Arama sonuçlarınız

1. velarenka

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Alıntıdır.. 1) O Sınıfı – Bir motorlu araç tarafından çekilen römork veya yarı römork motorsuz yük taşıma araçlarıdır. 1.1) O1 Sınıfı: Azami ağırlığı 0.75 tonu aşmayan motorsuz yük taşıma aracıdır. 1.2) O2 Sınıfı: Azami ağırlığı 0.75 tonu aşan, ancak 3.5 tonu aşmayan motorsuz yük taşıma...

2. velarenka

Yan %10luk durum 750 kg üzerinden baz alınıyor diye biliyorum..sizin dediğiniz gibi olsaydı karavan firmaları 750 kg altı cıkarıcam diye birbirleriyle yarismak zorunda kalmazdi..
  3. velarenka

Faydalı fikirleriniz için teşekkür ederim..Carpento çok begendigim bir model ama frenli sistemin opsiyonel olması aynı zamanda verilen fiyatin icinde evye ve batarya gibi olmazsa olmaz diyeceğim seylerin olmaması fiyati cok yukarilara tasiyor..Can guvenligin ön planda tutulması adına frenli...

4. velarenka

Estagfurullah yanlis anlarmiyim hic..Hatta sizden sonra tekrar baktim internetten videosuna carabinatanin ama fiyat olarak asiyor beni...bilgiye yonlendirilmeye acigim hatta..dogruya ulasabilmek icin baska bir bakisa baska bir fikre gerek vardir..Fikirlerinizi sakinmadiniz tesekkur ederim
  5. velarenka

CNR fuarinda sallynin carabitanasını inceleme fırsatım oldu..mobilya kalitesini vasat buldum hele ki ranzanın merdivenleri ne esnetik duruyor ne ne de saglam gozukmuyordu..Erba karavana gelince yillarin firmasi karavan isinin turkiyedeki duayenlerinden ama hala mdf..750 kg alti modelinin...

6. velarenka

Ortiz 3.90 alma aşamasındayım telefonla murat beyle gorustugumde ekstralari haric 730 kg geldigi ranza camlari, acilabilen ön cam (tavan cami haric- hem acilmiyor hem de 2500 lira gibi bi fiyati var) birlikte 750 kiloyi gececegini soyledi.Ama O1 onay belgesini 730kg olarak vereceklerini de...

7. velarenka

Duşu, Tuvaleti Olan Karavan Karşılaştırması

işimize çok yarayacakken karşılaştırma yapabilecekken harika fikrine rağbet olmaması karavan arayan araştıran biri olarak başta beni üzdü..
  8. velarenka

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Cevabiniz icin tesekkur ederim..
  9. velarenka

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Merhabalar yeni uyeyim... Sizlerin tecrubelerinden bilgi birikimlerinizden yararlanmak, yeri geldiginde herhangi bir konu hakkinda nacizane fikirlerimi soyleyip yardimci olmak adina buradayim.. Benim sorum çeki demiriyle ilgili.. peugeot 308 aracima ceki demiri taktirmak istiyorum..Merak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri