Arama sonuçlarınız

1. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Fırat abi o soğuklarda Fantom LPG'de marş alıyor mu sabahları, yoksa benzinde mi bırakıyorsun

2. O

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Hayırlı olsun Ahmet abi :) Çok sevindim bittiğine Gaz pedalının içerden resmini de ekleyebilir misin abi?
  3. O

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Rica ederim Fırat abi, Fantom'a maşallah :) Sağlıcakla..

4. O

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Maşallah, çok güzel, ve bu haliyle bile kendini gösteriyor, lütfen orjinal renginde boyatın :) Ödemiş sanayisinde iş yaptırmak kolaysa İzmir'den oraya gelelim biz de :) Kolay gelsin
  5. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Bizlerin de aracında Arazi taşıtı -Otomobil yazıyor, orada otomobil yazdığından 2 senede bir vizeye giriyoruz :) Kamyonet yazsa kötüydü..

6. O

Range Rover Sevdam Devam Ediyor

Ynt: Range Rover Sevdam Devam Ediyor İyi günlerde kullanın :)

7. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Araç aluminyum kasa mı, sac kasa mı acaba...
  8. O

Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var.

Ynt: Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var. Sağolasın abi, dualarım sizinle.. Evet abi kesinlikle dikkat şart, yalnız resimlerden şu dikkatimi çekti ,bizim araçların ön direkleri baya bi sağlammış, o kadar taklalar sonra bile pek bir yamulma olmamış, sanırım her arazi aracına...
  9. O

Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı

Ynt: Land Rover 3 Serisine En Uygun Jant ve Lastik Ebadı Bence bizim araçlarda büyük lastik daha az yaktırabilir uzun yolda..

10. O

Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var.

Ynt: Series 3 Hakkında Yardımlarınıza İhtiyacımız Var. Geçmiş olsun Umut abi yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum , resimleri gördüm de, ben de Series kullanıyorum biliyorsun, aracın tavanı var mıydı abi , yoksa taklalar atınca kopup gidiyor mu, bir de abi sence kazanın sebebi neydi...

11. O

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Umut abi yeni gördüm, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
  12. O

Benim de Series'im Var

Ynt: Benim de Series'im Var Hayırlısı olsun, inşallah gönlünüzce olur Selamlar

13. O

110 ambulanstan 90 lık LAND ve çekme karavan projesi.....

Ynt: 110 ambulanstan 90 lık LAND ve çekme karavan projesi..... Erhan abi, sizin mesajın üstündeki resimdeki Unimog'un kasasındaki kısım mı 1 ton ağırlığında acaba ?
  14. O

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Oktay abi bu logo hangi yılın, önde mi oluyor arkada mı?
  15. O

Willys egzoz sorunu

Ynt: Willys egzoz sorunu Rica ederim, eski susturucunun durduğu konuma uygun bir susturucuyu varsa elinde takmak ister usta ama neyin susturucusu olduğunu sorun ki , susturucunun direnci tahmini belli olsun(susturucusu takılacak aracın motor hacmiyle kıyaslarsınız) Kolay gelsin

16. O

Willys egzoz sorunu

Ynt: Willys egzoz sorunu Merhabalar, ben benim Series'de komple egzos yaptırırken, manifolddan çıkan egzosun başladığı ilk yer orjinal ve değişse bile devamı değiştiği için, o ilk kısmından boru çapı ve kalınlık tayini yapılmıştı, ona göre aynı borudan yapıldı ben yeni boğaz bulup komple...
  17. O

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Youtube'da water4gas diye aratırsanız bir hayli sonuç çıkıyor.. Cam şişelerin içinde nasıl elektroliz yapılacağını anlatan çok video var. Biz 2 arkadaş denemiştik o videodakileri bunu ama kullandığımız tel 1 saatte paslandı suyun rengi değişti, sonra biz de...
  18. O

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Çok teşekkür ederim

19. O

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Şimdi gördüm abi teşekkür ederim. Sizin aldığınız da Britpartmış sanırım, Britpart'ın elektrikli ürünlerini beğenmediklerini okumuştum bi ingiliz forumunda. Siz memnunsanız o paraya değer. Gerçi ben şimdi yaptığım transistörlü devreyi...
  20. O

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici Regülatörün içinden, silindirilerin içinden geçen su dolaşıyor, kalorifer suyu da öyle, o yüzden motorun sıcaklığı kadar ısınıyor regülatör, 70 derecelik termostatta da 90 derecelik termostatta da eşit şartlarda suyun 70*Cye gelme süresi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri