Arama sonuçlarınız

1. O

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Valla isterim farklı Seriesleri sürmek, Ben de kısmetse yarın İzmir'de olacağım, 15 gün aradan sonra benim Series'le hasret gidereceğim. Belki bu yaz Gökovaya gelirim Yiğit'e de bineriz :D

2. O

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Görkem abi güle güle binin hayırlı olsun
  3. O

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Fırat abi 45d distribitörün fiyatı ne kadardır

4. O

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Fırat abi, Oktay abinin anlattığı olay farklı. Dediği zaten bizim orjinal motorda olması lazım. Karbüratörün üstündeki metal dirsekte ince bir çıkış yağ doldurma kapağına giriyor. Bunun bir amacı da motorun vakumu sayesinde yağı çekmek yağlamayı arttırmak...
  5. O

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Abi şemayla biraz zor olur aslında, yanan elektrik tesisatı komple mi yoksa göstergelerin orası mı, neler çalışmıyor vs hepsini bir liste yap, olması gerekenleri bir liste yap abi, ona göre al kablolarını pabuçlarını, 2 ayrı sigorta kutusunu, bir tane de...

6. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Hayırlı olsun Oktay abi :) Kampanaları hurdaya verme de abi, benim arkalara lazım olabilir. İşçiliğine yaptıklarına yapabileceklerine hastayım abi :) Fırat abi shitpart falan da diye var ama kimi yorumlar elektronik ateşleme kiti için kimi...

7. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Britparta bak bence abi, mini forumlarında yorumlarını okudum güzel diyorlardo. Bizim lucas dist.terler minilerde de kullanılmış
  8. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Bu arada selam Oktay abi, cidden disk fren olayını nasıl neyden uydurdun merak ediyorum
  9. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Ben Britpartı düşündüm de sonradan vazgeçtim abi düzgün çalışıyor diye, dediğim kit de platini, meksefeyi tevzi makarasını söküp takıılanlardan, tabla orjinal duruyor..

10. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Büyük bobin kullanmayacaksak pek farkını görür müyüz bilemiyorum abi.. Rölantide düzgünsüzlüğü alıyor diyorlar. Elektronik ateşleme farkını yüksek devirlerde bariz belli ediyormuş, lakin bizim araçlar düşük devirli 2000 3000 arası gidiyoruz...

11. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Hadi distribitör hallolur da Oktay abi :) Disk freni nasıl yaptın :) hem de 4 disk Ayrıntı istiyorz abi Çıkan anadol westinghouse na talibim, bendekinde sıkıntı var sanırım, motor kapalıyken de açıkken de aynı sertlikte frenler :D
  12. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Aynından ben de istiyorum :)

13. O

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Maşallah çok güzel, güle güle kullanın..
  14. O

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner abi sen buraya önceki mesajlarında yazdıktan sonra ben o filmi izledim ve çok beğendim. Tabi o T3 beğenilmeyecek gibi değil, turbo dizel ve yüksek tavanlı :) :) Dediğin gibi biraz basit yaşamak lazım. Bu arada görüşemedik bir türlü, ben...
  15. O

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Ben de kurban bayramının olduğu haftasonu sabuncubelinde madenin olduğu bir köye dönüp dağ yolundan gittim karagöle, gece de oradan döndük, gayet eğlenceliydi, ben İzmir'de değilim ama oradan karagöl...

16. O

Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı

Ynt: Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı Fırat abi arabandaki kalkışlarda belli olan az bir boşluk vardı ya şafttan umduğumuz, o düzeldi mi aks değişince, acaba boşluk aksın frezelerinde miydi onu merak ettim şimdi..
  17. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Fırat abi geçmiş olsun, şafta bişi olmaz kolay kolay diyecektim son mesajda aks olduğunu yazmışsın, kısa olan aks mı koptu abi? Tankı arabanın altına mı aldın, zaten tarihi de gelmişti onun Muayeneyi de atlattın mı oh, kafa rahat 2 sene :D
  18. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Alıştım gibi abi ya, tırmalamaya devam Senin tarafta da her şey yolundadır umarım Sağlıcakla

19. O

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Barış abi hayırlı olsun güle güle kullan.. O gülümseme hepimizin yüzünde :) , inşallah hiç eksik olmaz... Lastiklerin çok yakışmış, o haliyle sürtmemesi imkansız gibi görünüyor buradan.. Çamurluk kesip dodik takmayı düşünüyor musun ? Selamlar
  20. O

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' oo arabanız kapak kızı olmuş :) ne mutlu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd