Arama sonuçlarınız

1. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Oktay abi seri2a çerçevesi için somunlu anahtarlı değil de elle açılan varsa ben de istiyorum abi :)

2. O

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor İzmir'de komple defenderı yapmış usta ben bilmiyorum abi. Ama tüm işlerini bir kaportacıya yaptırmak zorunda değilsin. İşleri önce 2 ye ayır abi. Şase ve kupa diye.. Gerekliyse eğer Şasenin tadilatını pınarbaşında kamyoncuların...
  3. O

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Beraber deniz etkinliği yapabilir miyiz acaba, Kısa mesafe (Seferihisar) gibi yerlere hem deniz hem mangal hem etrafında offroad içieren bir rota düzenleyebilsek çok güzel olurdu. Karaburun tarafına da gidebiliriz oraları bilmiyorum...

4. O

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Abi hayırlı olsun, umarım gönlünüzce olur. Ben de İzmir'deyim, usta olayı sıkıntı dediğiniz gibi.. Kolay gelsin
  5. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Maşallah :) Abi dikkatimi çekti, sizin pervanede benim seriesimde ve gördüklerime göre daha çok pal var, sizde bu pervanenin devamı var mı?

6. O

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' 2. vitesteki sorunu çözdünüz mü acaba?

7. O

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner abi hayırlı olsun aracınız, umarım gönlünüzce olur. Selamlar
  8. O

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Güle güle gidip gelin. Selamlar
  9. O

İlandaki araç hk..

Ynt: İlandaki araç hk.. LR'nin aluminyum ya da sac olmasından ziyade orjinalliği ve az ellenmişliği bence daha önemli. Çürüğü yoksa sac kasa da alınabilir. Hem daha sağlam hem de ufak tefek kazasında tadilatı daha kolay olur. Motor değişikliği de sorun değil, lakin ön havalandırmalar, 2 parçalı...

10. O

Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı Hayırlı olsun İzmir'den selamlar

11. O

ilk aracım

Ynt: ilk aracım hayırlı olsun, hangi ildesiniz..
  12. O

Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Geçmiş olsun Levent abi, Seferihisar ve yakınlarında hoş bir parkur yaratabilirsek o tarafa gezi yapalım mı abi ?

13. O

Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road naptın abi gidebildiniz mi?
  14. O

Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road

Ynt: Seçim Sonrası(12 haziran) İzmir-Foça arası soft off-road Rota güzel gözüküyor Türker abi, bi sorayım arkadaşlarımdan da gelecek olursa, zaman konusunda da bir sıkıntı çıkmazsa katılmak isteriz:) Haberleşiriz abi..
  15. O

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... %20 tasarruf süper :) üstelik çekiş de artmış :) Ben karbüratörden yakıtı verecek yer bulamamıştım, sonrasında emme manifoldunu deldim rekor çıkardım, o da emmeyle egzosu birbirine karıştırdı, kapatmak için de ayrı uğraşmıştım. Bendeki Skoda...

16. O

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Abi resmini görürsek çok sevinirim, özellikle karbüratöre bağlandığı yeri, mazot vermek nasıl olur bilmiyorum ama eskiden ince yağ denemiştim kısa süreliğine, hemen egzostan duman atmıştı, ne kadar vermem gerektiğini ayarlayamamıştım. Yağ veya mazot...
  17. O

Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011) Fotoğraflar çok güzel :) , Lüzumsuz insanların kırdığı bira şişelerinden yaralanan tüm abilerime geçmiş olsun diliyorum. Umarım Levent abi arabanı ucuza halledebilirsin akışmetresi, sensörleri vs...
  18. O

Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Hayırlısı olsun, ben de katılmak isterdim ama yarına verilmiş bir sözüm var, zaten arabanın üstü açık ve benim makaslı Land'la günübirlik o kadar yol baya yorar.. Herkese iyi eğlenceler..

19. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=29761 Oktay abinin profilinin linki, mesajınızı oradan iletebilirsiniz
  20. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Oktay abiyle iletişime geçin, onda parça çok, karbüratör kesin vardır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri