynt: -Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012) Karagöle biz de varız 1- Mehmet YILDIZ[/size]2- Hasan ÖZTÜRK3- Ziyacan BAYAR4- Erkan TEYİN 5- Özgür ozcour LR Series

10. O

Ynt: -Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012) 40km gidilebilecek bir yol gibi abi, seferihisardan yakın :), ben Ziyacana Levent abiye de linki gönderiyorum. Belki gelmek isteyen olur.

11. O

Ynt: -Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012) Mehmet abi bakalım belki alternatifler artar, nife gidelim derdim ama 2 kere gidilmiş sanırım, o yüzden istenmeyebilir. Spili hiç görmedim gitmek isterim ama o da İzmir merkezden kaç km bilmiyorum yakın değil. Spil için rota vs var mı abi...
  12. O

Ynt: -Smyrn@ff- Karagöl Keşif Gezisi (29-01-2012) İsterdim abi ama karagöl dışında başka bir yere gidilebilir miydi acaba? Selamlar

13. O

22 OCAK 2012 GÜNÜ SEFERİHİSAR GEZİSİ

Ynt: 22 OCAK 2012 GÜNÜ SEFERİHİSAR GEZİSİ Çok ani gelişti Murat abi, gece 10 da aradım Levent abiyi, yarın geliyoruz dedik, sağolsun kırmadı bizi, 2 araba gezdik
  14. O

22 OCAK 2012 GÜNÜ SEFERİHİSAR GEZİSİ

Ynt: 22 OCAK 2012 GÜNÜ SEFERİHİSAR GEZİSİ İyi eğlendik abi sağolasın, ben bizim arkadaşlara da söyleyim bu sayfaya yüklesinler videoları Selamlar
  15. O

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Ahmet abi unuttun sanırım, benim araba da sac kasa. Tamamı sac arabamın, kupası, koltuğun altındaki havuz bile çelik sac, aluminyum değildi. Aldım mıknatısı denedim abi. Ben de açıkçası bizim yıllardaki Serieslerin niçin sac olduklarını çok merak ediyorum.

16. O

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları 115 in kutusu zor uyduruluyor, Oktay abi çok uğraşmıştı kutuyu uydurabilmek için. Benimkinde ZF'in bi kutusu var. Hava çok bozuk, resimleri yok malesef, inebilirsem çekerim Yeri ön panjurun önünde, sol ön şasenin orada köşede duruyor benimkisi
  17. O

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . Hayırlı olsun , güle güle binin :)
  18. O

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Cümlede fiil eksik kalmış abi, aşçı, şoför, bahçıvan ilişkisine döndü :)

19. O

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Oktay abi benim Series'i ,Ben Fırat abinin Series'i, Fırat abi farklı bir Series'i göremedi :D
  20. O

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Fırat abi sabah İzmir'e geldim baktım benim distiribitöre 45D4 , eline ulaştı mı elektronik ateşleme dönüşüm kiti

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri