Arama sonuçlarınız

1. O

Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Hepsi bana tecrübe oluyor abi, tüm ekibe tekrar teşekkür ederim yardımları için

2. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Zaten Haluk abi sizlere güvenerek girdim oraya ben:) Kalırım sıkıntı olur korkusu yoktu, elbet ya Mustafa abi ya senin cengaver çekerdi beni :)
  3. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Haluk abi orada askıda kalmam sıkıntı olmadı aslında, iyi oldu eğlenmiş olduk :) , ben de arabanın sınırlarını öğrenmiş oluyorum. Zaten Levent abi geçen hafta açıktı yeni kapatmışlar dedi. Buraya kadar sorun yok da...

4. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Levent abinin elindeki haritadaki gibi olsaydı ne güzel sahilden Sığacık'a da giderdik :)
  5. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Bilmukabele Haluk abi, Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, nasılsa bizim cabbar izmirde :) , daha gezeriz insallah, görüşmek dileğiyle, sağlıcakla..

6. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Ah Haluk abi , arabayı topladım, hepsi güzel insan olan bi grubumuz oldu, dün geldim İstanbul'a taşındım artık :( Havalar da güzelken urlada denize girerdik, kısmet değilmiş. Gelip gideceğim tarihler belli olsun...

7. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011) Tanışmak beraber gezmek çok güzeldi, ailecek çok eğlendik, fotoğraflar da ayrıca çok güzel, aracın içindeyken geçmek istediğim yerlerin geçemeyeceğim gibi olduğunu hissedememişim, Başta Levent abime ve herkese çok...
  8. O

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) bende 30 amp vardı, sanırım daha büyüğü de olabilir. (bıçak sigorta) İnşallah sıkıntı olmaz gelirsin abi
  9. O

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) el telsizi PMR için frekansımız 5.35 CB halk bandı için AM 11. kanalları kullanalım. Ben telsizimi yola çıktığım andan beri açık tutacağım. Üçkuyular Buluşması için Yoklama listesi oluşturabilir miyiz...

10. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Erhan abi geçmiş olsun.. Motor rahatsız edici teklemiyorsa ve daha fazla zarar verecek bir durum yoksa bin gel bence abi :) baktın eski halinden kötüye gider gibi olursa dönersin Levent abi, bir de benim...

11. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Levent abi yemek yiyecek ne getireceğiz, ortak mangal mı yakılacak, ne gerekiyorsa söyle, bir gün önceden alalım, lütfen bu kadar kalabalıkla bir de alışverişe girişmeyelim bu sıcaklarda :)
  12. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Murat abi beni bir kişi yazmışlar ama ben ailemle geliyorum, araba dolu olmasa buyur gel.

13. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) 1-Levent BALIKAY 2-Evren UYANIK 3-Serkan SAYGAN 4-Murat Oz (Tezzmertek) 5-Bahadir TIRYAKI 6-M.Murat Kurucu ( Dodiklerim yetişirse peşinizden geliyorum) 7-Özgür (ozcour)
  14. O

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Levent abi bir terslik olmaz inşallah, gelebilmeyi ve tanışmayı çok istiyorum. Selamlar
  15. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Hayırlı olsun iyi günlerde binin Renk tercih meselesi tabi ama yazın çok sıcak olacak abi mat siyah tavan ile.. Aynalar orjinal yerinde güzel durmuş inşallah kör nokta sıkıntınız olmaz ve sık ayarı bozulmaz.. Yan camları nasıl yapacaksınız? Kolay gelsin

16. O

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor İzmir'de iş yaptırmak zor abi , bizim arabaları gönlümüzce yaptırabileceğimiz ustalar hep 6ayda 1 senede amerikan toplayanlar :) gündüz 2 çekiç atıp kalan vakitte araç sahibiyle kafa kıyak takılan amcalar :) ama işçilik çok pahalı...
  17. O

LAND ROVER BOTLAR 49 LIRAA

Ynt: LAND ROVER BOTLAR 49 LIRAA Sadece çocuk numaraları var abi, büyükler için olsaydı süper olurmuş, bilgilendirme için teşekkürler
  18. O

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Her şey gönlünce olsun abi, yazılanları okuyan herkesin yaşamak isteyeceği bir hayat tarif ettiğin :)

19. O

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner abi merhaba, Bence aracın camları vs üzerinde UK yazan şeyleri eski de olsa Otokar muadilleriyle değiştirme bence abi, orjinal daha bir havası var :) Benim görüşüm o atkılar bulunmazsa, resimde sadece birinde çürük var gibi duruyor, u...
  20. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Resmi görünce aklıma geldi abi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri