Arama sonuçlarınız

1. Z

Duster Romörk Kulanımı Ile Ilgili

Sanırım yanlış yerden yazdınız. Benim sorumun cevabı bu değildi..:)

2. Z

Duster Romörk Kulanımı Ile Ilgili

Merhaba Arkadaşlar, 1 hafta önce aldığım Duster 4x4 aracıma çeki demiri taktım. Mevcut 2 romörküm var. (Biri satılık bu arada..:smiley: ) Her ikisinde de aynı problemi yaşıyorum. Her iki romörkü de başka araçlara taktığımda ki eski aracımda da böyle bir sorun yaşamamıştım. Böyle bir sorun...
  3. Z

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Merhabalar, 4 - 5 günlük Duster 4x4 kullanıcısıyım. İşim ise Otomobil ve motosiklet servis ekipmanları yani rot, balans, lift vs. gibi serviste aracınıza müdehale ettikleri her malzemeyi ben satarım ve kurup eğitimlerini veririm. Bu sebeple de öncelikle araçlar hakkında nitelikli bilgi sahibi...

4. Z

Selamlar Kaner Bey, Duster ile ilgili Chip yazılım ile 137 hp oldu demişsiniz. Tork değerinde...

Selamlar Kaner Bey, Duster ile ilgili Chip yazılım ile 137 hp oldu demişsiniz. Tork değerinde nasıl bir değişiklik oldu? Bir de motorun ömrüne ne gibi bir etkisi olur? Yakıt durumunda nası bri değişiklik olur? Bu konularda bilgi almak istiyorum sizden.
  5. Z

Defender Almak Istiyorum

Olm telefon değişti. Numaralar var Alper diye ama sen misin değil misin bilemedim. Soyadlar gitmiş, bazılarında isimler gitmiş soyad duruyor bazılarında hatırlatma isimleri.. Bu arada mesajı da şimdi görüyorum. Hangisi sensin? 05322432622 05322102073 Benim no 5322917166

6. Z

Defender Almak Istiyorum

Ben de Defender almayı düşünüyorum. Ancak benim ki biraz farklı. Ben mevcut olan SW Focus aracımı satıp tek araç olarak böyle bir şey düşünüyorum. Uzun yolda yapmak, yaylalara çıkıp kamp da yapmak yani hepsini bir arada yapmayı düşünüyorum. Hal böyle iken, düz dizel bana çok ağır gelir...

7. Z

Üstadlar Defender Toplamak Istiyorum /2017/

Kardeşimiz gibi ben de bir Defender almayı düşünüyorum. Ancak benim ki biraz farklı. Ben mevcut olan SW Focus aracımı satıp tek araç olarak böyle bir şey düşünüyorum. Uzun yol da yapmak, yaylalara çıkıp kamp da yapmak yani hepsini bir arada yapmayı düşünüyorum. Hal böyle iken, düz dizel bana çok...
  8. Z

Puma Motor

Merhabalar, Bir tane Defender 110 buldum. Yapılı bir araç. Üzerine sıfır 2,5 TDI Ford motoru takılmış. Henüz 1000 km de. Bu motor hakkında bilginiz nedir? Şuan Focus 1,6 TDI motorlu bir aracım var. Motordan tek şikayetim siyah duman atması ancak kronik bir problemmiş. Enjektör temizliği vs...
  9. Z

GARMİN COLORADO 300 HAKKINDA BİR SORU,

Ynt: GARMİN COLORADO 300 HAKKINDA BİR SORU, Çok teşekkürler. Hallettim dediğiniz gibi. Bir sorum daha olacak, bu şekilde pilleri şarj etmiyor mu bu cihaz? Alırken böyle bir farkının olduğunu söylemişlerdi 60csx den. Yanlış mı acaba?

10. Z

GARMİN COLORADO 300 HAKKINDA BİR SORU,

Merhaba Arkadaşlar, Benim bir sorum olacak. Garmin Colorado 300 GPS im var. Çok memnunum. Bilinmeyen sokakları bulmada çok hassas. Artık çok ucuz cihazlar ile de bu işlem kolay ancak benim bu cihazı seçmemin en önemli sebeplerinden biri su geçirmezlik ( motosiklet ve doğa yürüyüşü için), yüksek...

11. Z

Garmin 60 csx GPS, Satılık, Sıfır, Kutusunda

Ynt: Garmin 60 csx GPS, Satılık, Sıfır, Kutusunda Cihaz duruyorsa bir telefon vs. alabilir miyim acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri