Arama sonuçlarınız

1. O

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yiğit abi kaput filesi de çok yakışmış :)

2. O

Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı

Ynt: Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı Hayırlı olsun abi
  3. O

Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011)

Ynt: Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road (5 Haziran 2011) Takip edeyim, sizce bir gün için uzun bir gezi değil mi ?

4. O

Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı?

Ynt: Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı? Merhabalar, Ön ve arka aksta birer diferansiyel var, bunlar kilitli değil, normal diferansiyeller... Normalde arkadan çekişlidir, Sarı olan kolu aşağı basarsanız ön ve arka şaftı kilitler aracınız 4 çeker olur, High...
  5. O

Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 "

Ynt: Gerçek Bir Klasik... Gerçek Bir " SERİ III , 109 " Maşallah çok güzel aracınız

6. O

1974 Series 3 88'

Ynt: 1974 Series 3 88' Arabanız çok güzel maşallah, Bence dodikler stepne kılıfı ve öndeki fazla spotlar olmadan zaten çok orjinal olan arabanız daha da bir orjinal ellenmemiş dururdu. Resimden öyle gözüküyordur belki, kapıların ayarı düşük duruyor gibi sadece, maşallah çok güzel aracınız...

7. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Aynısı bende yazıyor abi, benim vize temmuzda olduğu için vizeye her gidişinde üstü açıktı, 2 senelik vize veriyorlar
  8. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Fırat abi cidden indin mi gece gece :) Değişik yapmışlar abi, şasenin ana kollarında değil de, makasın ön tarafının bağlandığı üçgenimsi ara parçada :)
  9. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Benim aracımda ve çoğu Series'de sağ ön tekerleğin önünde makası tutan parçanın üzerinde numaratörle vurulmuş şekildedir..

10. O

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Maşallah Kırat'a Tarık abi, bu arada forumda bi link vardı, 0 4 alaşım jant 600 liraya vardı, spacer flanş masraf istemeden. Alacağın jant onlardan mı abi?

11. O

series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması Yok abi nerde gezmek :) 2. vizelerin haftasındayız, okula gitmedim bugün yarın sınav var diye, ben de beyaz baklava dilimli jantları çok seviyorum, linktekilerden...
  12. O

Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması 32" olunca standart aks ve diferansiyelleri fazla zorlamaz mı?

13. O

Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması Oktay abi yeni gördüm resimleri Jant lastik çok süper yakışmış, çok da güzel olmuş güle güle bin abi Darısı başımıza :)
  14. O

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) maşallah KIRAT'a , güle güle bin Tarık abi
  15. O

altinci aracim ))) yeniden defender 110 ))))))))

Ynt: altinci aracim ))) yeniden defender 110 )))))))) Bir de benim lastikler 255 tabanlı onun da etkisi olabilir. Bu arada konuyu açan abime aracının hayırlı olmasını diliyorum

16. O

Ynt: altinci aracim ))) yeniden defender 110 )))))))) Biz gazı 2.30 dan alıyoruz abi ondan farketti sanırım, ama 35 kuruş çok iyi değer bence.. Şehir içi 20 lt gaz yaksa 46 kuruş yapar diye düşünmüştüm. Sizinki kadar az yakmıyor benimkisi, gerçi uzun yolda denemedim yakın zamanda.
  17. O

Ynt: altinci aracim ))) yeniden defender 110 )))))))) Defender ın 350 400 bin yakması ulaşılması güç bir değer bence.. 20 litre benzin tüketen bir aracın 16 litre gaz yakarak 35 kuruş yakması çok zor bence abi..
  18. O

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri Bu arada o takım çantasında zincir sökme aparatı= 10 lira , alyan seti kalitelisi = 13 lira , bir de açık ağızlı sac anahtarlar var eski bisikletlerle gelenler kullanılır öyle özenilesi bir şey değil :)

19. O

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri Bisiklete binmeyi çok seviyorum, her perşembe düzenli biniyorum bir terslik olmazsa, hangi taşıt olursa olsun yol yapmayı da çok seviyorum.Böyle uzun turlara çıkanları gördükçe özeniyor insan ama, düşünün senede tatil için çoğu insan gibi 15 günü olan bisiklet...
  20. O

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? Hadi hayırlısı Ramiz abi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri